Κι αυτο ειναι ψεμα. Εχω παρουσιασει 2 ενισχυτες αυτοκινητου. Ο ενας αποδιδει 250WRMS/4Ω σε γεφυρα
http://www.hlektronika.gr/forum/show...ED%E7%F4%EF%F5
και ο αλλος 450WRMS/2Ω
http://www.hlektronika.gr/forum/show...F7%F5%F4%E7%F2
Τελος, tnt_tuner, να σου πω οτι καταλαβαινω οτι σου ειναι πολυ δυσκολο να νιωθεις οτι πρεπει απο την μια μερια, να μου επιτεθεις,
μειωνοντας με, ενω ταυτοχρονα να μου ζητας βοηθεια.
Μπορει να φωναζεις και να κλαις οσο θες, αλλα ειναι κατι που θα πρεπει να διαχειριστης μονος σου.
Το ποιους εχω βοηθησει εδω μεσα, ειναι ενα θεμα που αφορα τους ιδιους.
ΔΕΝ αφορα ομως εσεναΓιατι αν εισαι βεβαιος για αυτο, θα πρεπει να το αποδειξεις, αλλιως φαινεσαι πολυ σκαρτος.
Τελικα, ισως και να υπαρχει δικαιοσυνη...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ultra : 19-06-11 στις 14:46
Δεν θα μπω διαδικασία να αξιολογησω τα περιστατικα αυτα καθεαυτα που αναφερονται πιο πανω.
Επειδη ομως υπαρχει ευθεια προσωπικη και κατα τη γνωμη μου αδικη επιθεση
κατα του Κωστα - ultra σε σχεση με την τεχνικη επαρκεια την επαγγελματικη συμπεριφορα
και ΚΥΡΙΩΣ το ηθος του , οφειλω να πω στους συμφορουμιτες μου τα εξής.
Τον Κωστα τον γνωρισα μεσω του φορουμ.
Οσες φορες ζητησα την βοηθεια του για μηχανηματα ηχου (κι οχι μονο) την ειχα
χωρις να μου ζητηθει ουτε ενα ευρω εκ μερους του, αντιθετως πολλες φορες
μου εχει χαρισει πολλα απο τα υλικα του.
Δεκαδες ωρες τον εχω απασχολησει στο εργαστηριο του ρυθμιζοντας και
μετρωντας μηχανηματα , συζητωντας για τεχνικα θεματα ηχου πραγμα που μου δειχνει
οτι δεν ειναι τιποτα απο αυτα που τον κατηγορει ο ....Jean Todt του φορουμ.
Αν με εβλεπε σαν ''πελατη και κοροιδο'' θα μου ειχε ζητησει αρκετα χρηματα ως επαγγελματιας
και καλα θα εκανε.
Αυτα προς το παρον....
Βρε βρε βρε! Καλως τον ultra!!!...
Πως και βγήκες από την τρύπα σου???? Σκεφτόσουν τόσες μέρες πως θε δικαιολογηθείς και τι ψέματα θα πεις??? Μη μου πεις ότι δεν είχες δει τα ποστ!!!! Μη μου πεις ότι δεν είχες δει τα πμ και τις κλήσεις στο κινητό σου… και από απόκρυψη σε πήρα!!!
#57-->
Ναι θίχτηκες εεε!… γιαυτο έσπευσες να απαντήσεις τόσο άμεσα!
