Έχω το εν λόγο λαπτοπ, μήπως γνωρίζεται αν μπορώ να αλλάξω της μνήμες από 1 GB DDR2 667MHZ σε 2 GB DDR2 800MHZ. Δεν βρίσκω στα 2 GB 667 mhz
Έχω το εν λόγο λαπτοπ, μήπως γνωρίζεται αν μπορώ να αλλάξω της μνήμες από 1 GB DDR2 667MHZ σε 2 GB DDR2 800MHZ. Δεν βρίσκω στα 2 GB 667 mhz
Στο manual του λαπτοπ πρέπει να αναφέρεται μέχρι πόση μνήμη μπορεί να 'φορέσει' καθώς και οι συνδυασμοί στα slots. RAM νομίζω μπορείς να βρεις στο e-shop αλλά και με ένα search στο διαδίκτυο κάτι θα βρεις.
Φίλε Σταύρο,
το LAPTOP σου (FUJITSU-SIEMENS AMILO LI2732) έχει εγκατεστημένη μνήμη ROM 2/2,33 GB με μέγιστη
ταχύτητα επεξεργασίας δεδ/νων τα 800MHz.
Οι μνήμες RAM που φέρει είναι 2 X 1GB κι ανταποκρίνονται στα 533/667 MHz.
Αν προσπαθήσεις να τις αλλάξεις στα 800 MHz θ΄ ανταποκριθούν οριακά στη βαθμίδα Crestline αλλά δεν θα
προσθέσουν καμία βελτίωση όσον αφορά τη μνήμη RAM στο LAPTOP σου καθότι δεν θα μπορούν ν΄ αποδώσουν
το βέλτιστο των προδ/φών τους στο σύστημα.
Σε κάθε περίπτωση αυτές που υπάρχουν στο μηχ/μά σου έχουν ειδικές διαστάσεις ( DIMM0 : Type height 5,2 mm,
DIMM1 : Type height 9,2 mm), οπότε αν αποφασίσεις την οποιαδήποτε αλλαγή και την κάνεις σε κατ/μα εντός
Ελλάδος καλό είναι να τις έχεις μαζί σου ενώ αν η αγορά γίνει από τ΄ Εξωτερικό ν΄ αναφέρεις τον τύπο των μνημών
πλην της ταχύτητας λειτουργίας τους (667 MHz).
Τις παραπάνω πληροφορίες θα τις διαβάσεις στις σελ. 1 & 11 από το Service Manual του LAPTOP σου που κατεβαίνει
ΔΩΡΕΑΝ από το site : https://elektrotanya.com/fujitsu_sie.../download.html .
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
Φίλε Δημήτρη σε ευχαριστώ για της πληροφορίες.
Καλημέρα. Στο ebay νομιζω εχουν 7 ευρω οι μνημες 2gb ddr2L (μαζι με το φπα).
Εχω ενα αντίστοιχο siemens amilo με 3gb για βοηθητικη χρηση με win10. Εχει μια μνημη κατω απο το πληκτρολογιο (στενος χωρος) και μια στο κατω καπακι (φαρδυς χωρος). Μεχρι 4 παιρνουν (2+2)
Εδω εισαι...
DSC_0002.jpg