οχι .... μονο του Α900
οχι .... μονο του Α900
ok ευχαριστω!
Σακη το μηχανημα το χω φτασει στο εξης σημειο αλλα δυστυχως δεν μπορω να το τελειοποιησω....Το ανοιγω οπλιζει κανονικα και ζεσταινεται υπερβολικα ο stk και τα τρανζιστορ εξοδου...(ολες οι μετρησεις σε στατικο ρευμα ειναι τελειες)....Το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω στην πραξη να μετρησω τασεις τροφοδοσιας και εξοδου για να καταλαβω που υπαρχει το θεμα...μηπως μπορεις να βοηθησεις????
Ευχαριστω για την μεχρι τωρα βοηθεια!!!
Για να οπλιζει ο ρελεσ κανονικα στην εξοδο σημαινει οτι δεν εχεις καθολου συνεχες στην εξοδο αυτο ειναι παρα πολυ καλο ....( επισης σημαινει οτι δεν εχεις κανενα εξοδου η οδηγο καμμενο ) τωρα ενα ζεσατινει πολυ το stk τοτε απλα σημαινει οτι για καποιο λογο το ρευμα ηρεμιας που εχεις βαλει ειναι παραπολυ ...ετσι οπως το περιγραφεις δεν υπαρχει κανενας αλλος λογος ...εισαι και μακρυα ...τι να σου κανω ???
μετρησε σε μια οποιαδηποτε αντισταση εκπομπου να μου πεις ποσο μιλιβολτ εχει πανω της .... και βλεπουμε
ναι ειμαι μακρυα και ξερεις ασχολουμε ερασιτεχνικα με την ηλεκτρονικη...μαρεσει πολυ.....και το συγκεκριμενο μηχανημα μαρεσει παρα πολυ...ειναι κριμα για τοσο λιγο να μην καταφερω να το φτιαξω.....σ'ευχαριστω για την ολη βοηθεια.να σε ρωτησω....το προβλημα μου ειναι οτι σε κυκλωμα ενισχυτη δεν ξερω να μετραω ρευματα και ξερω οτι απο δω ετσι δεν γινεται να το καταλαβω ευκολα.....φοβαμαι γιατι ετσι τον ειχα βραχυκυκλωσει......
εχει τρια ζενερ πανω εκ των οποιων τα δυο γραφουν rd 12f και το ενα rd 7.5f...ξερεις αν ειναι τα βολτ τους αυτα??
ανεβασε φωτο να σου δειξω που και πως να μετρησεις
οκ σακη θα προσπαθησω αν ειναι αυριο να τις ανεβασω να μου δειξεις....ευχαριστω και παλι!!!
Η τάση στα εξόδου είναι +/-50vDC περίπου, πληροφοριακά αν σε βοηθάει και πάνω στον μετασχηματιστή θα πρέπει να μετρήσεις 36-0-36 και επίσης τα 2 μικρά τυλίγματα 16 και 16vAC ως προς την μεσσαία λήψη.