Σελίδα 3 από 9 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 89

Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Πτολεμαΐδα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ultra Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μαλλον η πηγη σου δινει σημα στα RCA ακριβως την στιγμη που ο ενισχυτης σου περναει απο το mute στο on.
    Αν καθυστερησεις το turn on του ενισχυτη, τοτε μαλλον δεν θα κανει θορυβο.
    Μπορεί να το δοκιμάσει αν είναι όντως έτσι.
    Άστα όλα συνδεμένα κανονικά και μετα σύνδεσε το remote στον ενισχυτή να δούμε τι θα γίνει.

Το avatar του χρήστη tnt_tuner
    Μέλος
    Όνομα
    tnt_tuner
    Περιοχή
    Μπραχάμι

Προεπιλογή

και μπορει να διμηουργηται 8ορυβος επειδη κοβουν και τα δυο μαζι το σημα τους?
    υπενθυμιζω οτι γινεται αποκλιστικα και μονο στο κλεισιμο! οχι στο ανοιγμα!
    επιπλεων παρατιρησα οτι το κανει ποιο ελαφρια οταν αλλαζει σταθμο ενω εχεις αφισει τον προηγουμενο ωρα
    και συνιθως οταν αλλαζεις απο cd σε ραδιο και σπανια το αντιστροφο....
    εχω πσιλο καταλιξει οτι ειναι θεμα πηγης!
    τι λετε?

kokar ποσο χρονον εισαι? μαλον πανω απο 80!!!!
    εσυ ακους μουσικη μονο απο το τζουκβοξ στο ταβερνακι του μπαρμπαθυμιου και απο το τρατζιστορ στο καπι με τους συμαθητες σου!!!?-(πλακα κανω!)
    ξεκολα 100w δεν ειναι τρελα! ειναι μια νορμαλ δυνατη μουσικη! εχεις παει ποτε σε db-drag??? τουλαχιστον σε κανα club που πηγενουν αυτοι οι αλητες οι νεολεοι δεν εχεις παει να δεις πως ειναι καιποσο δυνατα παιζουν? εχει ξεφιγει αυτη η νεα γενια! απαπαπανες!! σες!!
    "2) το τουρμπιζειν εστει φιλοσοφειν ????" τι θες να σου εξηγησω?
    το τουρμπιζειν εστει φιλοσοφειν!!!

Μέλος
    Όνομα
    tnt_tuner
    Περιοχή
    Μπραχάμι

Προεπιλογή

μαγος ειμαι!?
    οχι ακομα δν εχω μαζεψει λεφτα για νεον προεχει το ηχοσυστημα!
    εχω ομως μπλε λεντακια στα πιτσιλιστηρια και νικελ τασια! δν θυμασε!? τα τασια ειναι αυτα που μου ειχες χαρισει απο το 2cv σου!!!

θα δοκιμασω να κραταω συνεχεια ανοιχτο τον ενισχυτη με ρευμα στο ρεμοτ και θα παιζω με την πηγη να βλεπω τι κανει!
    το φις που βρηκα τελικα πως σας φαινεται?
    πραγματικα το θεωρω τελειως ανοητο να μην υπαρχουν τετοια φις.... η ασφαλιοθηκη δηλ ουσιαστικα μια επαφη βιδοτη δεν ειναι?
    γιατι δεν φτιαχνουν κατι παρομιο σε φις......? σκευτομουνα αυτο κ ειπα οτι αν παρω μια ασφαλιοθηκη και κολισω την ασφαλια στο ενα μερος θα εχω ενα ωραιο μονοπολικο φις!!!! τι λετε γιαυτο? το προβλημα θαειναι μονο αν καει η σπασει η ασφαλεια που θα χρειαζεται να κολαω αλλη μετα!
    αλλα μου φαινεται ο ποιο σιγουρος απο θεμα ασφαλειας τροπος!

