Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 3 από 3
    Το avatar του χρήστη east electronics
    Συντονιστής Κατηγορίας
    Όνομα
    Sakis Petropoulos
    Περιοχή
    ATHENS GREECE

Προεπιλογή SERVICE HARDMAN KARDON HK 870 (τελικος ενισχυτης δεν εχω κατηγορια καρδια μου )

Οι περισσοτεροι απο εσας εχετε ηδη καταλαβει οτι με την δουλεια μου εχω λοξα , αγαπη και παθος και περα απο την καθεαυτου επισκευη θελω παντα να ξερω τα πως και τα γιατι και αν περναει απο το χερι μου να φροντισω να μην ξαναγινει το κακο .

Ακριβως απο κατω θα δει καποιος μερικους απο τους λογους που δικαιολογουν την λοξα την αγαπη και το παθος . το ξετυλιγμα της ιστοριας αλλα και το γελιο που μας δινει συχνα πυκνα αυτη η δουλεια .

Ο ενισχυτης ΗΚ870 κατα την αποψη μου κορυφαια σχεδιαση Ιαπωνικης Αμερικανικης σχολης που δεν λυπηθηκαν τα ακριβα υλικα και την πολυ ωραια σχεδιαση > καποιας ηλικας μηχανημα λογικο ειναι να εχει θεματακια

---οπου σε καποια φαση καηκε ενα απο τα 8 εξοδου
    ---Πρακτικα αδυνατον να βρεθει το καμμενο και ο ποιητης αποφασιζει στην θεση των ιαπωνικων να βαλει MJL1302-3281
    ---Ελα μου ντε που η στιριξη δεν ταιριαζει
    ---Πεφτει μια σχετικη πατεντα με περιεργα οπτικα αποτελεσματα
    ---Αλλα το μηχανημα δεν ξεκιναει
    ---Εγκαταλειψη
    ---Το θυμαται ο πελατης το φερνει κοντα μας

Για καλη τυχη του ""συναδελφου"" το μηχανημα ειχε ενα οδηγο τρανσιστορ καμμενο ,μια αντισταση και εναν δρομο απο το τυπωμενο κομμενο οποτε δεν υπηρχε καμμια απολυτως περιπτωση να βαλει μπροστα ...Επαναλαμβανω για καλη τυχη του ""συναδελφου"" διοτι κατα την καταστροφη της τοποθετησης των τρανσιστορ εξοδου αντι να χρησιμοποιησει HTC η αλλιως θερμοαγωγιμη παστα εβαλε ...κλασσικη σιλικονη αυτη που βαζουν οι τζαμαδες και μαλιστα αντιμουχλικη Οποτε αν τυχον ξεκινουσε θα ηταν θεμα ορισμενων λεπτων να ανεβασει θερμοκρασια και να χαθουν 8 πανακριβα τρανσιστορ συν οτι αλλο θα γινοταν αφου ειχε καει το κορδελιο !!!!

Εν τω μεταξυ εχω δει στις φισες να βαζουν σπρευ και διαφορα αλλα χημικα για να διαλυσουν εκει τα οξειδια του αργυρου την μαυριλα, μακα και βρωμα αλλα μονωτικο σπρευ περιελιξεων πρασινο της Philips πρωτη φορα ειδα

Εγινε ενα σοβαρο καθαρισμα αλλαχτηκαν 4 οδηγα εγινε ολη η μηχανολογικη δουλεια βρεθηκαν τα υπολοιπα ψιλολογια μπηκε και ενα ποτενσιομετρο στην εισοδο μετα απο απαιτηση του πελατη και ολα καλα ...

βεβαια το σοβαροτερο κοστος ηταν να ξηλωθουν τα παντα και να ξαναμπουν απο την αρχη και σαφως οχι τα υλικα ..

Απολαυστε φωτο πριν και μετα ....

SERVICE ΕΝΙΣΧΥΤΩΝ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΗΧΟΥ
    east_electronics@yahoo.gr
    www.eastelectronics.gr ε

2. 3 μέλη ευχαρίστησαν τον east electronics για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

bchris (12-10-12), ezizu (02-10-12), moutoulos (02-10-12)

Το avatar του χρήστη east electronics
    Συντονιστής Κατηγορίας
    Όνομα
    Sakis Petropoulos
    Περιοχή
    ATHENS GREECE

Προεπιλογή

DSC00703.JPG

μετα την ..επισκευηDSC00704.JPG
    SERVICE ΕΝΙΣΧΥΤΩΝ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΗΧΟΥ
    east_electronics@yahoo.gr
    www.eastelectronics.gr ε

Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Μελισσια - Αθηνα

Προεπιλογή

Σακη(συγνωμη κιολας για τον ενικο) θελω να σου πω και εγω μπραβο για ολη τη δουλεια σου και την παρουσιαση των μηχανηματων και των επισκευων σου στο φορουμ! μου ειναι ευχαριστο κ ενδιαφερων να καθομαι και να διαβαζω τα ενδιαφεροντα post σου κ τισ εκαστωτε πληροφοριες για το καθε μηχανημα!

Παρόμοια Θέματα

1. [Ραδιοενισχυτής] SERVICE PIONEER SX 535 ( εχω κατηγορια καρδια μου )
    από east electronics στο forum Eνισχυτής, Home Cinema & HiFi
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-10-12, 11:19
  2. [Ραδιοενισχυτής] service pioneer sx-d 7000 ΡΑΔΙΟΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ( ΕΧΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ )
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-09-12, 19:49
  3. [HiFi] service NAD 314 ολοκληρωμενος ενισχυτης ( δεν εχω κατηγορια καρδια μου )
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-09-12, 13:31
  4. [HiFi] service hardman kardon A 402
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-09-12, 21:36
  5. καμενος τελικος ενισχυτης
    από nasosdo στο forum Eνισχυτής, Home Cinema & HiFi
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-01-12, 19:24

Δικαιώματα - Επιλογές