Καλημερα σας,
εχω ενα ψυγειο νο φροστ της Πιτσος και τωρα τελευταια μου κανει το εξης,η καταψυξη γεμιζει παγο και η ψυξη αρχιζει να βγαζει ζεστο αερα.Καταλαβα οτι ο παγος κλεινει το ''τουνελ'' του αερα και δν ανεβαινει ο παγωμενος αερας επανω στην ψυξη.Μετα απο καλη αποψυξη 2+ημερων δουλευει αλλα στον μηνα περιπου παλι τα ιδια,φουλ παγος κατω και ζεστος αερας πανω.και να σπασω και καθαρισω τον παγο που βλεπω και μαζευει τερμα κατω, μεσα στο ''τουνελ'' δν μπορω οποτε δν το γλιτωνω.τον θερμοστατη της καταψυξης τον εχω καθαρισει με ενα γυαλοχαρτο οπως και μου προτειναν,στο παρελθον ειχε ''δουλεψει'' αλλα πλεον δωρον αδωρον.η καταψυξη να πω οτι ειναι ρυθμισμενη στο ελαχιστο σχεδον.μπορω να αλλαξω τον θερμοστατη της καταψυξης ?? ειναι ενας κοινος με της ψυξης ??? ή εχει δυο ?? πρεπει να λυθει και απο πισω ???
παιζει να φταιει κατι αλλο ???
το ψυγειο ειναι εντιχοισμενο και ειναι μεγαλη βαβούρα το δεσιμο ειδικα των πορτων ωστε να συνεργαζονται τελεια,δεν ξαναχει εντιχοισμα σε ψυγειο !
ευχαριστω για τον χρονο σας προκαταβολικα οποιος εχει την διαθεση να βοηθησει!!!20170207_112742_resized.jpg20170207_112747_resized.jpg20170207_112754_resized.jpg20170207_112839_resized.jpg20170207_112849_resized.jpg