μηπως να αλλαξεις κεραία?
για το 10 mate pro μιλάμε?
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
μηπως να αλλαξεις κεραία?
για το 10 mate pro μιλάμε?
Έχει διαφορετική κεραία το κάθε νούμερο; το τηλέφωνο έχει μια μαύρη και μια άσπρη κεραία αυτές σε τι χρησιμεύουν;
Ναι για το mate 10 pro
Κανείς;
Δοκίμασα με την μια sim από τις δύο, και το mate 10 pro λειτουργεί κανονικά μόλις βάλω και την δεύτερη κάρτα, καθυστερεί να μπει στο δίκτυο μπορείτε να μου πείτε τι μπορεί να φταίει; κάθε βοήθεια δεχτή ευχαριστώ.
καλα δηλαδη εσυ αυτο κανεις? το ανοιγοκλείνεις και μπαινοβγαζεις καρτες συνέχεια? μια φορά θα αργήσει στο ξεκίνημα, δε καταλαβαίνω γιατι αυτο ( το να καθυστερει να μπει στο δικτυο) ειναι πρόβλημα......
για mate 10 pro μιλάμε;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikemtb73 : 30-07-22 στις 09:26
Το ερώτημα μου είναι γιατί ενώ με την μια κάρτα μπαίνει κανονικά στο δίκτυο σε όποια θέση και να την βάλεις, ενώ όταν έχει και τις δύο κάρτες καθυστερεί η δεύτερη κάρτα να μπει στο δίκτυο αυτή την απορία έχω και ο τεχνικός μου είπε ότι οι κεραίες είναι εντάξει δεν μπαινιβγαζω τις κάρτες τυχαία για να παίξω με το κινητό όπως είπε ο φίλος πιο πάνω απλά προσπαθώ να βρω που οφείλεται το πρόβλημα σας ευχαριστώ πολύ.
Καλήσπερα. Μπορώ να κάνω επανεγκατασταση του λογισμικού για το mate 10 pro? Ευχαριστώ.
Κάνεις?