#58-->
Μάλιστα! Ότι είναι από τα πρακτικερ ο ενισχυτής και το r/cd blue sky είναι που έκαναν την ζημιά όχι ότι σκάλιζες ότι να είναι, πριν γιατί παίζανε τόσο καιρό κομπλέ?! Αν ήταν spl ο ενισχυτής και clarion η πηγή θα γιατρευόταν από μόνα τους… πλάκα θα κάνεις…
Ημερομηνίες δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί έχει περάσει τόσος καιρός και απορώ αν δεν τις λες στην τύχη…
Στο χέρι μου είχες πει να τον έχω τον ενισχυτή, στο χέρι τον είχα…
Δεν σε κατηγόρησα για τα φετ που έκαψες (ανθρώπινο είναι!) ισα ισα που το είπα ότι δεν ήθελες και χρήματα γιαυτά…
Καταρχήν δεν προσπάθησες απλά να βγάλεις την ασφάλεια άλλα δοκίμαζες τις μηχανικές αντοχές της... Την έπιασες με μια πένσα σαν αυτές που έχουν οι οικοδόμοι για να κόβουν τα σύρματα που δένουν τις μπετόβεργες… την στραβοέπιανες και την τράβαγες 2-3 φορές και σου έφυγε και η πένσα κ πήγες να με χτυπήσεις κ ολας καταλάθος από αυτή σου την αδεξιότητα. Στο τέλος την άφησες επειδή δεν ξερω τι άλλη ζημιά μπορεί να προκαλούσες.. και κατάλαβες ότι μπορεί και να χτυπάγαμε.
Επιπλέον εσύ υποτίθεται ότι κάλυψες τα δυο μόνο φετ που έκαψες όχι όλα όπως είναι το σωστό (γιατί δεν ήταν ιδία).
Εγώ είδα, και στο είπα ότι έχει δυο επιπλέον θέσεις για φετ (πριν να αλλάξεις αυτά που ήδη είχες κάψει) και μου είπες αν τα βάλουμε θα βελτιωθεί! και σου είπα αφού θα σου δώσω που θα σου δώσω λεφτά για τα 2φετ που δεν κάηκαν, βαλε και στις δυο άλλες θέσεις χωρίς να αναφέρουμε τίποτα για ποσό. Αφού τα άλλαξες μου είπες ότι είναι 15ευρο και ότι δεν έβαλες μέσα τα δυο που έκαψες και το εκτίμησα κ ολας…
Να πω εδώ ότι ξενέρωσες επειδή ο αδελφός μου ήταν αρνητικός από την αρχη στα σκαλίσματα που έκανες λόγο της αδεξιότητας σου και αυτό ήταν που σε ξενέρωσε επειδή στο είπε κ ολας.
Όλα τα υπόλοιπα που λες είναι σάλτσες δικής σου κατασκευής, επειδή νομίζεις πως έτσι θα μιώσεις την πραγματικότητα και τη ευθύνη σου , για τους πυκνωτές αν θυμηθείς καλύτερα, σε είχα ρωτήσει τι άλλο μπορείς να κάνεις για να τον βελτιώσεις κ άλλο κ μου είχες πει για τους πυκνωτές, και σου λέω άλλαξέτους κ αυτούς, δεν με πειράζει αν μου πάρεις κάτι παραπάνω… και απλά δεν χώραγαν στο κουτί αυτοί που είχες εκείνη την στιγμή και δεν άλλαξες τους πυκνωτές!
Ναι ρε θα με έδιωχνες γιαυτο με κοίταζες στα χεριά όλη την ώρα παλιολιμούτση!
Συνεχίζω.. πράγματι τον μετρήσαμε όπως λέει κάτι που δεν κράτησε παραπάνω από 10 λεπτά.
Τον τοποθέτησα στο αυτοκίνητο ,οπού τον είχα μεν πρόχειρα αλλά ούτε κρατιόταν από τα καλώδια, αφού τα καλώδια έχουν μισό μέτρο+ περιθώριο, ούτε πήγαινε πέρα δωθε αφού τον είχα τοποθετήσει πάνω σε χοντρό κομμάτι λαστιχένιου μουσαμά και ούτε γλύστραγε ούτε υπήρχε περίπτωση να γειώσει κάτι ούτε να πάει κάπου…
Δεν κάτσαμε και 2 ώρες να τον ακούμε, αλλά κανά δεκάλεπτο αφού μετά τον κλείσαμε και είχαμε πιάσει την συζήτηση περί αυτοκινήτων… πράγματι το σπάσαμε αργά.
