Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 31

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

μαγνητη δεν ειδα να περιεχει.. μονο τον στατορα ως πηνια... δεν ξερω..
    https://www.youtube.com/watch?v=khdZ10cFFAs
    Τα πηνία του στάτορα είναι για την κίνηση του μοτέρ , ενώ στο βίντεο παραπάνω είναι για να διαβάζει πόσο ανόητοι είναι οι κατασκευαστές , απλά πράγματα .
    Αν περιστρέψεις το μοτέρ με το χέρι και εκτός λειτουργίας όπως είναι , τότε θα διαβάσεις μια ανάγνωση τάσης στο πηνίο του ταχόμετρου (ο μαγνήτης είναι ακριβώς στο κέντρο της 1ης φωτογραφίας που έβαλες και είναι καλυμμένος με πλαστικό πριν το πηνίο )

για να καταλαβω.. η αρχη λειτουργιας ενος πλυντηριου πιατων,
    προϋποθετει να μπορει να κυκλοφορησει νερο πλυσης για να κανει ανλτηση ?
    Το πόσο σωστό νερό θα έχει το κανονίζει ο πιεσσοτάτης ή άλλες ανόητες πατέντες με επίσης ένα είδος ταχόμετρου που διαβάζει την ροή του νερού σε χρόνο ταδε .
    Σε άλλα πλυντήρια βάζουν ανάμεσα στην ροή κυκλοφορίας του νερού της αντλίας πλύσης κάτι διακόπτες πίεσης (αν εμποδιστεί π.χ. η κυκλοφορία νερού στο κύκλωμα πλύσης / βουλωμένο φίλτρο κτλ διακόπτει την λειτουργία ο διακόπτης αυτός της πίεσης ).
    821€ πλυντηριο φιλε μου... μπλεξαμε.
    Κάτι ξέρω εγώ που τα πλένω στο χέρι και ποτέ δεν θα επέτρεπα ακόμη και να μου χαρίσουν τέτοια μοντέλα με τούρμπο ανοησίες , εκτός από κανένα που λειτουργεί με μανιβέλα (που λέει ο λόγος )

Το avatar του χρήστη @Vagelis@
    Μέλος
    Όνομα
    Βαγγέλης
    Περιοχή
    Λήμνος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάτι ξέρω εγώ που τα πλένω στο χέρι και ποτέ δεν θα επέτρεπα ακόμη και να μου χαρίσουν τέτοια μοντέλα με τούρμπο ανοησίες , εκτός από κανένα που λειτουργεί με μανιβέλα (που λέει ο λόγος )
    εμ.. ο καθενας στον τομεα του ξερει και τα μυστικα που οι υπολοιποι χρυσοπληρωνουν.
    ποιο λοιπον φθηνο πλυντηριο να εμπιστευθεις, ωστε να σε βγαλει περισσοτερο, με λιγοτερες βλαβες ?

επισης, καταλληγουμε οτι ειναι αυτη η αντλια που πρεπει να επικεντρωθω?
    και οτι παιζει πιθανον και βλαβη πλακετας ?

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

ποιο λοιπον φθηνο πλυντηριο να εμπιστευθεις, ωστε να σε βγαλει περισσοτερο, με λιγοτερες βλαβες ?
    https://www.yenisafak.com/en/video-g...dishes-2191133

επισης, καταλληγουμε οτι ειναι αυτη η αντλια που πρεπει να επικεντρωθω?
    και οτι παιζει πιθανον και βλαβη πλακετας ?
    Θα έπρεπε πρώτα να έχω γνώση από παρόμοιο άλλο πηνίο ταχόμετρου να μετρήσω ότι δεν πάσχει το πηνίο ή ότι δεν έχει ξεφύγει / σπάσει μαγνήτης καθώς και έλεγχο του μοτέρ από ειδικό για την άρτια κατάσταση του προτού προχωρήσω στην πλακέτα . (ή να μην είναι τίποτα από όλα τα παραπάνω , αλλά δευτερογενείς παράγοντες π.χ βουλωμένο φίλτρο / ή άλλη παρεμπόδιση της κυκλοφορίας ροής του νερού πλύσης).
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κυριακίδης : 17-02-19 στις 10:55

4. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον Κυριακίδης για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

@Vagelis@ (17-02-19)

Μέλος
    Όνομα
    Βαγγέλης
    Περιοχή
    Λήμνος

Προεπιλογή

κατσε τωρα... πρεπει να μου πεις πόσο κοστιζει η μαϊμου (αγορα, τροφες, συντηρηση κτλ) χαχαχαχα
    μη μας βγει πιο ακριβα απο το Pitsos

οπως και να'χει κυριε Κυριακιδη, η παρουσια σου και μονο στο θεμα μου, ηταν μια παρηγορια.
    σ'ευχαριστω πολυ.

Μέλος
    Όνομα
    Βαγγέλης
    Περιοχή
    Λήμνος

Προεπιλογή

Ενημερωση:

μετα απο μερες που το παρατησα εκτος ρευματος, ειπα σημερα μετα τις κουβεντες μας,
    να το ξαναδοκιμασω και να παρατηρησω καλυτερα τις λεπτομερειες...
    μολις το συνδεσα στο δικτυο και το ενεργοποιησα, αλλαξε κωδικο σφαλματος και πλεον μου βγαζει
    ενα ωραιο ωραιο Ε01, το οποιο σημαινει γενικο σφαλμα στα ηλεκτρονικα ... αρα πλακετα.!

ομορφιες !

με μεγεθυντικο φακο βρηκα ψυχρες κολλησεις, τις περασα ολες απο την αρχη,
    βρηκα και τουλαχιστον μια αντισταση επιφανειακης στηριξης SMD η οποια εχει φθαρει και δεν φαινεται η τιμη της.
    ειναι μια απο εκεινες που βρηκα στο ιντερνετ, οτι καιγονται σε αυτη την πλακετα..

κανει ολη η πλακετα πανω απο κατοσταρικο και φυσικα με αμφιβολα αποτελεσματα, αφου δεν ξερουμε τι προκαλεσε τις βλαβες.
    αρα, θα την παλεψω και αν κατσει καλως.. αν οχι.. χερακι ή μαϊμου .. που λεει κι ο φιλος πιο πανω.

ετσι, για να μας γινεται μαθημα η μεγαλομανεια μας.!
    αυτα...

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

κανει ολη η πλακετα πανω απο κατοσταρικο και φυσικα με αμφιβολα αποτελεσματα, αφου δεν ξερουμε τι προκαλεσε τις βλαβες.
    Αν θέλεις μια δική μου "στατιστική" αρκετά επαληθεύσιμα και διαπιστωμένη , είναι ότι συσκευές που δουλεύουν περισσότερο η μία πίσω από την άλλη (δηλαδή μόλις τελειώσει η μία πλύση / αμέσως μετά η άλλη και ας έχει δουλέψει σε μικρότερο αριθμό ολοκληρωμένων πλύσεων σχετικά με άλλες του ιδίου μοντέλου ) αυτές οι συσκευές χαλούν και συχνότερα .
    Όποιος αμφιβάλλει ας μου δώσει την συσκευή του να του την επιστρέψω καμμένη εντός 2 - 3 μηνών , εννοείται χωρίς μπαγαποντιά . Το ίδιο ισχύει και σε συσκευές με μηχανικό προσανατολισμό αντί ηλεκτρονικό καθώς και στις μαϊμούδες αν το παρακάνεις επίσης .

Μέλος
    Όνομα
    Βαγγέλης
    Περιοχή
    Λήμνος

Προεπιλογή

συμφωνω απολυτως.. το συγκεκριμενο δουλευε 2-3 φορες την εβδομαδα για μια πλυση νορμαλ.

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από @Vagelis@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    συμφωνω απολυτως.. το συγκεκριμενο δουλευε 2-3 φορες την εβδομαδα για μια πλυση νορμαλ.
    Δεν λέω αυτό το πράγμα που σκέφτηκες , εννοώ η μία πλύση αμέσως μετά την προηγούμενη (το 2-3 φορές την εβδομάδα δεν είναι το ίδιο )

10. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον Κυριακίδης για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

@Vagelis@ (18-02-19)

Το avatar του χρήστη tipos
    Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Fault Code E20

Symptom: Electrical short or break.

Cause: Short or break causing incorrect resistance in winding of the circulation pump or the motor.
    Fault Codes E01, E02, E03, E04, E05

Cause: The E01, E02, E03, E04, E05 faults codes mean that the dishwasher has suffered a power module failure. The programming of replacement power modules has been locked down by Bosch so in the event of an error code of this type it’s recommended that you contact a Bosch approved dishwasher engineer.
    Μην σε γελάει τo bosch τα ίδια ισχύουν και για το pitsos

12. 2 μέλη ευχαρίστησαν τον tipos για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

@Vagelis@ (18-02-19), Κυριακίδης (18-02-19)

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Αιτία: Βραχυκύκλωμα ή σπάσιμο προκαλώντας λανθασμένη αντίσταση στην περιέλιξη της αντλίας κυκλοφορίας ή του κινητήρα.
    Όταν αναφέρει "σπάσιμο " εννοεί τις περιέλιξης? ή του Tachometer? μπας και πρέπει να αντικατασταθεί μόνο αυτό.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Miele] Πλυντήριο πιάτων miele G1222SC (δεν βγάζει τα νερά)
    από PANAGIOTIS K στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-11-18, 19:35
  2. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-09-18, 12:43
  3. [Pitsos] Πλυντήριο πιάτων Pitsos
    από Θανάσης Καραβίτης στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-04-18, 20:57
  4. [Pitsos] Πλυντήριο πιάτων Pitsos...
    από DimMani στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 10