23092015051.jpgκαι από την άλλη μεριά και τα δυο αυτιά . Όταν διέλυσα το πλυντήριο διαπίστωσα ότι έλειπε η μια ασφάλεια από το αμορτισέρ αυτή που πιάνει πάνω στον κάδο!
23092015051.jpgκαι από την άλλη μεριά και τα δυο αυτιά . Όταν διέλυσα το πλυντήριο διαπίστωσα ότι έλειπε η μια ασφάλεια από το αμορτισέρ αυτή που πιάνει πάνω στον κάδο!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη papatango52 : 13-10-15 στις 00:36
Ή θα βάλεις λινκ στο youtube ή νομίζω έχει εικονίδιο (insert video )στη φόρμα που γράφεις όταν ποστάρεις
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
Για να πω την αλήθεια , δεν έχω ανεβάσει ποτέ μου βίντεο εδώ μέσα , αλλά κάνε upload στο youtube και βάλε το λινκ
Ίσως κάποιος φίλος από εδώ να σε βοηθήσει με κάποια άλλη ιδέα για το βίντεο
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
όταν κανει βρασιμο ο θορυβος σταματα
όταν κανει βρασιμο ο θορυβος σταματα
εννοείς όταν ζεσταίνει το νερό σταματά ?? αν ναι μπορεί να είναι η αντίσταση και να έχει πάρει .
πάντως δεν ακούγεται για ρουλεμάν κάτι βρίσκει στο τύμπανο,
επίσης για να το κάνει όταν είναι φορτωμένο όπως λες τότε έχουν θέμα και τα ρουλεμάν
Η συχνότητα επανάληψης του θορύβου που ακούμε δείχνει θαρρείς και κτυπάει κάτι στο μοτέρ , εκτός αν προέρχεται από σκόρπιες μπίλιες του ρουλεμάν κάδου
Κάνε μία δοκιμή να το περιστρέψεις κάποιες φορές με το χέρι , αφού έχεις βγάλει τον ιμάντα και δες αν έχει τζόγο .κουνώντας από εμπρός το τύμπανο του κάδου πάνω-κάτω αν κουνάει πίσω η τροχαλία (εκτός πρίζας φυσικά)
Αν δεν ακούσεις τίποτε βάλε το σε πρόγραμμα πάλι χωρίς ιμάντα , μήπως και ξεχωρίσει ο θόρυβος από πού προέρχεται (να γυρίζει το μοτέρ μόνο του)
Αγαπητοι φιλοι ο θορυβος ακούγεται όταν κανει (αργες) κινησεις ειτε δεξια ειτε αριστερα και σταματουν στις γρηγορες στροφες !