Εδώ πάλι λες ψέματα γιατί σε πήρα τηλ την επόμενη μέρα αφού ο ενισχυτής έπαιξε μόνο για την διαδρομή μέχρι να φτάσω σπίτι όπου όταν έφτασα πόσταρα το #36 οπότε δεν ήταν 26/2 η πρώτη επίσκεψη αλλά 20/2 (δεν θα είχα άλλωστε λόγο να ποστάρω αν δεν είχες κάνει τίποτα!) και πράγματι εκείνο το βράδυ ήμουν ικανοποιημένος μιας και ο ενισχυτής έπαιζε ποιο δυνατά απ’ ότι πριν πέρα του ότι ο γδούπος συνέχιζε αφού με είχες πείσει ότι γιαυτό έφταιγε η πηγή. Επίσης το έλιξα βιαστικά το θέμα επειδή πήγαινε προς τσακωμό για τα off topic και δεν είχα άλλη υπομονή!
Αφού σε πήρα τηλ την επόμενη μέρα σου μίλησα πολύ ευγενικά και σου είπα «ρε Κώστα έπαιξε εχτές και σήμερα ανάβει μόνο το protect τι μπορεί να έγινε? Μπορείς να το δεις?» Και με απέφευγες παίζοντάς το πολυάσχολος και μου έλεγες να δοκιμάσω κάποια πράγματα, και εγώ τα δοκίμαζα και σου έλεγα τι έβλεπα.
Και αν πάλι ήταν πράγματι κάτι σπασμένο εκεί στην ασφαλειοθήκη το ξέρεις ότι έφταιγαν οι δικές σου βιαιότητες με την πένσα και ότι πιθανόν να ακούμπαγε όσο τον σκάλιζες και να έκανε επαφή και όταν έφυγα με τους κραδασμούς του αυτοκινήτου χαλάρωσε! Δεν σου φαίνεται ούτε αυτό λογικό??
Ενδιάμεσα στις επισκέψεις πόσταρα το #39 που…
Στο #39 δεν αναφέρομαι σε εσένα αλλά σε εκείνο τον γνωστό μου που έχει μαγαζί με ηχοσυστήματα και λέω ότι βρήκε το πρόβλημα με τον γδούπο και ότι ήταν οι γειώσεις και όχι η πηγή όπως μου είχες πει εσύ. Αυτό δεν ξέρω αν το βλέπεις σαν κολακευτικό σχόλιο για σένα αφού ένας απλός ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων σου έβαλε γυαλιά βρήκε σε 10 λεπτα αυτό που εσύ, που μου το έπαιζες ηλεκτρονικός ειδικευμένος στους ενισχυτές, δεν έβρισκες και μου έλεγες οι κλεφτές από τα Άγραφα! Κ αυτός μου πήρε λεφτά αλλά δεν τον κατηγορώ…
Να επισημάνω εδώ ότι τα τεστ αυτά που βρήκαμε τις γειώσεις δεν έγιναν με τον magnat αφού είχε παραδώσει πνεύμα αλλά με έναν kenwood (είχα πιστέψει ότι φταίει η πηγή όπως μου είχε πει ο ultra γιατί όποιον ενισχυτή και να έβαζα υπήρχε το πρόβλημα)
Δεν ανέφερα τίποτα για το πρόβλημα επειδή με είχες διαβεβαιώσει τηλεφωνικά ότι θα το λύσουμε το πρόβλημα ότι κ αν είναι και δεν ήθελα να ανακατέψω άλλους από εδώ γιατί εκεί θα μου έλεγες δικαιολογημένα «κάτσε ρε γιατί με κάνεις ρόμπα αφού σου είπα ότι θα το φτιάξω» και θα είχες δίκιο…
Κάποια στιγμή το θυμήθηκες και φιλοτιμήθηκες να με πάρεις τηλ, μετά από μια εβδομάδα+, ένα βραδάκι πάλι ήρθα που ενώ περίμενα να τον ανοίξουμε παρέα (να δω κ εγώ ρε παιδί μου τι φταίει και στη τελική να μάθω και τίποτα) με έδιωξε βιαστικά λέγοντας μου ότι έχει δουλειά και δεν προλαβαίνει, του τον άφησα χωρίς να του πω τίποτα για τα σκαλίσματα, παραμόνο όταν βρει τι έχει να με πάρει ένα τηλ να με πάρει και να μου πει τι έχει και τι θέλει και πότε θα τον έχει έτιμο, και μου υποσχέθηκε ότι αυτό θα γινόταν την επόμενη μέρα. Να επισημάνω εδώ ότι πάλι λέει ψέματα και ότι η ασφάλεια ήταν επάνω στον ενισχυτή.
