Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 81 έως 86 από 86

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Μιχάλης
    Περιοχή
    Σαλαμίνα

Προεπιλογή intel corei7 920@ 2,67 ghz

αγαπητοί φίλοι καλημέρα!!! δεν ξέρω τι ακριβώς τι παίζει με μένα,και τα κομπιούτερ μου...αλλά αυτό που μου συμβαίνει πρώτη φορά στα χρονικά μου από την εποχή που είχα το commodore 64 και μέχρι και τον core δεν είχα τέτοια προβλήματά....τέλος πάντων...στο θέμα μου...
    σήμερα λοιπόν έτρεξα ένα παιχνίδι όχι και πολύ σοβαρό με μεεεγγααααλλλεεεςςςς απαιτήσεις το European Bus Simulator 2012.
    μόλις φόρτωσε και μόλις ξεκίνησα το παιχνίδι ακούω έναν ήχο από τον i7 ένα συνεχόμενο μπιπ βγαίνω αμέσως από το παιχνίδι(μου το είχε κάνει και ποιο παλιά και του έβαλα καινούργια πάστα και ησύχασε όλο τον χειμώνα) τρέχω το Speccy αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβα να το σώσω για να δείτε την θερμοκρασία της cpu ήταν 98c κατέβηκε γρήγορα...έχω μέσα 2 ανεμιστιρακια τα οποία κοιτάνε απέναντι από τον επεξεργαστή και ρουφάνε αέρα 10αρια,έχω άλλα 3 10καρια στην πλάτη του κουτιού που βγάζουν τον αέρα 10αρια και αυτά ,και ένα δίπλα στον επεξεργαστή 12αρι(πίσω μεριά) που και αυτός βγάζει τον αέρα.και + που έχω βάλει τώρα εξωτερικά έναν επιτραπέζιο ανεμιστήρα ...τι να φταίει άραγε? θέλω ψύξη και άλλη ? έχει και ανεμιστήρα οι επεξεργαστής της idel...

ζητώ συγνώμη για της ενοχλήσεις αλλά πρέπει να πηγαίνω κόντρα σε ότι μου συμβαίνει...
    Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες

Παρόμοια Θέματα

1. [Σταθερός Η/Υ] Intel DX58SO
    από age80 στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-03-15, 11:05
  2. [Σταθερός Η/Υ] intel nuc και ηχεια 5.1 προβλημα
    από aris285 στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-02-14, 06:54
  3. socket 478 για Intel Pentium 4/ Celeron
    από sou-sta στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά