Γεια σε ολους. καλως σας βρηκα. Εχω ενα λαπτοπ "multirama" που γραφει TW7 EAA-89. Μετά απο ψαξιμο βρηκα οτι ειναι ADVENT 5401. Το προβλημα μου ειναι οτι ξαφνικά τραβηξα καταλαθος το καλωδιο που ηταν πανω στο λαπτοπ και απο τοτε δεν ανοίγει με το ρεύμα. Συνηθως το δουλευω χωρις μπαταρια πανω. Επειδη τοτε ετυχε να την εχω φορτισμενη την εβαλα και το λαπτοπ δουλεψε μεχρι να αδειασει η μπαταρια.

Πριν το ανοιξω το πηγα απο τα multirama και μου ειπαν οτι εχει σπασει το σιδερακι μεσα, πανω στην motherboard και θελει αλλαγη. κοστος : 240 ευρω. Το πηρα απο το multirama και το ανοιξα σπιτι μου. Το σιδερακι πανω στην μητρικη δεν εχει σπασει. Με πολυμετρο μετρησα οτι ρευμα παει σιγουρα μεχρι το βυσματακι πανω στην μητρικη. Δεν ξερω τι φταίει. Υπαρχει κατι που μπορω να δοκιμασω;;

Το μοντελο μητρικης ειναι DAOTW7MB8G0 REV G. Την ιδια μητρικη φορανε το Advent 5401 και το Philips 15NB57 EAA-89.

Επισης τους ρωτησα εκει οτι αν ειχε παθει ζημια η μητρικη θα δουλευε με μπαταρια, και μου απαντησαν μπορει και να δουλευε. Ισχυει αυτο;

Οριστε και η φωτογραφια...
http://tinypic.com/r/35hhd7m/7
Το βυσμα που μπαινει ο φορτιστης ειναι το μαυρο, απο εκει φευγουν τα καλωδια ασπρο και κοκκινο και καταλαηγουν σε αυτο το ασπρο βυσμα πανω στην μητρικη. Εγω μετραω στο βυσμα το ασπρο απο την πλευρα που βλεπετε και περνω σωστες τασεις. Κανω σωστα;

Οποιαδηποτε συμβουλη ευπροσδεκτη. Να στε καλα.