Σελίδα 9 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 789
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 81 έως 89 από 89
    Το avatar του χρήστη TomMan
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Θανάσης
    Περιοχή
    Αιγάλεω

Προεπιλογή

Δεν ξέρω γιατί απαντώ στις τοποθετήσεις, ούτε καν γιατί παρακολούθησα κάποια από τα post.
    Ίσως φταίει η κλειδαρότρυπα που είναι πραγματικά δυνατή. Ξεκίνησα να δω τεχνικά θέματα γύρω από τον ενισχυτή
    και έχασα την «μπάλα».
    Μια παραίνεση προς τους δύο κύριους πρωταγωνιστές. Σταματήστε το εδώ.
    Δεν είναι εδώ ο χώρος για να λυθεί δημόσια η παρεξήγησή σας (πιστεύω). Είμαι σίγουρος πως στο τέλος θα καταλήξετε «χαμένοι» και οι δύο.
    Αναλώνεστε και εκνευρίζεστε και οι δύο αφού, είναι σίγουρο πως ο καθένας βλέπει το δίκιο στην πλευρά του.
    Και καλοπροαίρετες και φιλικές παρεμβάσεις από εμάς τους τρίτους μόνο προβλήματα θα σας δημιουργήσουν.
    Συγγνώμη για την παρέμβαση.
    Ό,τι ξέρει ένας άνθρωπος ή το ανακάλυψε ή του το «είπε» κάποιος άλλος, που το ανακάλυψε πριν.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Κοσμάς
    Περιοχή
    Κεφαλονια

Προεπιλογή

Πιστευω οτι τον κωστα τον ξερουμαι ιο περισωτεροι απο εδω μεσα (δεν ειναι σημερινος) .
    Καλο θα ειναι λοιπον (θεμιτω και απαρετιτο)να γραψεται την γνωμισας οχι για να μαθουμαι εμεις πιος ειναι ο κωστας αλλα για να μαθουναι οι κακοηθεις και τα λαμογια οτι δεν μπορουν να σπηλωνουν την πρωσοπικοτητα την αξιοπιστια και το ηθος ενος ανθρωπου ετσι για να επιβεβαιωσουν το εγωτους και οτι τουλαχιστον εδομεσα δεν μπορουν να επιβιωσουν

Το μεγαλύτερο αγαθό τελικώς είναι η υγεία...

Το avatar του χρήστη moutoulos
    Συντονιστής
    Όνομα
    Γρηγόρης
    Περιοχή
    Πάτρα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από TomMan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν είναι εδώ ο χώρος για να λυθεί δημόσια η παρεξήγησή σας (πιστεύω).
    Συμφωνώ απόλυτα.Θα παρακαλούσα να μην συνεχιστεί, μιας και δεν βλέπω να οδηγεί πουθενά.
    *** No GreekLish Please ***
    Παρακαλώ γράφετε με ελληνικούς και μόνο χαρακτήρες
    .............................www.howtofixit.gr

4. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον moutoulos για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

Danza (21-06-11)

Το avatar του χρήστη tnt_tuner
    Μέλος
    Όνομα
    tnt_tuner
    Περιοχή
    Μπραχάμι

Προεπιλογή

leosedf σε όσα φόρουμ ξέρω, υπάρχει η δυνατότητα αυτή για τον admin…

Φίλε Danza σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον για το τεχνικό θέμα…
    το ch1 παίζει σωστά αλλά σιγά, το ch2 δεν παίζει καθολου και κραταει το ηχείο τεντωμένο έξω, το ch3 παίζει και βγάζει ταυτόχρονα έναν δυνατό, χαμηλού τόνου παλμό και το ch4 παίζει κανονικά αλλά πιο δυνατά από το ch1
    αν τα βάλεις γεφυρωμένα κάνουν μια μίξη του 1,2 δηλ και του 3,4
    αυτό είναι που γίνεται τώρα! Protect δεν ανάβει…
    θα ήθελα να το ν δούμε παρέα αλλά φοβάμαι ότι δεν θα προλάβουμε γιατί την άλλη εβδομάδα γράφω και μαθήματα οπότε πρέπει να συντομεύω με το θέμα!
    Εγώ λέω να ξηλώσω ότι πρόσθετο έχει βάλει κ εκεί που έχει βγάλει τις αντιστάσεις να βάλω 56kΩ γτ νομίζω ότι είναι σαν παράλληλα τα υλικά των καναλιών, πχ R205 είναι ίδια με την R105, C202 είναι ίδιος μα τον C102 κοκ… οπότε R207 είναι ίδια με την R107 και την R307

