https://www.youtube.com/watch?v=khdZ10cFFAsμαγνητη δεν ειδα να περιεχει.. μονο τον στατορα ως πηνια... δεν ξερω..
Τα πηνία του στάτορα είναι για την κίνηση του μοτέρ , ενώ στο βίντεο παραπάνω είναι για να διαβάζει πόσο ανόητοι είναι οι κατασκευαστές , απλά πράγματα .
Αν περιστρέψεις το μοτέρ με το χέρι και εκτός λειτουργίας όπως είναι , τότε θα διαβάσεις μια ανάγνωση τάσης στο πηνίο του ταχόμετρου (ο μαγνήτης είναι ακριβώς στο κέντρο της 1ης φωτογραφίας που έβαλες και είναι καλυμμένος με πλαστικό πριν το πηνίο )
Το πόσο σωστό νερό θα έχει το κανονίζει ο πιεσσοτάτης ή άλλες ανόητες πατέντες με επίσης ένα είδος ταχόμετρου που διαβάζει την ροή του νερού σε χρόνο ταδε .για να καταλαβω.. η αρχη λειτουργιας ενος πλυντηριου πιατων,
προϋποθετει να μπορει να κυκλοφορησει νερο πλυσης για να κανει ανλτηση ?
Σε άλλα πλυντήρια βάζουν ανάμεσα στην ροή κυκλοφορίας του νερού της αντλίας πλύσης κάτι διακόπτες πίεσης (αν εμποδιστεί π.χ. η κυκλοφορία νερού στο κύκλωμα πλύσης / βουλωμένο φίλτρο κτλ διακόπτει την λειτουργία ο διακόπτης αυτός της πίεσης ).
Κάτι ξέρω εγώ που τα πλένω στο χέρι και ποτέ δεν θα επέτρεπα ακόμη και να μου χαρίσουν τέτοια μοντέλα με τούρμπο ανοησίες , εκτός από κανένα που λειτουργεί με μανιβέλα (που λέει ο λόγος )821€ πλυντηριο φιλε μου... μπλεξαμε.