Σελίδα 5 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 89
    Το avatar του χρήστη Nemmesis
    Μέλος
    Όνομα
    Παναγιωτης
    Περιοχή
    Πτολεμαιδα

Προεπιλογή

εαν αποφασισεις και παραγγειλεις απο εκει θελω και εγω ενα ζευγαρι...
    φανατικος αντιαεικινηστης....
    δεν επιτρεπω την εξελιξη γιατι εχω πετρελαια...

Το avatar του χρήστη tnt_tuner
    Μέλος
    Όνομα
    tnt_tuner
    Περιοχή
    Μπραχάμι

Προεπιλογή

ευχαρίστως φίλε! θα σε ενημερώσω με πμ αν το παραγγείλω! που το σκέφτομαι σοβαρά!
    αν και προς το παρόν βλέπω ότι βολεύει πολύ η πατέντα που έλεγα με την ασφάλεια...
    το τουρμπιζειν εστει φιλοσοφειν!!!

Μέλος
    Όνομα
    Παναγιωτης
    Περιοχή
    Πτολεμαιδα

Προεπιλογή

εγω ευχαριστω... και εγω δεν βιαζομαι καθολου... με πατεντα ειμαι και εγω οποτε δεν βιαζομαι καθολου... αν κατσει οποτε κατσει λοιπον..

Το avatar του χρήστη navar
    Μέλος
    Όνομα
    Kωνσταντίνος
    Περιοχή
    τρικαλα

Προεπιλογή

άντε και να δώσω και εγώ μια πληροφορία , για να μην μου την λέει συνέχεια ο tnt , αυτά είναι τα ίδια βύσματα που χρησιμοποιούν τα ακριβά και καλα UPS για τις εξωτερικές μπαταρίες ,
    αν και δεν νομίζω να πάνε τόσο ψηλά δλδ 150Α , ίσως μπορεί να τα ψάξετε και να τα βρείτε και έτσι ώς βύσματα για ups !

Μέλος
    Όνομα
    Παναγιωτης
    Περιοχή
    Πτολεμαιδα

Προεπιλογή

εγω το ξερω, αλλα δεν μπορεσα να βρω τετοια ακομα και με 2-3 τηλ προς Θεσσαλονικη.. τωρα 150 που λες οντως ακουγονται πολλα αλλα δεν με νοιαζει γιατι εγω ετσι και αλλιως καμια 30ρια θελω..

Μέλος
    Όνομα
    tnt_tuner
    Περιοχή
    Μπραχάμι

Προεπιλογή

thanks navar! οταν λες ups ενωεις για pc η για αλλη χρηση? εχω κοντα μου 2 αποθηκες ηλεκτρονικων αν και ειχα ρωτισει κ δν ειχαμε βρει τπτ...
    καλα οντως 150 φαινονται πολα αλλα ετσι λεει...
    πρεπει να ειναι γομαρι ομως αφου το καλοδιο της φοτο υποτιθετε πως ειναι 4 gauge

Μέλος
    Όνομα
    tnt_tuner
    Περιοχή
    Μπραχάμι

Προεπιλογή

Γεια σας παιδιά και πάλι!
    Έχω πάλι πρόβλημα με τον ενισχυτή αυτόν!
    Βασικά το πρόβλημα το απέκτησε μετά από μια άτυχη επίσκεψη μου στον XXXXXXX
    καλύτερα μετά από την άτυχη επιλογή μου να εμπιστευτώ τον Κώστα να τον χαρχαλέψει....
    τεσπα αυτό είχε γίνει πριν από κάμποσο καιρό αλλά δεν είχα ασχοληθεί ούτε με τον ενισχυτή ούτε με τον Κώστα λόγο παντελείς έλλειψης χρόνου, και λόγο του ότι έχω άλλους δυο ενισχυτές στην άκρη και έπαιζα με εκείνους!