Μετά από 3 νομίζω μέρες τον πήρα τηλ και του λέω «τι έγινε?» και μου λέει ότι δεν τον έχει αγγίξει και του λέω οκ ρε φίλε κοίταξέτον τουλάχιστον.
Με πήρε μετά από 3-4 ακομα μέρες και άρχισε να μου τα μασάει και πριν καλά μου πει ποιο ήταν το πρόβλημα τελικά, μου έλεγε «και θέλω και 15ευρο γιατί ξέρεις δεν είχε θέμα με αυτά που είχα σκαλίσει την προηγούμενη φορά και τον βελτίωσα κ άλλο και τον συντόνισα να παίζει καλύτερα απ’οτι πριν» και κάτι τέτοια…
Και του λέω καλά, καλά επειδή το σ/κ θα φύγω θα έρθω δευτέρα βράδυ θα σε πάρω τηλ όταν βρω χρόνο να τον πάρω και να τα πούμε από κοντά. Και πήγα μια πέμπτη όπως λέει να τον πάρω!
Και του λέω από πού κ ως που με χρεώνεις λες και είμαι κανας πελάτης στο μαγαζάκι σου για πράγματα που καταρχήν δεν του είπα να κάνεις… εγώ του είχα πει μόλις βρει τι φταίει να με πάρει ένα τηλ να μου το πει… αν ήταν το θέμα μια ασφαλειοθήκη δεν μπορούσα να την αλλάξω και μόνος μου αν μου το έλεγε? Χωρίς να ασχοληθεί κ αυτός? Χωρίς όμως να του πω τον βελτίωσε κ άλλο(κ καλά)!!! Και ένας ενισχυτής που χαλάει σε μια μέρα χωρίς να τον πειράξει κανένας ποιος φταίει? Δεν φταίει αυτός που τον πείραξε? Κ σου είπα αν ήταν η ασφαλειοθήκη δεν έχανε επαφή και θα αναβόσβηνε το λαμπάκι? Και μου τα μάσαγες!
Μετά από αυτή την συζήτηση σου είπα τέλος πάντων φέρτον να τον βάλουμε επάνω να δούμε αν δουλεύει να σε πληρώσω να φύγω. Τον βάζω να παίξει και σύνδεσα μόνο το CH1-2 γεφυρωμένα στο sub, και παρατήρησα και εγώ και ο αδελφός μου ότι έπαιζε πιο σιγά και εσύ έκανες τον κινέζο λέγοντας, δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ θέλω τα 15 ευρώ και μου φαίνεται ότι παίζει μια χαρά! Και σου λέω όπα φίλε για κάτσε, και μετά αν έχει κάτι και να μου λες δεν το έκανα εγώ εσύ τον σκάλισες και πλήρωνε πάλι?? Όχι θα τον κρατήσω καναδυο εβδομάδες να δω πως παίζει και στα δίνω μετά τα λεφτά!
Για αρκετό διάστημα καμιά 15αρα μέρες+ επειδή δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ δεν το είχα πάρει χαμπάρι το πρόβλημα που εν τέλι έχει γιατί έπαιζα τα δυο μόνο πρώτα κανάλια γεφυρωμένα (όπως το δοκίμασα και μπροστά σου) και απλά νόμιζα ότι έπαιζε ποιο σιγά, ο αδελφός μου μάλιστα σε δικαιολόγησε κ ολας λέγοντας μου έλα μωρέ ιδέα μας ήταν ότι πριν έπαιζε ποιο δυνατά…
Κάποια στιγμή που δοκίμασα ένα ένα τα κανάλια ανακάλυψα το πρόβλημα και σε ενημέρωσα και πάλι έκανες τον κινέζο λέγοντας θα το δούμε κ δεν έχω τώρα χρόνο κτλ…
Μετά άρχισες να μην απαντάς και σου έστειλα και πμ στις 12/4 το ακόλουθο
“το δεν θυμάμαι αν σου είχα στείλει αναφέρομαι για πμ μέσω φόρουμ αφού τον είχα ενοχλήσει με sms κ τηλ»Αρχικό μήνυμα από tnt_tuner
Και δεν πήρα καμία απάντηση καμία απάντηση…
Τα υπόλοιπα είναι γνωστά με τα πμ με τον moutoulos και τα υπόλοιπα που έχω ξανάποστάρει!
#60-->
παραπληροφόρηση???? Γιατί βρήκες από πού προερχόταν ο γδούπος??? Η έλεγες ότι φταίει η πηγή (οι κινέζοι φταίνε! Δεν ξέρουν αυτοί κ φτιάχνουν ότι νάνε κ είναι κομπογιαννίτες!) που την δεύτερη φορά στην άφησα κ αυτή που υποτίθεται την βελτίωσες κ αυτή αν και δεν έχει καμία διάφορα…
Τον γδούπο όπως είπα πάλι και στο #39 το βρήκα με τον άλλο τον γνωστό με τα υποσυστήματα!
#61,#62-->
Όπως ξανά είπα δεν είχα καταλάβει το πρόβλημα που είχε λόγο του ότι έπαιζα μόνο τα δυο κανάλια και αυτός μου έλεγε θα το δούμε και θα το δούμε όσες φορές τον είχα πάρει και περίμενα να βρει χρόνο και δεν ήθελα να δημιουργήσω θέμα εδώ…
Δικά μου χαζομάρα είναι που δεν τον τσέκαρα όσο ποιο καλά μπορούσα και περίμενα τον κύριο πότε θα του έρθει να τον δει αυτός που “ξέρει”
#63-->
Είχες να λαμβάνεις???? Τι ακριβώς???? Το βρίσκεις λογικό να σου δώσω και χρήματα για έναν ενισχυτή που στον έφερα ακέραιο και δούλευε σωστά και από τότε τον έχεις κάνει άχρηστο????
#64-->
Εγώ σε κάλεσα να τα ποστάρεις κ ολας τα πμ… τι προβλήματα λες να έχω????? Για να δούμε τι άλλο φίδι έχεις να μας πεις…
#65-->
Ουου!!!!! Ανατρίχιασα!!!!!! Εσύ μου έλεγες στο εργαστήριο σου κάτι για kW και σε είχα ρωτήσει αν τους έχεις εκεί και μου είπες ααα αυτούς τους έχω πουλήσει!!!!
#66-->
Δεν απαίτησα τίποτε! Εσένα σχολιάζω που παραμύθιαζες για kW(τουλάχιστον εμένα!) και κρατάς κρυφά τα σχέδια από τους 200αριδες…
#67-->
Ρε φίλε το ξέρεις ότι δεν σε έχω καμία ανάγκη και στο έχω πει και από το τηλ κ ούτε λυπάμαι τα λεφτά μου να τα δώσω σε έναν μάστορα σωστό, που βγάζει τίμια το μεροκάματο του, να τον φτιάξει.
Απλά δεν είναι κ η πρώτη προτεραιότητα μου ένας ενισχυτής , και από τη στιγμή που είσαι εσύ υπεύθυνος θεωρώ ότι εσύ πρέπει να βγάλεις το φίδι απ τη τρύπα.
Σε κάλεσα κ εδώ δημόσια να πεις τι αηδίες έκανες εκεί και τουλάχιστον πως φτιάχνεται γιατί είναι χρέος σου και για να λήξει το θέμα εδώ δείχνοντας τουλάχιστον ότι άλλαξες στο ελάχιστο!
