Σελίδα 3 από 7 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 66

Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από thanasis 1 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε συ ένα ένα στα λέω γιατί και εγώ ένα ένα τα βρίσκω .....
    Μπορώ να σε διαβεβαιώσω πάντως, ότι ο καλός κύριος Μάνος, κι αυτός, ένα-ένα θα σου μετράει τα παϊδια.
    Άμα θέλεις δε, κι αυτός, όπως τα σύγχρονα fitness centers, θα σου στείλει και φωτό: Πώς ήσουν ΠΡΙΝ σε πιάσει, και πώς έγινες ΜΕΤΑ;! ...Επαγγελματικές δουλειές!!! Στο 'σιδέρωμα' έχει πάρει και 'ISO'.
    Εγώ....Ως καλός συνforumίτης οφείλω να ενημερώσω!....

Υ.Γ. Άμα μείνεις ικανο(κακο)ποιημένος από τις εξαίρετες υπηρεσίες του, μπορείς να του συστήσεις και τη φίλη σου, να της περάσει ένα 'φρεσκάρισμα' σε 'τιμή γνωριμίας'.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DGeorge : 20-04-15 στις 11:13

Μέλος
    Όνομα
    θανασης
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Εβγαλα το cd drive και εβαλα την δισκετα μονο και μου ανοιξε δυο φορες.

Μενου bios

Standard cmos features

Advanced bios features , Advanced bios features

Advanced chipset features

Τι λες γιωργο μπορω να κανω κατι,σωζεται?

Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Εβγαλα το cd drive και εβαλα την δισκετα μονο και μου ανοιξε δύο φορές.......
    'άνοιξε' δύο φορές, στις πόσες προσπάθειες;
    Όπως έγραψα και προηγουμένως, φοβάμαι πρόβλημα στη μητρική.... Αν είναι έτσι, το θέμα πάει για επισκευή από Τεχνικό, ή για αντικατάσταση με 'φτηνό'-'μεταχειρισμένο' υλικό/μηχάνημα.
    ...Τι λες γιωργο μπορω να κανω κατι,σωζεται?....
    Δεν νομίζω, ότι υπάρχει πλέον κάτι, που μπορείς να κάνεις εσύ.

Μέλος
    Όνομα
    θανασης
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Επειδη δεν εμενε να κανω κατι αλλο ειπα να λυσω τον επεξεργαστη,ετσι τον εβγαλα καθαρισα την ψυκτρα η οποια ειχε ενα τονο σκονη η οποια ειχε γινει στοκος εβαλα καινουργια θερμοαγωγιμη παστα και βουαλα το μηχανημα "φυσαει".

Τελικα ειχε ξεραθει η παστα στον επεξεργαστη και ετσι ανεβαζε θερμοκρασια κανοντας συνεχομενες επανεκινησεις,απορω πως δεν καηκε.Θα βαλω και μια ακομα ram και θα ειναι σχετικα καλα γιατι τωρα με μια 512 δεν την παλευει καθολου.

Φιλε γιωργο θα ηθελα σε αυτο το σημειο να σε ευχαριστησω για ολο το χρονο που διεθεσες πανω στο προβλημα μου και για τις αναλυτικες τοποθετισεις σου.
    Φυσικα και τα αλλα μελη για τις απαντησεις τους.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis 1 : 20-04-15 στις 23:51

Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Το μήνυμά σου χαρακτηρίζεται από δύο τομείς:
    1) Ο καθαρά τεχνικός
    Επειδη δεν εμενε να κανω κατι αλλο ειπα να λυσω τον επεξεργαστη,ετσι τον εβγαλα καθαρισα την ψυκτρα η οποια ειχε ενα τονο σκονη η οποια ειχε γινει στοκος εβαλα καινουργια θερμοαγωγιμη παστα και βουαλα το μηχανημα "φυσαει".

Τελικα ειχε ξεραθει η παστα στον επεξεργαστη και ετσι ανεβαζε θερμοκρασια κανοντας συνεχομενες επανεκινησεις,απορω πως δεν καηκε.Θα βαλω και μια ακομα ram και θα ειναι σχετικα καλα γιατι τωρα με μια 512 δεν την παλευει καθολου.......
    Δεν μου πέρασε ο νους, τουλάχιστον για πολύ, καθώς δεν μου έχει λάχει κάτι παρόμοιο εξαιτίας μπίχλας στη CPU. Αυτά τα έχω ακουστά συήθως, και σε πρώτη επιλογή, όταν αφορά σε Laptop, όπου οι χώροι ψύξης είναι περιορισμένοι. Έχουν περάσει από τα χέρια μου (στο γραφείο) 'μηχανές' με κλεισμένη δεκαετία ένδοξης σταδιοδρομίας, οι οποίες 'δουλεύουν' πλήρες και σκληρό οκτάωρο (ίσως και πάνω από 40 ώρες την εβδομάδα) και οι οποίες δεν είναι Servers.
    Βέβαια, από παλιά είχα διαβάσει (και ακούσει), ότι τα PC κατασκευάζονται (θεωρητικά) ώστε να μην σβήνουν -να λειτουργούν αδιάκοπα- (τουλάχιστον επί όσο χρόνο τα καλύπτει η εγγύησή τους).
    Έχω δει CPU να 'χάνει' ποδαράκι και να εξακολουθεί να λειτουργεί ακάθεκτη.
    Η περίπτωσή σου, δεν μου είχε ξανασυμβεί! Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση!