τώρα στο πρόβλημα! το ch1 παίζει σωστά αλλά σιγά, το ch2 δεν παίζει καθολου και κραταει το ηχείο τεντωμένο έξω, το ch3 παίζει και βγάζει ταυτόχρονα έναν δυνατό, χαμηλού τόνου παλμό και το ch4 παίζει κανονικά αλλά πιο δυνατά από το ch1
    αν τα βάλεις γεφυρωμένα κάνουν μια μίξη του 1,2 δηλ και του 3,4
    δεν μπορώ να καταλάβω και δεν ξέρω τι έχει κάνει ο τύπος εκεί πέρα....
    ξεχωρίζω τις παρεμβάσεις του αλλά σε κανα-δυο σημεία λείπουν αντιστάσεις.....
    Εβγαλα κανα-δυο φωτογραφίες, αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος και ξέρει να μου πει πώς να τον επαναφέρω στην αρχική του κατάσταση???
    IMG-20110614-00132.jpgIMG-20110613-00095.jpgIMG-20110613-00099.jpgIMG-20110613-00111.jpgIMG-20110613-00106.jpgIMG-20110613-00105.jpg

επιπλέων θα ήθελα να ρωτήσω τους διαχειριστές σε ποιο τοπικ να αναφέρω την συμπεριφορά του εν λόγο χρήστη προς ενημέρωση και προφύλαξη των υπολοίπων μελών.
    Αφού πέρα από το ότι δεν με βοήθησε να διορθώσω το πρόβλημα που είχα, μου δημιούργησε κ άλλα και... μου ζήτησε και χρήματα από πάνω! επειδή! όπως μου είπε είναι επαγγελματίας και πληρώνεται με την ώρα!!!!!!

Επεξεργασία απο moutoulos:
    Σβήστηκε το username
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη moutoulos : 16-06-11 στις 00:04

Μέλος
    Όνομα
    tnt_tuner
    Περιοχή
    Μπραχάμι

Προεπιλογή

δεν με άφηνε να τις ποστάρω στο προηγούμενο πόστ γιαυτό ξαναποστάρω!
    IMG-20110613-00102.jpgIMG-20110614-00118.jpg

Το avatar του χρήστη moutoulos
    Συντονιστής
    Όνομα
    Γρηγόρης
    Περιοχή
    Πάτρα

Προεπιλογή

Μου έστειλες πριν περίπου 3 μέρες ένα ΠΜ, με όλο αυτό το πρόβλημά σου, για το συγκεκριμένο μέλος,
    και όλα αυτά που γράφεις.
    Αν θυμάμαι καλά σου απάντησα να μην κάνεις τίποτα, σχετικά με το αν τον βγάλεις ή οχι στην φόρα,
    και αυτό γιατί εγώ δεν μπορώ να κάνω τον αστυνομικό, μιας και δεν γνωρίζω ποιος έχει ή όχι δίκιο.

Σε αυτό αν θυμάμαι καλά συμφώνησες.

Το μέλος για το οποίο αναφέρεσαι θεωρώ οτι είναι είναι αξιόλογο, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι αφήνω
    υπονοούμενα για σένα. Είστε και οι δυο παλιά μέλη, χωρίς να έχετε δημιουργήσει προβλήματα στο
    παρελθόν.

Απο τα πόστ και τα ΠΜ, προσωπικά εγώ, δεν μπορώ να εξιχνιάσω το όλο θέμα.
    *** No GreekLish Please ***
    Παρακαλώ γράφετε με ελληνικούς και μόνο χαρακτήρες
    .............................www.howtofixit.gr

Μέλος
    Όνομα
    tnt_tuner
    Περιοχή
    Μπραχάμι

Προεπιλογή

Φίλε moutulos πράγματι σου εξήγησα αναλυτικά σε πμ τι είχε γίνει και μου απάντησες να μην κάνω τίποτα και συμφώνησα γιατί το εξέλαβα ότι αυτό ήταν απάντηση στο να ενοχλήσω άλλους συντονιστές η τους διαχειριστές! Επιπλέον σε ρώτησα αν μπορώ να συνεχίσω το θέμα στο τοπικ που έχω ήδη ανοίξει και μου λες, μπορείς....
    Αποκεί και πέρα εγώ ΘΕΩΡΩ ΧΡΕΩΣ ΜΟΥ να ενημερώσω τους υπόλοιπους χρήστες του φόρουμ για το συγκεκριμένο μέλος και την συμπεριφορά του!

