Δες λιγο τι φωτο IMG_0855.jpg IMG_0856.jpgβυσμα.jpg
Το pin που εχει ταση 0.75v ειναι και το pin 19v στο βυσμα οταν το μετραω εκτος μητρικης.Δεν εχω πουθενα αλλου ταση
Δες λιγο τι φωτο IMG_0855.jpg IMG_0856.jpgβυσμα.jpg
Το pin που εχει ταση 0.75v ειναι και το pin 19v στο βυσμα οταν το μετραω εκτος μητρικης.Δεν εχω πουθενα αλλου ταση
Για κάτσε ρε Γιάννη, οι ασφάλειες (PL18 & PL19) είναι αυτές που δείχνεις με το βελάκι;
-αφαίρεσε το τροφοδοτικό
-βάλε το πολύμετρο σε diode mode (εκεί που κάνει μπιπ όταν ενώνεις μεταξύ τους τους δυο ακροδέκτες, δες εδώ κ εδώ) και βάλε:
α. τον ένα ακροδέκτη (οποιονδήποτε) στο πιν του jack που είχε 19V
β. τον άλλο ακροδέκτη σε οποιοδήποτε άκρο των δυο ασφαλειών
γ. θα έπρεπε να κάνει 'μπιιπ'
Οι δυο ασφάλειες (αν είναι αυτές) φαίνονται σε χάλια κατάσταση, κουνημένες και μαυρισμένες.
Κάποιος έχει βάλει το χεράκι του...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Panoss : 17-09-19 στις 19:58
You only live twice.
μαύρα είναι τα συγκεκριμένα coils Pl18 pl19 (δεν είναι fuses) απο το εργοστάσιο , προφανώς φαίνεται πως ειναι πειραγμένη η μητρική οπως λεει και ο Παναγιώτης και τα pl18 pl 19 pq48 δεν είναι σωστά κολλημένα, προσπάθησε γιαννη να κάνεις σωστές κολλήσεις και ξανα προσπάθησε να πάρεις μετρήσεις
Εγω τα εβγαλα και τα ξαναεβαλα μιπως και κανουν τη ζημια αυτα οπως και το mosfet διπλα αλλα τα ιδια πουθενα ταση Θα κανω και το τεστ με τη «συνεχεια».Λετε να χει φαει σξαλωμα το bios chip και να μη δινει καν εντολη Μου ειχε τυχει παλια τετιοι περιστατικο
αν δεν εχεις τα 19v πανω στη μητρική μην ψάχνεσαι για αλλες βαθμίδες βρες πρωτα γιατι δεν μετρας τα 19v πανω στη μητρικη και μετα πήγαινε στα 5v 3.3v κλπ (δεν εχει καμια σχεση το bios με τα 19v)
για να κοβει την ταση μολις βαζεις το jack πανω στην μητρικη σιγουρα εχεις βραχυκυκλωμα και μαλλον στην αρχη του κυκλωματος
ειναι σιγουρο οτι ο φορτιστης δουλευει σωστα υπο φορτιο;
Δεν ξερω αν εχει θεμα ο φορτιστης Μπορω να το κοιταξω με καποιο τροπο;
Και ομως γελαω Ο φορτιστης ειχε θεμα.Εμφανισιακα φαινοταν οκ .Ηταν κομενη η 19v απο μεσα (το ασπρο καλωδιο δηλ) Πηρε ρευμα το λαπτοπ
Α...μάλιστα...τι σου είχανε πει στα ποστ #2 και #4;
You only live twice.
xrhstos1978 (17-09-19)