Μέλος
    Όνομα
    tnt_tuner
    Περιοχή
    Μπραχάμι

Προεπιλογή

χαχαχαχαχα! καλο!!!! εμενα μ ερσει περισσοτερο απολα που εχουν βαλθει ολοι σε οτι καρουτι εχουν! και βαζουν προφυλακτιρες τυπου modena!!!
    αλλα εσυ navar που να τα δεις εκει στην επαρχια!!! απορω αν βλεπεις και κανονικα αμαξια!....(ελεγες οτι εχω γεννητρια με τιμονι επειδη ειπα οτι θα τραβηξω 100Α!)
    δεν μας λες ομως τπτ για το θεμα! εχω θεσει νομιζω ξεκαθαρα τις αποριες μου! απαντα λοιπον αν εχεις να πεις κατι οφελιμο και ασε τις off topik εξυπναδες λοιπον!

νεα απο δοκιμες δοκιμασα οπως ειχα πει να ανοιγοκλεινω το συστημα χωρις τα rca και δεν εκανε τπτ!
    σημερα δοκιμασα να συνδεω και να αποσυνδεω το remote ενω επαιζε το συστημα και εκανε τον ιδιο γδουπο οταν αποσυνδεα το remote!(στο ανοιγμα εχει προστασια 3-4sec!)
    οποτε αποσο καταλαβα αυτο γινεται επειδη κοβει πρωτα το remote και μετα τα rca
    στο remote δινει ρευμα η πιγη 12ν αν του δοσο 14ν αποτο ρευμα 8α εχει προβλημα!? (για να ειναι συνεχεια ανοιχτος και να πειραματιστω)
    αν πετυχεναι θα μπορουσα να του βαλω ενα dimer στο remote να καθυστερει λιγο το κλεισιμο και να διορθωθει!!
    το φις που βρηκα η η ιδεα μου με την ασφαλιοθηκη πως σας φαινεται?

Το avatar του χρήστη Nemmesis
    Μέλος
    Όνομα
    Παναγιωτης
    Περιοχή
    Πτολεμαιδα

Προεπιλογή

κατι τετοιο μηπως σου εκανε? αν συνδεσεις αν δυαδες τα καλλωδια...

αν και δεν με συμφερει να μιλαω σε αυτο το τοπιλ γιατι στο αμαξι μου εχω πολυεστερικους προφυλακτηρες.. χαχα
    φανατικος αντιαεικινηστης....
    δεν επιτρεπω την εξελιξη γιατι εχω πετρελαια...

Μέλος
    Όνομα
    tnt_tuner
    Περιοχή
    Μπραχάμι

Προεπιλογή

nememesis σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου αλλα αυτο που μου εδιξες δεν κανει μαλον για ρευμα! πρεπει να ειναι για καλωδια ηχων! πχ εταζιερα και γιατο ειναι τετραδα! σε ευχαριστω πολυ παρολα αυτα! μαλον θα το κανω με την ασφαλειοθηκη οπως εργαψα #26
    και το αμαξακι σου στην τελικη δικοσου ειναι εσυ με το γουστο σου αποφασιζεις τι ειναι ωραιο, και σου αρεσει ο πολιεστερας!
    εμενα μου αρεσουν τα μαμισια bodykit (πχ των gti)
    στον kokar και τον navar τους αρεσουν οι stock μαυροι αβαφοι προφιλακτηρες απο τα χιλιαρακια!
    γουστα ειναι αυτα και βιτσια οπως ελεγα και για το ν ηχο!
    8εμα ομως γιατι το κανουμε????

P.S. αγαπητε navar δεν διαβασες τι εγραψα και στο προηγουμενο και πιο πριν ποστ μου?????
    αν δεν εχεις γνωμη να πεις κατι ουσιωδες μεσα τις βλακιες που γραφεις τουλαχιστον θα σε παρακαλουσα να σταματησεις να χαλας την συζητηση με τα off topick....
    αφου βλεπεις οτι καπιοι θελουν να βοηθησουν!
    δεν ειναι παιδικη χαρα εδω ουτε ψυχοθεραπευτηριο......υπαρχουν και αλλα θεματα για να γραφουμαι ασχετα!
    εχεις κανει 5 ποστ και κανενα δεν δινει ουτε μια πληροφορια για το θεμα.....αν συνεχισεις εσυ η καποιος αλλος σε αυτο το στιλ θα ζητησω παρεμβαση απο καποιον moderator....
    δεν εχω καμια διαθεση για αντιπαραθεση αλλα ετσι κουβεντα δεν γινεται.... δεν ξερω αν οι συμπεριφορες αυτες ειναι συμφωνες με την δεοντολογια του φορουμ!!!!!