Το ότι πάλι κάποιος είναι παλιό μέλος και δεν φαίνεται να έχει δημιουργήσει πρόβλημα δεν μου λέει τίποτα μιας και τώρα πχ που δημιούργησε σε έμενα μου λές να μην το πω σε κανέναν και να το κρατήσω κρυφό.... και σβήνεις και το όνομα του! Για ποιο λόγο να το κρατήσω κρυφό??????? Δεν το θεωρείς σημαντικό θέμα?? Για ποιο λόγο σβήνεις το όνομα του χωρίς να με ενημερώσεις για τον λόγο που το έκανες??Δεν μπορεί μόνος του να υπερασπίσει τον εαυτό του??? Μονος σου είπες οτι δεν μπορείς να κανεις τον αστηνόμο, αλλα κανεις τον "μπράβο" του XXXXX προστατεύοντάς τον! Δεν πρέπει να ενημερώσω τους υπόλοιπους χρήστες για την συμπεριφορά αυτού του τύπου????
    Ποιος μου λέει ότι δεν έχει δημιουργήσει (που είμαι σίγουρος οτι εχει!) κ άλλες φορές πρόβλημα και του είπατε (δεν μιλώ απόλυτα για εσένα moutoulos) μην πεις τίποτα δημόσια για να μην έχουμε προβλήματα κτλ.... για φαντάσου να δημιουργούταν σε ένα νέο μέλος αυτό το πρόβλημα ....ποιος θα τον πίστευε??????
    Το να μην κάνω τίποτα για ένα θέμα το όποιο θίγει ένα παλιό μέλος το θεωρεις σωστο.... και θεωρείς σωστό να υπάρχει ανάμεσα μας μέλος που συμπεριφέρεται έτσι???? Το βρίσκεις αυτό που έκανε συμπεριφορά ηλεκτρονικού, είτε ερασιτέχνη ,πόσο μάλλον επαγγελματία..!!?
    Ή μήπως είναι κάτι καθημερινό, που γίνεται ρε παιδί μου.... και δεν υπάρχει λόγος να το αναφέρω δημόσια!!????
    Ίσα ίσα που στην στην προκειμένη περίπτωση είναι που μάλλον πρέπει να το ψάξετε το θέμα……

Γι αυτά που μου είπες moutoulos στο χθεσινό πμ να πω ότι σου απαντώ εδω γιατί θέλω πλέων ότι αναφέρω για το θέμα θα το λέω δημόσια γιατί δεν εμπιστεύομαι πλέον κανέναν..... δεν έχω κάτι μαζί σου.... απλά για την ασφάλεια της θέσης μου....
    Εγώ πράγματι φταίω όπως λες για την επιλογή μου να τον εμπιστευτώ όπως ανέφερα και στο #47, ο XXXXX όμως δεν φέρει ευθύνη? Αυτός με κορόιδεψε λέγοντας μου ότι θα μου λύσει το πρόβλημα και στο τέλος μου δημιούργησε καινούρια και μου εζήταγε και λεφτά από πάνω!!!… σου φαίνεται αυτό φυσιολογικό και συμφονο με τους κανονισμούς και την δεοντολογία του φόρουμ???
    Δεν είναι λόγος δηλαδή που θα πρέπει να τον αναφέρω δημόσια και επώνυμα????

Αν φορουσε παντελόνια ο XXXXXX θα απαντούσε εξ αρχής και στα τηλεφωνήματα και στα sms και στα πμ που του έστειλα και τότε που διαπίστωσα πρώτη φορά το πρόβλημα και στα τηλεφωνήματα και τα πμ που του έστειλα τώρα που βρήκα χρόνο να ξανά ασχοληθώ με το θέμα!
    Ο συγκεκριμένος κύριος όμως όχι σαν ερασιτέχνης δεν μπορεί να συμπεριφερθεί ή σαν επαγγελματίας όπως θέλει να το παίζει αλλά ούτε σαν ενήλικος μια και δεν μπορεί να αναλάβει τις ευθύνες των πράξεων του ......
    Αν ήθελε να φερθεί σαν άντρας και το τηλ μου έχει να με πάρει και από εδω μπορούσε επικοινωνήσει μαζί μου για να λύσει το πρόβλημα που δημιούργησε.... χωρίς να φτάσουμε εδώ.

