Δεν γνωρίζω πως ακριβώς λειτουργούν , αλλά στην φωτό με το Buzzer φαίνεται στην εσωτερική κόλληση και λίγο παραέξω να έχει ξεφτίσει η "ασημένια" επένδυση από την κόλληση , δεν ξέρω αν το διορθώσεις αυτό αν θα δουλέψει το ίδιο (με επιφύλαξη)
Δεν γνωρίζω πως ακριβώς λειτουργούν , αλλά στην φωτό με το Buzzer φαίνεται στην εσωτερική κόλληση και λίγο παραέξω να έχει ξεφτίσει η "ασημένια" επένδυση από την κόλληση , δεν ξέρω αν το διορθώσεις αυτό αν θα δουλέψει το ίδιο (με επιφύλαξη)
στη σελίδα 46 από τις οδηγίες γράφει για ρύθμιση ώρας της συσκευής
Υποθέτω το βάζεις στην ώρα πριν τον ξεκινήσεις
1. Setting the clock
When the microwave oven is on, the text
β0:00β appears on the LED, and the
buzzer sounds.
1. Press βKitchen Timer/Clockβ twice to
select the clock setting function; the
hour digits on the clock will begin to
flash.
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
Κώστα το είδα το εγχειρίδιο αλλά το καντράν είναι διαφορετικό (αναρτημένη φώτο) πρέπει να είναι το ρολόι γιατί βαράει μπαζερ κ στην οθόνη αναβοσβήνει 12 κ 24H το οποίο μάλλον χρειάζεται σετάρισμα αλλά δοκίμασα πλείστους συνδυασμούς χωρις αποτέλεσμα
Αν βρεις το δικό του βιβλίο κάτι θα γράφει
Μέχρι τώρα πώς έβαζες την ώρα ;
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
Τώρα δεν δουλεύει κίολας δεν ενεργοποιεί το πλήκτρο σταρτ τον φούρνο , θα το μπαρκάρω σε ηλεκτρονικό να ριξει φως στην υπόθεση . Τι τα θέλουν τα ηλεκτρονικα σε φουρνάκια με δύο περιστροφικά πλήκτρα 1 για χρόνο κ 1 για ισχύς κ με ενα 60αρι ωραιότατοι φούρνοι.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diony : 10-03-16 στις 02:05
Τελικά το πρόβλημα όπως μου είπε ο τεχνικός ήταν 2 καμμενοι πυκνωτές , αντικαταστάθηκαν και τώρα έπαψε ο φούρνος να γαυγιζει. Ευχαριστώ όλους