Γεια σας φίλτατοι συμφορουμίτες. Ελπίζω να πέρασατε καλά στις διακοπές κι όσοι δεν πηγατε να πατε σύντομα
Από τον Γενάρη του τρέχοντος έτους έχω το παραπάνω τηλέφωνο. Όλα κομπλέ με αυτό-με ενοχλει βέβαια λίγο που είναι branded, αλλά εφόσον η καρτα είναι του παρόχου οκ.
Λοιπόν το εν λόγω κινητό έχει το εξής χούι (όπως λέμε στην πόλη μου):
Αν το βάλω να φορτίσει κλειστό,αναλόγως του πόσο έχει πέσει η μπαταρία, στο μισάωρο ή στα 3/4 (ο χρόνος διαφέρει) εκει που γράφει <<Φόρτιση>> με πετάει ένα <<Άγνωστος φορτιστής>> και το ρεύμα πέφτει γύρω στις 3 με 4 φορές κατω.
Αν όμως το βάλω αναμμένο(είτε κανονικο ειτε επιλογη walkman) θα γεμίσει κανονικά απο 2 εως 12 ώρες αναλογα κι εδω με το ξεζούμισμα της μπαταρίας. Επειδη ομως κοντεύει να με αφήσει μάλλον η μπαταρία θα ήθελα τη βοήθεια σας. Την φόρτιστη την εχω κανει τόσο με custom καλώδιο απο καμένο φορτιστή όπου εκανα και την αμπερομέτρηση με το τροφοδοτικο στα 5 βολτ(τόσο ηταν και ο καμενος φορτιστής) όπου είδα και τι κανει, όσο και με -3 παρακαλω!-γνήσιους φορτιστές. Παρόλα αυτά το πρόβλημα παραμένει.
υγ το τηλέφωνο δεν το πηρα καινουριο....το πήρα απο ανακυκλωση να ασχοληθώ, αλλά καθότι ολοκαινουριο τελικα έμεινε έτσι.
Και χθες που το δοκιμασα με 2 καλωδια δεδομένων μάλλον έχει και εκει θέμα. Παρότι αναγνωρίστηκε, πολλές φορες το ντιν του υπολογιστη ακουστηκε, αφου δεν έχει σταθερή σύνδεση, μπαινοβγαίνει. Δεν ειμαι σίγουρος όμως γι αυτό....όμως το θέμα της φόρτισης ισχύει 10000000000000000000%
Παρακαλω τα φώτα σας....