Εγώ αφού είχα επικοινωνήσει μαζί σου moutoulos ξαναπροσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί του και του ζήτησα να λύσει το πρόβλημα που δημιούργησε χωρίς να δημιουργήσω περεταίρω θέμα......
    Όμως αυτός με αγνόησε όλες τις φορές.....
    Ότι θέλει.. , αν φοραει παντελόνια, να το πει εδω δημόσια και να πει την αλήθεια και όχι να κρύβεται και να στέλνει πμ σε εσένα moutoulos και να δημοσιεύσει και τα πμ που του έχω στείλει δεν έχω κανένα πρόβλημα και να βρεθούμε όλοι μαζί για ένα καφέ να ζητήσει συγνώμη και να μας εξηγήσει τουλάχιστον γιατί συμπεριφέρθηκε έτσι δεν έχω πρόβλημα!!!
    Οι φωτογραφίες πάντως εδώ είναι ποσταρισμένες με τις παρεμβάσεις του ας πει μόνος του ποιος έβαλε χέρι στον συγκεκριμένο ενισχυτή και αν του θυμιζει τιποτα! Ας μου πει τουλάχιστον ο ίδιος, τι αντιστάσεις να βάλω εκεί που λείπουν και τι άλλο να κάνω για τον επαναφέρω σε λειτουργική κατάσταση!

Πραγματικά πιστεύω πάντως ότι το συγκεκριμένο άτομο είναι επικίνδυνο για το φόρουμ μιας και κοιτάζει να ψαρέψει πελατάκια και κορόιδα μέσα από το εδω, που σκοπός του φορουμ πιστευω είναι να ανταλλάσουμε απόψεις και να βοηθάμε ο ένας τον άλλο αφιλοκερδώς… το αντίθετο ακριβώς από αυτό που κάνει ο XXXXXX! Μου το έπαιζε γκουρού των ενισχυτών και με παραμύθιαζε ότι έχει κατασκευάσει ενισχυτές μεγαθήρια με KW για να τον επιστευτω και να μου φάει κανα φράγκο! Kαι κάθεται και ποστάρει κατασκευές 100 και 200W χωρια να δινει κανενα σχέδιο μόνο και μόνο για να βρει πελάτες και κορόιδα να κερδοσκοπήσει! Που είναι κυριε XXXXX οι κατασκευες των KW που με παραμύθιαζες??? Άλλα αν είχες τέτοιες γνώσεις όπως παινεύεσαι ούτε τον δικό μου ενισχυτή θα κατέστρεφες και τις απλές κατασκευές που έχεις κάνει θα έδινες τα σχηματικά και τα pcb σε όλους να τα φτιάξει όποιος θέλει και όχι να ψάχνεις για κορόιδα!!!
    Αν το βλέπεις σαν δουλειά και σαν κέρδος δεν έχεις θέση εδώ! Πλήρωσε αν θες το φόρουμ και βαλε μια διαφήμιση ή τουλάχιστον μην τα βάζεις στις κατασκευές αλλά κατευθείαν στις αγγελίες αφού σκοπός σου είναι να πουλήσεις….. εγώ προσωπικά σαν ερασιτέχνης δεν θα πουλούσα ποτέ μια κατασκευή μου…

Όποιος διαφωνεί με το ότι έπρεπε να καταγγείλω δημόσια την συμπεριφορά του συγκεκριμένου ατόμου ας επιχειρηματολογήσει!
    Στην τελική όπως ξαναείπα θεωρώ χρέος μου να ενημερώσω τους υπόλοιπους για το συγκεκριμένο άτομο και την απαράδεκτη συμπεριφορά του!

Τέλος καλώ και τους υπόλοιπους χρήστες, συντονιστές και τους διαχειριστές να πάρουν θέση γιατί πιστεύω είναι θέμα που μας αφορά όλους αν αρμόζουν τέτοιες συμπεριφορές στο φόρουμ και αν είναι αποδεκτές από τους υπόλοιπους χρήστες…..

Επεξεργασία απο moutoulos:
    Σβήστηκε το username
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη moutoulos : 17-06-11 στις 00:37

Σελίδα 5 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 121
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-01-13, 22:10
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-12-09, 17:19
  3. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-06-07, 22:53