Φίλε Δημήτρη σου παραθέτω αυτά που έγραψες πριν σχετικά με αυτό (τα bold δικά μου):
Ειλικρινά πες μου, διαβάζοντάς το τί καταλαβαίνεις; Ποια ήταν η παρανόηση;
Εφόσον το ολοκληρωμένο λειτουργεί δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλαχτεί. Τα ολοκληρωμένα δεν έχουν ημερομηνία λήξης. Η διάρκεια ζωής τους είναι απεριόριστη. Αν χαλάσουν, χάλασαν, και τότε μόνο τα αλλάζουμε. Επίσης από τέτοιου τύπου ολοκληρωμένα κυκλοφοράει πολλή σαβούρα στην εγχώρια αγορά (πολλές φορές έχω πάρει και δεν δουλεύουν εξαρχής ή έχουν προβλήματα), οπότε η προτροπή σου ενέχει και τον κίνδυνο να πεταχτεί στα σκουπίδια ένα καλό και πιθανότατα γνήσιο ολοκληρωμένο, και πιθανώς στη θέση του να μπει μια μαϊμού! Αν αυτό είναι θετικό κρίνε το μόνος σου!
Αυτά για να φαίνεται τί είναι οι τεχνικοί εκεί έξω - μην ακούσω τίποτα "αυτά γίνονται στην επαρχία, στην Αθήνα είναι αλλιώς", ή "οι περισσότεροι τεχνικοί είναι καλοί, απλά υπάρχουν και λίγοι κακοί" (μάλλον ο νηματοθέτης πρέπει να είναι ο Γκαστόνε δηλαδή...)
Πάντως φίλε "αχτένιστε" κάτι δεν μας λες καλά, μια και στο αρχικό ποστ λες ότι ο συμπιεστής δούλευε έστω και λίγο... Με σπασμένο το δισκίο του PTC δεν μπορεί να ξεκινούσε... Εσύ αυτό που άκουγες ήταν το φυσιολογικό γουργούρισμα που κάνει ο συμπιεστής όταν δουλεύει, ή μάλλον ένα μούγκρισμα που κάνει όταν τροφοδοτείται χωρίς να γυρνάει (μάλλον το δεύτερο);