Όποιος διάβασε αυτά που έχω γράψει καταλαβαίνει ότι το θέμα το δημιουργώ επειδή είχα κάτι που δούλευε και κάποιος που υποτίθεται ότι θα με βοηθούσε μου το χάλασε και μου ζήτησε νταβατζηλίκι και λεφτά από πάνω…
    Δεν ξέρω αν μπορείτε να καταλάβετε αν είναι λογική η αντίδραση μου μετά από αυτό…

ultra δεν πρόκριτε να ξανάασχοληθώ μαζί σου η με αυτά που γραφείς έχω τοποθετηθεί αναλυτικότατα και στις τοποθετήσεις μου αυτές θα βρεις για όλα απαντήσεις… ξαναδιάβασέτα.
    Σου ξανά είπα σε προηγούμενο ποστ να ποστάρεις δημόσια τα πμ που λες…
    Μάθε να αναγνωρίζεις τα λάθη σου και να ζητάς συγγνώμη όταν πρέπει…

Παιδιά, εσείς οι υπόλοιποι που είπατε την γνώμη σας για τον ultra, λέτε απλά την υποκειμενική σας γνώμη και το πώς τον γνωρίσατε… Πιστεύω ότι κ εγώ αν ήμουν στην θεση σας θα τον συμπαθούσα.
    Δεν τοποθετήστε όμως πάνω στην δικήμου εμπειρία… και τη θέση μου.
    Αν δεν τα πιστεύεται αυτά που γράφω πείτε απλά ότι πιστεύεται πως λέω ψέματα… δεν είναι κακό να λέτε την γνώμη σας…
    Στην τελική οι επεμβάσεις φαίνονται στις φωτογραφίες και παραδέχεται ότι τις έκανε αυτός και ότι μου ζήτησε κ λεφτά!
    Δείτε το λίγο από την δική μου πλευρά… πως θα αντιδρούσατε στην θέση μου…?
    Όσο για την δουλεία του, είπα την γνώμη μου από αυτές τις παρεμβάσεις που είδα μπροστά μου.

Thelegr αυτό ακριβώς έχω κανονίσει… βρήκα έναν ηλεκτρονικό που ασχολείται με επισκευές ενισχυτών και μου είπε ότι μπορεί να με βοηθήσει! Αν βρω χρόνο θα πάω αύριο κ ολας να τον επισπευτώ… να δούμε τι γίνεται!
    Εγώ δέχτηκα και επισπεύτηκα τον ultra επειδή πίστεψα ότι έχει γνώσεις κ ότι ήθελε πραγματικά να βοηθήσει και επιπλέων για να μάθω κάτι παραπάνω… κάτι που κανένας μάστορας όσο καλός και να είναι δεν πρόκριτε να κάνει…

mikosmas καταρχήν νομίζω ότι το αναφέρω και στα πρώτα πρώτα ποστ ότι το αυτοκίνητο αυτό το κυκλοφορούν οι γονείς μου οπότε δεν με ενδιαφέρει η ποιότητα αλλά η τιμή η χρηστικότητα και η απόδοση! Οπότε βρες μου όλα αυτά, καλύτερης ποιότητας από αυτά που έχω σαυτο το αυτοκίνητο με λιγότερα από 150€ και πάω να τα πάρω αύριο!
    Στο δικόμου αυτοκίνητο εννοείται ότι έχω πχ πηγή και ενισχυτές kenwood και bossman και ηχεία clarion πράγματα σαφώς ανώτερης ποιότητας και προφανώς πολλαπλάσιας τιμής…
    Οπότε μην υποτιμάς τους υπολοίπους γιατί σε θέμα αγοράς τουλάχιστον ξέρω τι παίζει…
    Με αυτό που λες στην συνέχεια δηλαδή εννοείς ότι τα πράγματα αυτά χάλασαν από μόνα τους επειδή δεν είναι καλής ποιότητας και άδικα κατηγορώ τον ultra???
    Και αυτό που είδα στο εργαστήριο του να σου πω την αλήθεια δεν με ενθουσίασε κ ολας…
    Ακαταστασία παντού, ενισχυτές ήχου χαλασμένοι, ανοιχτοί παντού, που στοιχηματίζω ότι είχαν μήνες εκεί μέσα αν κρίνω μόνο από την σκόνη που είχαν επάνω… δεν πιστεύω ότι πάνω από 4-5 από αυτούς να δούλευαν.
    Αυτά που λέω εγώ δεν είναι το πώς θέλω να τον παρουσιάσω αλλά το πώς μου συμπεριφέρθηκε και πως τον έζησα! Αν με είχε βοηθήσει όπως λες απλόχερα θα είχα λόγο να του ρίξω οποιαδήποτε ευθύνη???? Γιατί να το κάνω αυτό???
    Και στην δικήμου περίπτωση αντίθετα από την δικήσου, όχι απλά του πέρασε απτό μυαλό να μου ζητήσει λεφτά. Αλλά το έκανε κ ολας για κάτι που δεν του ζήτησα να κάνει και στην τελική δεν δουλεύει σωστά!

Και τι άλλο να σκεφτώ… μπορεί πράγματι να είναι τόσο καλό παιδί όπως λέτε και εγώ να έχω τόσο βλακόφατσα που να είπε εεεε αν δεν φάω καναψηλό από αυτόν από ποιον να φάω, τόσες φορές έχω βοηθήσει τσάμπα… και να είναι κ η πρώτη φορά που το έκανε.

moutoulos δεν ξέρω πως σχηματίζεις εσύ γνώμες αλλά να υπενθυμίσω ακόμα μια φορά ότι ο τύπος παραδέχεται ότι οι επεμβάσεις στον ενισχυτή μου που φαίνεται στην φωτογραφία έχουν γίνει από τον ίδιο, όπως επίσης ότι ζήτησε λεφτά…
    για πες μου τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν ευθύνεται αυτός για την ζημιά που έχει ο ενισχυτής?? σε τι στοιχεία βασίζεσαι? Πως θα μπορούσε να βγάλει μια τέτοια βλάβη???

TomMan πολύ σωστή η παρέμβαση σου ελπίζω να λήξει το θέμα σύντομα
    Εγώ δεν πρόκειται να συνεχίσω όπως ξανάπα, ότι είχα να πω το είπα αναλυτικά…
    Από εκεί και πέρα νομίζω ότι δεν είναι θέμα προσωπικό και παρεξήγηση μόνο το ότι κάποιος εκμεταλλευόμενος το φόρουμ προσεγγίζει έτσι, κοροϊδεύει και εκμεταλλεύεται άλλο μέλος… νομίζω ότι είναι θέμα λειτουργίας και αξιολόγησης μελών του φόρουμ…
    το τουρμπιζειν εστει φιλοσοφειν!!!

Το avatar του χρήστη takisegio
    Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Αιγιο

Προεπιλογή

καλυτερα να κλειδωθει!!!βγηκαν τα κουμπουρια....

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Προσωπικά αν είχα δικαιώματα moderator θα το χα κλειδώσει, θα είχα μείνει στο τεχνικό κομμάτι και αυτό το δημόσιο ρεζιλίκι θα το διέγραφα!

Ρε tnt_tuner ok δεν παίρνω το μέρος κανενός και δεν ξέρω κανέναν απο τους 2 σας! Αλλά αυτή η δημόσια ξεφτύλα που οφελεί?
    Το παλικάρι βοήθησε και σου ζήτησε 15Ε γιατί έκατσε ξενύχτησε και ένα χαλασμένο πράμα στο έκανε και δούλεψε, που στο κάτω κάτω αν πήγαινες σε τεχνικό εκτός φόρουμ θα σου έπαιρνε μια 50άρα και μπορεί να χες γίνει ήχος και θέαμα (κοινώς έκρηξη)! Επειδή άργησε να στο παραδώσει κόλλησες? Ξέρεις πόσες δουλειές εχω αναλάβει και τις έχω καθυστερήσει για τον ΑΒ λόγο? Ανθρώποι είμαστε, δεν είναι κουζίνα που λες οκ ρε μάστορα δεν μπορώ να μαγειρέψω να φάω ενα πιάτο φαί! Ε την τρέλλα μου ενισχυτής είναι!

Στα 15Ε είναι το πρόβλημα? Δηλαδη κάτι αρχιλαμόγια που ζητάνε 100άρες και βάλε και κάθε μήνα πας και ξαναπας για ΤΗΝ ΙΔΙΑ επισκευή τι πρέπει να κάνουμε να τους αποκεφαλίσουμε? Απλά δεν ξανα ασχολείσαι ρε φίλε και αν σου πει κανένας για ένα μάστορα που τον ξέρεις του λες "φίλε εγω δεν εχω καλή άποψη για τον κύριο, δεν με εξυπηρέτησε όπως ήθελα" απλά τα πράγματα δεν το κάνουμε τόσο θέμα!

