Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DGeorge Εμφάνιση μηνυμάτων
Αντρέα, ακόμα και Τεχνικός Οδοποιίας να είσαι, δεν πρέπει να διαθέτεις το 'μαγικό άγγιγμα του καταστροφέα'!!!!
Το εργαλείο ήταν -πιθανότατα- προβληματικό! Βίωσε κάποια βίαιη εμπειρία (απ' όπου και το jackάκι) κι ήρθε και στάνιαρε το πράγμα.
Με πιθανότητα πάνω από 85% δεν είναι δικό σου το φταίξιμο!!!!!
Όποιου και εάν είναι το φταίξιμο, το αποτέλεσμα δεν αλλάζει ...

Είναι αρκετά συνετή η πράξη σου αυτή, όπως την περιγράφεις, (και από την στιγμή, που δεν 'το κατέχεις' καθόλου με τα computers).
Δηλώνοντας 'αδυναμίας συνέχισης εργασιών', θα δείξεις -αμέσως- εντιμότητα, και αξιοπιστία -εκ μέρους σου- προς τον άλλο (πελάτη).
Όποιου είδους, κι επιπέδου, Τεχνικός κι αν είσαι, δηλώνεις ευθαρσώς: "Μάγκες μέχρι εκεί (όπου είναι το όριό μου) μπορώ να σας κάνω ότι θέλετε! Περισσότερα μη ζητάτε!"
Κοίταξε, όταν τους διευκρινίζω ότι

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από andyferraristi Εμφάνιση μηνυμάτων
... εάν κάτι το έχουν για φτιάξιμο, να το πάνε για φτιάξιμο, εάν το έχουν για πέταμα, τότε παρεμβάλομαι ως τελευταία λύση (της συμφοράς όπως αποδεικνύεται) ...
το κάνω για δύο λόγους. Πρώτον γιατί το θεωρώ ανήθικο και ανέντιμο εκ μέρους μου να στερώ δουλειά (ειδικότερα την εποχή που διανύουμε) από κάποιον επαγγελματία του είδους. Ακόμα χειρότερα εάν το έκανα και επ' αμειβή, δεδομένου ότι έχω δουλεια (ευτυχώς) από την οποία αμείβομαι.
Δεύτερον, γιατί αποποιούμαι της όποιας ευθύνης σε περίπτωσης "στραβής" (καλή ώρα σαν και τώρα).

Τέτοιου είδους 'εξηγήσεις - σπαθί' -ειδικά στις μέρες μας- είναι είδος υπό αφανισμό.
Βαθύτατα, θερμότατα, κι ειλικρινέστατα Συγχαρητήρια, τουλάχιστον εκ μέρους μου!!!!
Εντάξει, κόψε κάτι, τα παραλές ...