Ναι, πολύ πιθανό! Ούτως ή άλλως εφόσον είναι παλιό μηχάνημα σίγουρα θα θέλει αλλαγή η μπαταρία!
Ναι, πολύ πιθανό! Ούτως ή άλλως εφόσον είναι παλιό μηχάνημα σίγουρα θα θέλει αλλαγή η μπαταρία!
αυτα δεν υπαρχει περιπτωση να τα βρω πουθενα στο εμποριο περα απο εξωτερικο ωστε να μν καθομαι να κανω αυτη τη διαδικασια....δεν το εχω ξανακανει και ψιλοφοβαμαι να το επιχειρησω
Φίλε Γιάννη,
μία θήκη μπαταρίας CR2032 θα βρεις σίγουρα στ΄ εμπόριο όπως και την εν λόγω μπαταρία κι είναι
εύκολο να κολλήσεις ένα καλωδιάκι του + της μπαταρίας στο pin20 της 24pins βάση της SRAM : DS1213,
κι ένα ακόμα του - της μπαταρίας στο pin16 αυτής της 24pins βάσης.
Επί πλέον θα σου ΄λεγα να ξεκολλήσεις από τη PCB το κολλημένο με σιλικόνη εξάρτημα που ΄ναι δίπλα
στον κρύσταλλο X1 (12,90. 2B 9816) που φαίνεται στη 1η από αριστερά photo του post σου #5 κι αποσπώντας
το από το σασί να διαβάσεις τα στοιχεία του.
Είναι ηλεκτρ/κός πυκνωτής ή συστοιχία μπαταριών 3V6 που τροφ/τεί την SRAM : DS1213, κι έχει μηδενιστεί μ΄
αποτέλεσμα να μην τροφ/ται η μνήμη;
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
mikemtb73 (16-11-22)
[QUOTE=Se7eNaKoS; 616598 [COLOR=#050505]] *½Π*½Π* Π *°Π*»Π*Ε½PORβ€β€ΕΠ*½Π*β€β€ΕΠ*Πβ€β Π*[/COLOR] ; P½P°P»P°PΛβ€*Pβ€Ε'PΖ'P²P°P½P½P P΄P»P P²PEPORβ€β€ΕP€Ε½P²P°P½PEΕ', P³P»PEP±PEP½PΖ' P€Pβ€β€ΕP·P° P½P½P Pβ€E'P° Pβ€β€ΕP½PΛβ€*P β€β€Ε PEEPEEPEEPPvβ'PEE²'P* PEE·PEE°PEE½P*b€b€Ε PEE½PEE°PEE»PEE° P*Pb€*P *b€E'P*Z'PEE²PEE°PEE°PEE ½PEE½P* , P * PEEEPb€*P*b€b€Ε PEE²P*b€b€Ε PEE²PEEPb€'PEEPLΕPEEPLΕPEE½P*Z'P*b€ P* PP LΕ Rβ€β€ΕPEE½P* Π*Π²€Ε'Π*€Π*Z'POPO΅P½R ,. POR€PYP±P»PPPPOP°, P· P PIPYRE½ R Rβ€E'PEPIP°Rβ€ Rβ€E'REE'RR PIP»Rβ€β€ΕRβ€ P½Rβ€E', PΓβ€ΕPYP »R P³P°Rβ € P² Rβ€E'PYPORE½' , R‰PY POR€PIRβ€E'R P³PYPO PIR Rβ€E'P°P½P½Pβ€β€ΕR… 2 Pβ€β€ΕRR Pβ€*Rβ€β€ΕP² PIPYPAP ΅P½ R€P°P;, PIPYP»PE P²Rβ€β€Ε P½ R€P΅P³RΖ'P»PE½Rβ€ P ΄Π PIRβ€β€Ε P·P½P°Rβ€'PPΠ½P½R P½P° ΠPPIR€Π° P½Pβ€β€Ε, P½P°POR€PEPIP»P°P΄ POPYP²RΖ', P½P° POR€PEPIP» P°P', PIPYP »Ε P²Pβ€β€ΕP½ P±PΠR€Π ΠΠΠPR€ΠΕ΄ΠΠΠΕ½ Rβ€ 'P°P Rβ€E'PEP½PΖ', P²Pβ€β€ΕP½ P PIPEP΄P°Pβ€ P» Pβ€β€ΕRβ€'PEP»RE'P½PEPIPE P½P° P PπP±P΅ Pβ€E'P° Pβ€β€ΕP½PΛβ€*Pβ€β€Ε P€Pβ€β€ΕP·P½Pβ€β€Ε P½P°P»P°PΛβ€*Rβ€ E'RΖ'P²P°P½P½R , Rβ€E'PPPPOP΅ €€, PIPYP»PE P²P b€b€ΕPEE½ PEE½PEE°P*€ PEEEPb€'P*Lb€*P*b€E'P*b€b€Ε P·PEE°PIR€PEEEPp€'PEE²PEE °PΕΈ *P²€ PEEPEEPEE°PΕΈ*PβΊb€*PEEPp€'PEE½P*Z', PΕΈ*P²€°PYP± P··PEE°PEE»PEEPp€'PΕΈ*PβΊb€*PΕΈPβ’P*P²€ ΠΛPE RΠ²€β€ ΠΕΈ*Π²€β€ , ΠΕΈEEE²ΠΕΈ *Π²€ΠΛΠΕΈ*€ΠΕΈEE° ΠΕΈ*Π²€'ΠΕΈEE°ΠΕΈ*Π²€ ΠΕΈ*²ΠΕΈ* ΠΕΈ* Π²€β€Ε ΠΕΈ*½ ΠΕΈ*°ΠΕΈ* »ΠΕΈ*°ΠΕΈ*ΠβΊΠ²€*ΠΕΈ*Π²€Π ΛΠΕΈ* Z 'Π*²Π*°Π*½Π*½Π* , Π*² Π*€Π*€Π*Π*Π*Π*°Π *β€'Π*Π*β€β€Ε β€β€ Rβ€β€ PΓβ€ΕPYP²P½Pβ€ β€ΕP Pβ€Ε'PE½ P²Pβ€β€ΕP΄PIR€PERβ€Ε'PIRE½!!
Airgeorge (03-07-24)
Έλα, παραπονιάρη, πάρε και τη μετάφραση:
Όλα ξεκάθαρα τώρα, ε; Δε θα σου πάρει πολύ δερμάτινο χρόνο.Καλησπέρα... Ταυτόχρονα, είναι ένας πάγκος εργασίας για την επίλυση αλουμινίου με μπλοκ / γερανό cim, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εξαερισμό, γλυβίνη και άλλα εργαλεία αυτοματισμού. Το μόνο πρόβλημα με το οποίο εκτίθεται ο πελάτης είναι ότι για 2 μήνες δερμάτινου χρόνου, εάν η ρυθμιζόμενη ενέργεια είναι σημαντική στην άκρη, εάν εφαρμοστεί η γλώσσα, η εφαρμογή του μπροστινού μέρους, η μεταφορά του αεροσκάφους στον εαυτό του και άλλα είδη εξοπλισμού, τώρα, εάν το μηχάνημα είναι στραβό, έτσι ώστε να στερηθεί, δαπανώνται όλα τα χρήματα, ως αποτέλεσμα της στέρησης του οχήματος!!
yakshcho khtos shchos znaje, δώσε μου ευγένεια,
Συνημμένο Αρχείο 49338
Έχω καταστήσει δυνατή την τοποθέτηση άλλων φωτογραφιών και βίντεο, αλλά δεν μου έχω επιτρέψει*
Добрий вечір! Проблема, яку ви описуєте, може виникнути через розряджену батарею пристрою або помилку в програмному забезпеченні. Спочатку перевірте батарею та замініть її, якщо необхідно. Якщо проблема не зникає, можливо, потрібно оновити або відновити програмне забезпечення. Сподіваюся, я допоміг!