Και θα σου πω κάτι φιλικά εντελώς αν έρχεσαι δύσκολα οικονομικά άστο το ρημάδι σε μια ντουλάπα μέχρι να έχεις κανα φράγκο περίσευμα και πήγαινε φτιάχτο!
    Ούτε εγώ έρχομαι καλά με τα οικονομικά μου και ότι μου πλάπαρουσιάζεται ξήλωμα-ντουα μέχρι να μπορώ να έχω "μερικά λεφτά για ξόδεμα" που δεν θα μου λείψουν να το φτιάξω, ή αν βλέπω οτι με παίρνει να το διορθώσω μόνος μου αυτό θα κάνω και τελείωσε η ιστορία.

Μέλος
    Όνομα
    tnt_tuner
    Περιοχή
    Μπραχάμι

Προεπιλογή

takisegio όχι και κουμπούρια! ένα σουγιαδάκι κρατάω μόνο!!

ρε συ danza άλλο πράγμα έχω πει ήδη 100 φορές! δεν δουλεύει σωστά λέμε!
    δούλευε.., το πείραξε το χάλασε και ζήτησε και λεφτά ενώ προσφέρθηκε μόνος του υποτύθετε για βοήθεια! πόσο ποιο απλά να το πω...
    δεν έκανε κάτι χαλασμένο να δουλέψει αλλά το αντίθετο!

Τέλος πάντων... και είπα ότι δεν θα ξανά ασχοληθώ..!!

Σήμερα πήγα στον τεχνικό που έλεγα... μου είπε ότι αυτό που σκέφτηκα για τις αντιστάσεις είναι σωστό!!
    Μέτρησε τα πάντα πάνω στον ενισχυτή και μου είπε ότι είναι κομπλέ, δουλεύουν φετ, μοσφετ, μετασχηματιστής κτλ αυτό που κάνει την ζημιά είναι οι μαϊμουδιές όπως μου είπε που έχουν γίνει με τις αντιστάσεις στις εισόδους που φαίνονται και στις φωτογραφίες στη σελ 5
    μου είπε "δεν μπορώ να καταλάβω με ποιο σκεπτικό κάποιος να κάνει κάτι τέτοιο στον ενισχυτή! δεν έχει λογική αυτό που έκανε..."
    Τέλος μου είπε ότι είναι πολύ απλό και ότι μπορώ να το δοκιμάσω μόνος μου, απλά βγάζω όλα τα πρόσθετα και βάζω καινούριες αντιστάσεις όπου λείπουν!
    θα πεταχτώ μέχρι το μαγαζί με τα ηλεκτρονικά να δω αν είναι ανοιχτό να πάρω αντιστάσεις να το προσπαθήσω σήμερα κ ολας!

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Τέλος καλό όλα καλά.... Αλλά τι ωμικότητα έχουν οι παλιές αντιστάσεις?

Μέλος
    Όνομα
    tnt_tuner
    Περιοχή
    Μπραχάμι

Προεπιλογή

Ακριβώς έτσι danza όπως το είπες! Τέλος καλό όλα καλά!
    Σήμερα έκατσα και τον επισκεύασα και δουλεύουν όλα τέλεια πλέον!!!
    Είμαι πολύ χαρούμενος που ζωντάνεψε πάλι!
    Ούτε παράσιτα ούτε τριγμοί ούτε dc στο ch2 και όλα τα κανάλια παίζουν ομοιόμορφα δυνατά όπως στην αρχή!

Οι παλιές αντιστάσεις που έλειπαν σκέφτηκα ότι θα είναι ίδιες με τα άλλα κανάλια γιατί τα υλικά τους είναι παράλληλα πχ R122, R222, R322, R422 είναι ίδιες άρα η εκατοντάδα συμβολίζει το κανάλι και τα άλλα δυο ψηφία τον αύξον αριθμό του εξαρτήματος!
    Άρα στις θέσεις R107 και R307 θα μπαίνει ότι και στις R207 και R407 δηλαδή 65kΩ
    Αυτό το σκεπτικό μου, το επιβεβαίωσε ότι είναι σωστό και ο τεχνικός που πήγα προχθές και τον έλεγξε!
    Να και μερικές φωτογραφίες μετά την επισκευή!!
    IMG-20110614-00122.jpgIMG-20110614-00123.jpgIMG-20110614-00126.jpgIMG-20110614-00128.jpg

Σελίδα 9 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 789

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 121
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-01-13, 22:10
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-12-09, 17:19
  3. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-06-07, 22:53

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι