τι μοντελο main φοραει ?
τι μοντελο main φοραει ?
Καλησπέρα και καλή χρονιά,
Εχω και εγω το ίδιο πρόβλημα με τον φίλο pipilas, πέρασα το ΑΚΑΙ firmware αλλά δεν δουλεύει το tuner.
Το μοντέλο της main είναι: HK-T.RT2957Ε01
Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη
παιδια εχω την παρακατω Arielli LED32A01HD (Main Board): CV9202-A039 και αργει να εμφανισει το logo αν το εμφανισει μετα ανοιγει και δουλευει χωρις προβλημα.. τους ηλεκτρολιτικους τους αλαξα ολους αλα τιποτα καμια αλαγη μηπως φταιει το soft υπαρχει κανενα και αν ναι πως γινετε με usb καμια λυση ..
Γεια σας παδια και καλη χρονια!
Ειχα παρει δωρο μια arielli 2288fhd στην αδελφη μου πριν κανα χρονο, και κατα λαθος προχθες εβαλε το βυσμα το λαπτοπ (19V) στην υποδοχη του βυσματος της TV (που εχει βυσμα με 12V).... Τωρα η TV δεν ανοιγει, μολις βαλεις την τροφοδοσια το led ειναι κοκκινο και δεν ανοιγει καθολου η TV ουτε απο το τηλεκοντρολ , ουτε απο το κουμπι επανω της. Τι μπορει να εχει "καει"? Ή μπορει να εχει πειραχτει κατι απο το firmware της ή κατι αλλο?
Φιλε Freecom μπορεις με καποιο τροπο να επικοινωνισουμε γιατι χρειαζομαι τα φωτα σου. Προσπαθω να σου στειλω προσωπικο μηνυμα αλλα ο επιτρεπομενος χορος ειναι γεματος και δεν γινεται. Το δικο μου mail: panos_tolis@yahoo.gr
Ευχαριστω
Axi3kala (12-02-18)
θα μπορούσε καποιο παιδί να εξηγησει την διαδικασια για το φλασαρισμα με usb? αντιμετωπίζω ακριβως το ιδιο θεμα
Αν εχω καταλαβει καλα βαζεις το αρχειο bin σε ενα στικακι φορμαρισμενο σε FAT32 και εχωντας βγαλει την TV απο την πριζα βαζεις το στικακι στην υποδοχη USB και βαζεις την τηλεοραση στην πριζα. Θεωρητικα θα αρχιζει το φλασαρισμα μονη της. Αααα... νομιζω οτι οταν βαλεις την τβ στην πριζα πρεπει να εχεις πατημενο το power απο την τβ , το κουμπι που ειναι πανω στην τηλεοραση. Αλλα εχεις αρχειο bin?
Axi3kala (12-02-18)
Σταυρο καλησπερα.. Δέν εχω αρχείο bin.. Πως θα μπορέσω να το βρώ για να δοκιμάσω? επίσης δεν επικοινωνεί με το τηλεκοντρολ καθολου.. Τη βαζω μπριζα ανοίγει μονη μετα απο 2-3 sec το led απο κοκκινο γινεται πρασινο και μένει ως εχει... black screen.. To τσιπ νομίζω ειναι το 25q64
Axi3kala (12-02-18)
δε νομιζω οτι ειναι εκει το θεμα σου.απο τα 12 στα 19 ειναι πολλα.κατι παρεδωσε το πνευμα του.
Πολυ το φοβάμαι κ αυτο georgis.. Απλά εχω λιγο χρόνο μπροστά μου και λεώ μηπως καταφέρω κατι μονος μου μεχρι να την δει καποιος ειδικός..