Όμως ούτε αυτό δεν έκανες και το χλευάζεις την προσπάθεια μου κ ολας και νομίζεις ότι έχω την ανάγκη σου… ντροπή σου…
…
Ναι η δικαιοσύνη που δεν πειράζει τα παλιά μέλη επειδή έχουν κάνει κάποια ποστ και σε όποιον έχει δημιουργήσει πρόβλημα του λένε να σωπάσει!
#68-->
Ναι σίγουρα από εμένα δεν έχεις ανάγκη και ιδικά όπως ήρθαν τελικά τα πράγματα!
Αλλά μάλλον τα 15ευρα μου (και όχι μόνο τα δικά μου!) τα έχεις ανάγκη… και τα κυνηγάς.
#69-->
Πραγματικά δεν ξέρω πως έχει συμπεριφερθεί σε εσένα η σε οποιονδήποτε άλλον μπορεί να υπάρχουν άλλοι που να τους έχει συμπεριφερθεί και χειρότερα και να παράτησαν το φόρουμ… βλέπεις κ εμένα μου ζητήθηκε να σωπάσω και να μην το δημοσιεύσω… θα μπορούσα να είχα ξενερώσει να σας έγραφα όλους κανονικά κ να έλεγα κοίτα να δεις υποστηρίζουν το λαμόγιο από πάνω και να μην ξανά κλίκαρα την σελίδα… θα ήταν επιθυμητό αυτό για το φόρουμ?
Για την τεχνική επάρκεια του κρίνε μόνος σου φίλε kentar από τις φωτογραφίες του κυκλώματος του ενισχυτή και άμα βγάλεις καμία άκρη πες μου πώς να διορθώσω την σαλάτα που έφτιαξε ο ultra (χωρίς να του το ζητήσω κ’όλας!)
Εγώ αυτό που αποκόμισα από την συμπεριφορά και το ήθος του συγκεκριμένου τύπου είναι… θες να σου πω πέσε φράγκο και σου λέω…
Και επαναλαμβάνω είναι προσωπική σου άποψη και δεν ξέρω επιπλέων ποιος είσαι κ για ποιο λόγο τον υποστηρίζεις…
Και προς θεού δεν θέλω να νομίζεις ότι έχω κάτι προσωπικό μαζί σου αλλά βλέπεις η κατάσταση πως έχει στην δική μου περίπτωση. Έχεις την δική σου προσωπική γνώμη την όποια σέβομαι αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτό που συνάντησα εγώ.
Τέλος να πω ότι κάτι άλλο δεν έχω να συμπληρώσω για το θέμα αφού τα έχω πει όλα αναλυτικότατα και όχι μια φορά και οι φωτογραφίες εδώ είναι για να φαίνονται οι επεμβάσεις του ultra, όποιος ξέρει μπορεί να κρίνει αν είναι σωστές (και εννοείται εδώ ότι δεν βάζω τον εαυτό μου μέσα)
Βλέπετε και την αντίδραση του κύριου μετά να εμφανίζεται τώρα και να τα λέει όπως του έρχονται, χωρίς να μας λέει γιατί δεν απάνταγε στα πμ μου τουλάχιστον που φαίνονται εδώ..( ο admin νομίζω έχει την δυνατότητα να τα δει), αλλά τουλάχιστον παραδέχεται ότι αυτός είναι ο επιστήμονας που έβαλε χέρι! Γιατί το όνομα του σβενότανε κάθε φορά που τον ονομάτιζα λες και τον πείραξε τον ενισχυτή μου ο γείτονας και κυνδηνεψα να με πουνε και συκοφάντη.
Από εκεί και περά ο καθένας έχει μυαλό να κρίνει ποιος λέει αλήθεια και πως έγινε το πράγμα.
Αυτό που περιμένω τώρα είναι τι θα πουν οι υπεύθυνοι του φόρουμ και τι θα κάνουν με τον συγκεκριμένο μέλος που με εξαπάτησε! Επαναλαμβάνω ότι δεν απαιτώ κάτι από το φόρουμ απλά περιμένω να δω πως θα αντιδράσουν σε αυτή την συμπεριφορά του συγκεκριμένου μέλους.
το τουρμπιζειν εστει φιλοσοφειν!!!