2) Ο τομέας δημοσίων σχέσεων
    .....Φιλε γιωργο θα ηθελα σε αυτο το σημειο να σε ευχαριστησω για ολο το χρονο που διεθεσες πανω στο προβλημα μου και για τις αναλυτικες τοποθετισεις σου.
    Φυσικα και τα αλλα μελη για τις απαντησεις τους.
    Εδώ -δυστυχώς- πρέπει να σε πληροφορήσω, ότι έχεις ήδη 'φακελλωθεί' από τον πολύ καλό κύριο Μάνο. Πληροφορούμαι, ότι σου έχει ράψει ένα εξαιρετικό συνολάκι (Παντελόνι, πουκάμισο, γραβάτα, σακάκι) το οποίο, δεν βλέπει την ώρα, να το 'σιδερώσει' επάνω σου.

Μέλος
    Όνομα
    θανασης
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Καλημέρα σας,σε περίπτωση που κάνω φορματ τον σκληρό επειδη εχει τα θεματακια του και εγκαταστήσω ξανά τα Windows θα πρεπει να εγκαταστήσω ξανά τα driver της κάρτας γραφικών και γενικά ότι έχει πάνω ο υπολογιστής ή δεν είναι απαραίτητο??Ρωτάω γιατί δεν έχω τα driver.

Το avatar του χρήστη nyannaco
    Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Χαλάνδρι

Προεπιλογή

Δεν το εχει on line ο κατασκευαστης, να το κατεβασεις;

Μέλος
    Όνομα
    θανασης
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Βασικα θελω να κανω φορματ τον δισκο γιατι μου πεταει σφαλματα πολλα,κολλαει στο λογοτυπο windows xp οταν φορτωνει η μπαρα.
    Τι λες θε εχω θεμα με τα driver?

Edit:
    Εβαλα σε εναν αλλον δισκο μονο τα windows αλλα και παλι μου πεταει πολλα σφαλματα δηλαδη

stop: 0x0000000A....
    stop: 0x00000050....
    stop: 0x0000007f.... και αλλα

εχει θεμα η μητρικη??
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis 1 : 26-04-15 στις 20:07

Μέλος
    Όνομα
    θανασης
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Εχω την μητρικη ALiveNF6G-VSTA και μετα απο πολυ ψαξιμο ειδα οτι ειναι μεχρι 125w και ετσι βρηκα τον επεξεργαστη athlon 64x2 6400+ που και αυτος ειναι στα 125w.
    Θα υπαρξει προβλημα αν τον βαλω δηλαδη δεν θα φτανει στα ορια η μητρικη σε φουλ επιδοση του επεξεργαστη??Θα εχω θεμα??
    Απλα να πω οτι η μητρικη ειναι ~8 χρονων.

Μέλος
    Όνομα
    θανασης
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Σημερα ηρθε ο athlon 64x2 6000+(89watt) και ετσι τον εβαλα στην μητρικη,μολις τον αναψα τον υπολογιστη ανοιξε και στην επιφανεια εργασιας μου εβγαλε ενα μηνυμα οτι πρεπει να γινει επανεκκινηση για να γινουν καποιες ρυθμισεις.Τον κανω επανεκκινηση αλλα ενω αναψε ακλεισε μετα απο λιγο,τον ξανα ανοιξα αλλα εκλεισε και παλι αφου φορτωσε τα windows γενικα ανοιγει αλλα κλεινει αλλοτε νωρις αλλοτε μετα απο καποιο χρονικο διαστημα.

Να πω οτι τον επεξεργαστη τον πηρα απο ebay και υποστηριζεται απο την μητρικη,το ερωτημα ειναι επρεπε να κανω κατι πρωτα πριν αλλαξω τον επεξεργαστη γενικα υπαρχει καποια διαδικασια για να τον αλλαξεις την οποια δεν ακολουθησα??

Επισης οταν μου ανοιξε εβαλα ενα προγραμμα για την θερμοκρασια του επεξεργαστη για να δω αν εκλεινε λογο θερμοκρασιας,ελεγε

cpu 1 ---> 45 βαθμους
    cpu 2 ---> -24 βαθμους και καποια αλλη φορα 204 βαθμους

στο bios ομως μου βγαζει κανονικες θερμοκρασιες π.χ. ~50 βαθμους.

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. πρόβλημα με σταθερο υπολογιστη
    από sofaki στο forum Ερωτήσεις & Συμβουλές
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-03-15, 11:42
  2. [Σταθερός Η/Υ] περιεργο προβλημα με αναψε σβησε σε οθονη σε σταθερο Pc
    από stelios_a στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-11-14, 00:34
  3. [Σταθερό Τηλέφωνο] Προβλημα με σταθερο τηλεφωνο ELLKOR CP 972
    από christakosxo στο forum Τηλέφωνα & GPS