Δεν φτάσαμε εκεί, αφού δεν δούλευε το πρωτεύων
Δεν φτάσαμε εκεί, αφού δεν δούλευε το πρωτεύων
Δεν φορτιζει παλι.Ξαναμετρησα το κυκλωμα ολοκληρο δινοντας βαση στα λεγομενα του Στιβ, πηρα 559kΩ ακριβως.
Τραντζιστορ δεν εχω μετρησει ποτε, πειτε μου πως.Τωρα μετραω τις αντιστασεις και ενημερωνω.
ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ!!
"Πατριωτισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα την αγάπη για τη χώρα σου. Εθνικισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα το μίσος για τις άλλες." Charles De Gaulle.
Μα Στιβ, δεν μετραω το πηνειο αγαπητε, μετραω ολοκληρο κυκλωμα!Παιρνω επαφη απο το φις που μπαινει στην μπριζα.
Απο την αλλη, νομιζω οτι βρηκαμε τουλαχιστον ενα προβλημα...Η αντισταση στην πισω μερια αν και εχει ονομαστικη 100kΩ, οταν μετραω στην κλιμακα των 200k παιρνω 1, οταν μετραω στην κλιμακα των 2Μ παιρνω 0.005 και οταν μετραω στην κλιμακα των 20Μ, μετραει ολη την κλιμακα σιγα σιγα μεχρι τα 18Μ, και μετα μου διχνει παλι 1...Τι εχετε να πειτε;
"Πατριωτισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα την αγάπη για τη χώρα σου. Εθνικισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα το μίσος για τις άλλες." Charles De Gaulle.
Ξεκόλα τη μια άκρη(να είναι στον αέρα) και μέτρα την
Με ξεκολλημενη αντισταση παιρνω 1 παντου, μαλλον μας αφησε χρονους η αντισταση...Λετε να το βρηκαμε;
Κατσε να ψαξω στο στοκ μου να δω αν εχω αλλη...
Στηβ μεσολαβεί ανόρθωση και τρανζίστορ (αλλά ποιό είναι ???) πως θα μετρήσει στο φίς πηνίο?? γιατί μπερδεύεσαι
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Αποστόλης1 : 10-04-10 στις 22:19
Εντάξει ειναι . ΔΕΝ ΘΑ είναι κίτρινο αλλά χρυσό. Αν ήταν αυτής της αντίστασης το πόδι που κόλλησες δεν είναι καλλά κολημένο. Ξεκόλλα και ξανακόλα
εντιτ όταν λες 1 τι Ω(υποθέτω) , ΜΩ??
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Αποστόλης1 : 10-04-10 στις 22:26