Επαναλαμβάνω το site του κατ/ματος ανταλ/κών στη Λάρισα :
https://www.partshop.gr/products/ply...is-detail.html
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
Επαναλαμβάνω το site του κατ/ματος ανταλ/κών στη Λάρισα :
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
Επαναλαμβάνω για 2η φορά τ΄ όρθό site :
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
Και μία ακόμα παρατήρηση :
πριν πατήσουμε " ENTER " μετά την επικόλληση του παραπάνω link στη μηχανή αναζήτησης " GOOGLE " κάνουμε
ένα έλεγχο διαβάζοντας τη σειρά απ΄ αριστερά προς τα δεξιά και προβαίνουμε στις εξής διορθώσεις :
- στο πρώτο σύμβολο .........%C που παρουσιάζεται κενό με τ΄ επόμενο E%........ βάζοντας το κέρσορα μπροστά του " E " πατάμε " Backspace "
- στο δεύτερο σύμβολο ........%C που παρουσιάζεται κενό με τ΄ επόμενο F%........ βάζοντας το κέρσορα μπροστά του " F " πατάμε " Backspace "
- στο τρίτο σύμβολο .......%C που παρουσιάζει κενό με τ΄ επόμενο E%......... βάζοντας το κέρσορα μπροστά του " E " πατάμε " Backspace " .
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
Βασίλη,
καλημέρα.
Γράφαμε κι οι δύο μαζί.
Του έγραψα ν΄ επικοινωνήσει με δύο site που πωλούν καινούργιο πιεσοστάτη και μάλιστα το α΄ στ΄ Ηράκλειο Κρήτης τον πωλεί 7,72€.
Αυτό γιατί στο post #1 αναφέρει ότι έχει βάλει σφήνα; στη βίδα που ρυθμίζει αλλά το πρόβλημα παραμένει.
Δεν γνωρίζω με μανό ή κόλλα αν πετύχει κάτι καλλίτερο καθόσον γράφει ότι έχει αλλάξει πιεσοστάτη αλλά έβαλε μεταχειρισμένο και το
πρόβλημα παραμένει.
Ας πράξει κατά το " δοκούν ".
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
Δεν είπα με απόλυτη σιγουριά ότι είναι από αυτό , είπα ότι η σταθμη του νερού σχετίζεται με τον πιεσοστατη και ρώτησα μήπως υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι άλλο... πιο πάνω αν διάβασες είπα ότι έβαλα σφήνα στην Βίδα αλλα δεν ήταν από αυτό . Αυτό που θέλω να μάθω από εσάς , είναι αν θα μπορούσε να ήταν κάτι άλλο εκτός από τον πιεσοστατη έτσι ώστε να μην πάω να αγοράσω τζάμπα καινουργιο πιεσοστατη και δεν είναι τελικά από αυτό .
Κανείς άλλος τίποτα καμία ιδέα ; Κανεις δε το κατέχει το Morris ?
Σωτήρη .
Ζητήθηκαν φωτογραφίες ,μπας και μπορεσουμε να δούμε λιγο την σωληνα εισαγωγής του νερού και τι χρησιμοποιει για να κοβει την παροχη του .
Ρωτηθηκες πότε κανει υπερχείλιση.Σταματημενο;(προφανως δεν σφραγγιζει η βανα).Σε λειτουργία;
Σου προτείνε να αλλαξεις με μια καινουργια με κοστος 8€ ,να σιγουρευτεις εν τελει οτι η παλια που εβαλες δεν εχει καποιο προβλημα.
Υγ δεν επισκευάζω τετοια μηχάνηματα.Με τις ελαχιστες γνωσεις που έχω, δινω καποιες συμβουλες.
Βασίλη Βάνες, βαλβίδες νερού κλπ δεν έχουν καμία απολύτως σχέσης. Το πλθντηριο σταματημένο δεν έχει καποιο πρόβλημα με νερό. Παιρνει γενικά πολύ νερό στις πλύσεις. Η βαλβίδα είναι ελεγμένη και είναι οκ. Το μόνο που μενει είναι να βάλω ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ πιεσοστατη . Η τελευταία λύση .
ΥΓ για να κόψει την παροχή του χρησιμοποιει έναν διπλο πιεσοστατη
Καλησπέρα και πάλι . Μίλησα σήμερα με τον τεχνικό μου και του εξήγησα πως άλλαξα τον πιεσοστατη και πάλι τα ίδια κανει. Μου λέει πρέπει να το φέρεις εδώ , εκτός από τον πιεσοστατη είναι και κάτι ακόμα αλλά δε μπορεις να το κανείς εσυ μου λέει γιατί θα κανείς ζημιά . Τι άλλο μπορεί να είναι ρε παιδιά δε μπορώ να καταλάβω. Αυτό το πλυντήριο έχει μια υδατοπαγιδα από κάτω και ένα σωληνάκι με έναν πιεσοστατη για τη ρύθμιση του νερού, θα σκάσω αν δε το βρω . Εσάς παει καπου άλλου το μυαλό σας ;;; Αυτοσ Μου λέει είναι ακόμα κάτι..