Το avatar του χρήστη bekawasg13
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Kωστας
    Περιοχή
    Σπατα

Προεπιλογή

οι πυκνωτες λειτουργουν σαν αναλογικο crossover εχω βαλει και εγω απο 1 σε ολα τα ηχεια

Το avatar του χρήστη KOKAR
    Μέλος
    Όνομα
    Κωστας
    Περιοχή
    Αργυρουπολη

Προεπιλογή

το προβλημα με τον θορυβο δεν βρισκετε στις ασφαλειοθηκες, παρολα αυτα εδω εχει

http://www.alifragis.com.gr/view_cat..._id=304&page=2

Μέλος
    Όνομα
    tnt_tuner
    Περιοχή
    Μπραχάμι

Προεπιλογή

bekawasg13 για τους πυκνωτες που λεει να τους βαλεις σε σειρα με τα οβαλ λες ετσι?
    κανουν δουλεια δηλ? να τους βαλω? ξερεις τι παιζει με τιμες(farad)-συχνοτητες? εχεις κανα πινακακι? που αποκοπτει?
    στο sub λεει να φτιαξεις κανονικο crossosover να το βαλω η αυτο ειναι τελειως περιτο....?

φιλε kokar το ξερω οτι δεν παιζει ρολο στον θορυβο η ασφαλειοθηκη! την ασφαλειοθηκη θα την βαλω αντι για βυσμα....
    διαβασε τα παλιοτερα ποστ μου και θα καταλαβεις ακριβως τι γινεται.......αν εχεις καμια ιδεα εδω ειμαστε!

αγαπητε navar επειδη το ενοω οτι δεν θετω αντιπαραθεση και με αυτες τις παιδικοτητες σου δεν με εκνευριζεις αλλα απλα χαλας το τοπικ και διχνεις το χαμηλο σου επιπεδο....
    δεν προκειται να ξαναασχοληθω μαζι σου τουλαχιστον εδω!
    στηλε μου σε πμ να πουμε οτι θες να πουμε η ανοιξε καπου με ασχετα ενα τοπικ και καλεσε με εκει να τα πουμε και δημοσια....

επιπλεων θα παρακαλουσα να επεμβει οποιος mod τα βλεπει η ο admin γιατι ο navar πλεον δεν ειναι μονο εριστικος αλλα ηρωνικος και προσβλητηκος
    και νομιζω πως δεν λειτουργει συμφωνα με τους κανονησμους και την νοοτροπια του φορουμ και πρεπει να banαριστει η να περιοριστει.....

περιμενω απο ολους νεες ιδες επιτου θεματος και απαντηση απο τους υπευθινους για το θεμα που δημιουργει ο navar

Το avatar του χρήστη bekawasg13
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Kωστας
    Περιοχή
    Σπατα

Προεπιλογή

ναι αυτους λεω, δυστυχως ειναι καιρος που τα εχω βαλει και δεν θυμαμαι και γιαυτο δεν σου λεω πραγματα τωρα γιατι μπορει να μην στεκουν οι τιμες :p .Το μονο που βλεπω ειναι 1 πυκνωτης διπολικος ηλεκτρολυτικος στα 47μF 100V που εχω στο woofer του σπιτιου , για το αμαξι θα σε γελασω αλλα δεν νομιζω να μην κανει και για το αμαξι , η χρηση του crossover η του πυκνωτη που κανει την δουλεια του crossover η και καμια φορα ο συνδιασμος πυκνωτη με πηνιο <κοβει> τις υψηλες συχνότητες και το sub κανει την δουλεια του καθαρα και μονο για τα μπασα, για παραπανω πληροφοριες ψαξε λιγο στο google γιατι θα σε γελασω . ελπιζω να βοηθησα

Σελίδα 3 από 9 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 121
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-01-13, 22:10
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-12-09, 17:19
  3. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-06-07, 22:53

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι