Στα AMD ελέγχουμε το PLT RST.
Όταν λέω mini εννοώ το slot της wifi, JWLN1.
Στα AMD ελέγχουμε το PLT RST.
Όταν λέω mini εννοώ το slot της wifi, JWLN1.
Kι ομως το ελεγξα σωστα..Ειναι και δυσκολο να κανεις λαθος στο μετρημα γιατι ανα δεκαδα εχει μια γραμμη επανω στην μεταξοτυπια δηλ στα πινς 10,20 κλπ.
Το 22 δηλ ειναι ακριβως διπλα στην γραμμη της εικοσαδας και μου δειχνει 3.087 volt σβηστο και 3.204 αναμμενο.
Μηπως δειχνει κατι αυτο;
Παντως σας ευχαριστω για τον χρονο σας,θα ριξω αυριο μια ματια σ'αυτα που λεει ο Αδαμ και μετα ενα καλο οπτικο ελεγχο για βραχυκυκλωματα θα το μαζεψω και θα το δωσω πισω.
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε
Στο πιν 13 του KB έρχεται το rst signal από το pin L1 του NB (σελ.13), εγώ λέω για signal από το pin V2 του NB (σελ.13) αυτά τα δύο νομίζω ότι είναι διαφορετικά signals. Αν ήταν Intel θα το βλέπαμε στο pin 22 από τον mini card connector που θα ήταν το PLT_RST. Ρίξε μια ματιά και σε αυτό που λέω να μου φύγει η περιέργεια
Εδώ είναι και το datasheet του NB http://ftp.kolibrios.org/users/art_z...c/A50_Data.pdf
Τελικα Αντωνη που να κοιταξω για το PCI_RST;
Ειναι στο 17 της mini pci η οχι;
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε
Oχι.
Aυτό που λέω εγώ είναι στο PAD T92
καταρχάς είναι SB, όχι NB, για να δούμε ότι είναι εντάξει πρέπει να ελέγξουμε το PCI καί PLT RST. Στα παλαιότερα AMD δεν υπήρχε στο pin 22 του mini pci express αλλά λόγο συμβατότητας με όλες τις νέες mini pci xpress κάρτες που υποστηρίζουν το hw reset signal στο pin 22, το plt rst πάει και στο pin 22 του mini.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη atsio : 16-12-13 στις 02:05