Σελίδα 3 από 8 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 72

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Βασίλης
    Περιοχή
    Καλαμάτα

Προεπιλογή

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και εγω γιατι αντιμετώπισα το ιδιο πρόβλημα την ιδια μαρκα και τον ιδιο τυπο πλυντηρίου και το διόρθωσα με κόστος 2 ευρώ.
    μάλλον τα Brandt WΜ551 είχαν πρόβλημα στο συγκεκριμένο πυκνωτή.
    ευχαριστώ
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη spakas : 11-05-11 στις 10:25

Το avatar του χρήστη stafidas
    Μέλος
    Όνομα
    Μαρίνος
    Περιοχή
    Περιστέρι Αττικής

Προεπιλογή

Αχ ρε παιδιά... που ήσαστε πριν από 1 χρόνο? Έχω το ίδιο ακριβώς πλυντήριο και πριν από 1 χρόνο είχα το ίδιο πρόβλημα. Πήρα τηλέφωνο ένα τεχνικό ο οποίος έκανε τηλεφωνική διάγνωση του ασθενή και έστειλε έναν πιτσιρικά για να μου αλλάξει ... την αντλία!!!. Φυσικά η βλάβη δεν διορθώθηκε και στην δεύτερη επίσκεψη του μου άλλαξε τον πυκνωτή. Ετσι το πλυντήριο φτιάχτηκε αλλά εγώ είχα μια αντλία που πλήρωσα χωρίς λόγο... Μετά από έναν τηλεφωνικό τσακωμό, πήγα πίσω την αντλία και πήρα πίσω κάποια χρήματα αλλά τελικά... πλήρωσα 70€ για κάτι που εύκολα θα μπορούσα να αλλάξω μόνος μου με 2€...

Έκτοτε αποφάσισα να το ψάχνω λίγο παραπάνω...
    Συγκεκριμένα, πριν από 3 μέρες το πλυντήριο έβγαλε μια νέα βλάβη. Άρχισε να κάνει απίστευτο θόρυβο από τον κάδο. Με λίγο google κατάλαβα ότι το ρουλεμάν πρέπει να έχει κάνει φτερά... Το άνοιξα και όντως το ρουλεμάν είχε διαλυθεί εντελώς. Λόγω διαρροής άρχισε να σκουριάζει και φαγώθηκε. Τελικά με λίγο google ακόμα και μερικές ερωτήσεις για ανταλλακτικά, άλλαξα έδρανο-ρουλεμαν-φλάντζες και το πλυντήριο είναι σαν καινούριο πάλι. Κόστος: 45€.

Τώρα που σας βρήκα, είμαι πιο ήσυχος για τις μελλοντικές βλάβες

Τα λέμε...

Το avatar του χρήστη supermanboy
    Μέλος
    Όνομα
    ΓΙΑΝΝΗΣ
    Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Προεπιλογή

Πολύ σωστή και έξυπνη παρατήρηση!Δεν θέλει βιασύνη παιδιά και αν πιάνουν τα χέρια σας και γνωρίζετε λίγα πράγματα από ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά υπάρχουν εδώ μλέσα άτομα με φοβερές γνώσεις!

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Έχω παρόμοιο πρόβλημα.Έχω το μοντέλο Βrandt bf55 το οποίο ενώ κάνει κανονικά το στύψιμο με πολύ νεύρο και δύναμη,στην κανονική του λειτουργία ο κάδος γυρνάει πολύ αδύναμα.Πολλές φορές δεν έχει την δύναμη να ολοκληρώσει έστω μια στροφή αν του έχω και αρκετά ρούχα.Δεν ακούγεται πάντως κάποιος περίεργος θόρυβος. Πιστεύετε ότι είναι θέμα πυκνωτή?

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kchios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχω παρόμοιο πρόβλημα.Έχω το μοντέλο Βrandt bf55 το οποίο ενώ κάνει κανονικά το στύψιμο με πολύ νεύρο και δύναμη,στην κανονική του λειτουργία ο κάδος γυρνάει πολύ αδύναμα.Πολλές φορές δεν έχει την δύναμη να ολοκληρώσει έστω μια στροφή αν του έχω και αρκετά ρούχα.Δεν ακούγεται πάντως κάποιος περίεργος θόρυβος. Πιστεύετε ότι είναι θέμα πυκνωτή?
    Ναι είναι πιθανόν να είναι θέμα πυκνωτή .... αφού άκουσες πριν τα παιδιά να λένε ότι ο πυκνωτής έχει 2,5 ευρώ ... τι κάθεσαι? άλλαξε τον ... το πολύ πολύ να χάσεις ένα σουβλάκι ... αντί να έπαιρνες τον πυκνωτή.

Το avatar του χρήστη konstantinoss
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Κωνσταντίνος
    Περιοχή
    Ροδος

Προεπιλογή

και εγω εχω το ιδιο θεμα εδω και καποιες ημερες με το indesit μου που ειναι 10 χρονων. ζοριζεται να γυρισει.
    θα κοιταξω και εγω απο πισω να δω τον πυκνωτη και αν χρειαστει θα ανεβασω και photos.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Κωνσταντίνος
    Περιοχή
    Ροδος

Προεπιλογή

μηπως μπορειται να βοηθησεται και εμενα να εντοπισω τον πυκνωτη?

Photo 27-1-12 16 53 05.jpgPhoto 27-1-12 16 53 18.jpgPhoto 27-1-12 16 53 30.jpgPhoto 27-1-12 16 53 35.jpgPhoto 27-1-12 16 53 43.jpgPhoto 27-1-12 16 53 55.jpg

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Κωνσταντίνος
    Περιοχή
    Ροδος

Προεπιλογή

μηπως ειναι αυτος?

IMG001.jpgIMG002.jpg

Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

Πυκνωτής, είναι.
    Αν είναι ο πυκνωτής του μοτέρ δεν γνωρίζω, σίγουρα κάποιος θα μας πει.
    You only live twice.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιαννης
    Περιοχή
    Ιεραπετρα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από konstantinoss Εμφάνιση μηνυμάτων
    μηπως ειναι αυτος?

IMG001.jpgIMG002.jpg
    Αν δεις πανω λεει 0,1uF. Τα αλλα δεν τα δλεπω καθαρα . Επιπλεον εχει τρια καλωδια . ΟΧΙ δεν ειναι ο πυκνωτης του μοτερ ο οποιος θαπρεπε να λεει 8 εως 16 uF 400V και ειναι ενας ασπρος 'η μαυρος κυλινδρος με δυο καλωδια ,ισως και βιδα , στο μεγεθος του εσωτερικου κυλινδρου του χαρτιου υγειας.
    Αυτο στην φωτογραφια ειναι μαλλον το φιλτρο για την απορριψη παρασιτων προς το δικτυο.
    Εισαι σιγουρος οτι το μοτερ σου εχει πυκνωτη και δεν ειναι με ψυκτρες στον ροτορα?

Σελίδα 3 από 8 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας