Έχω έναν crypto ReDi 40MP ο οποίος σταμάτησε να λειτουργεί και δεν ανάβει το λαμπάκι παρά μόνο ένα μικρό, που καλά καλά δεν φαίνεται και αναβοσβήνει. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια.
Έχω έναν crypto ReDi 40MP ο οποίος σταμάτησε να λειτουργεί και δεν ανάβει το λαμπάκι παρά μόνο ένα μικρό, που καλά καλά δεν φαίνεται και αναβοσβήνει. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια.
Μεγάλη πιθανότητα να έχει παραδώσει ο ηλεκτρολυτικός πυκνωτής του φίλτρου στο τροφοδοτικό. Αν είναι αυτό, εύκολη και φτηνή επισκευή. Ανοιξέ τον και δες, αν θέλεις βγάλε και φωτογραφίες και ανέβασε.
Φωτογραφίες 20160118_175309.jpg20160118_175849.jpg20160118_180042.jpg
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.
Οπως το ελεγα, ο πυκνωτης του φιλτρου (κατω αριστερα στην πρωτη φωτογραφια) ειναι φουσκωμενος. Αλλαξε τον και κατα 99% θα ειναι ενταξει.
Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ.
Υπάρχει όμως περίπτωση να μην είναι μόνο αυτός αλλά και άλλοι (ηλεκτρολυτικοί πάντα) που εμφανισιακά δείχνουν μια χαρά.
Οπότε αν τυχόν αλλάξεις αυτόν που είναι φουσκωμένος και δεν δουλέψει, μην απογοητευτείς:
απλά αλλάζεις και όλους τους υπόλοιπους (μιλάμε πάντα για ηλεκτρολυτικούς) μιας και δεν νομίζω να 'χεις ESR meter.
You only live twice.
Papas00zas (18-01-16)
Άλλαξα τον πρώτο κάτω αριστερά και τον μεθεπόμενο (τρίτο στη σειρά) και λειτούργησε!
Ευχαριστώ για την βοήθεια...
Να ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου για ένα αντίστοιχο πρόβλημα στον ίδιο αποκωδικοποιητή. Ενώ βρίσκεται σε stand by (κόκκινο led), δεν εκκινεί από το χειριστήριο παρά μόνο αν τον βγάλεις από την πρίζα και τον ξαναβάλεις, οπότε λειτουργεί άμεσα (πράσινο το led) και λειτουργεί κανονικά το χειριστήριο. Επιπλέον, αν τον κλείσεις και σχετικά γρήγορα (το πολύ εντός λεπτού) τον ξανα-ανοίξεις, υπακούει!!! Αν όμως αργήσεις, τότε φτου και από την αρχή πρέπει να τον βγάλεις από την πρίζα...
Θα ρισκαρω να μαιντεψω πυκνωτη εξομαλυνσης στο τροφοδοτικο.