Βγάλε τον παλιό και πήγαινε σε ένα κατάστημα ανταλλακτικών να το δουν εκεί.
Βγάλε τον παλιό και πήγαινε σε ένα κατάστημα ανταλλακτικών να το δουν εκεί.
Βρίσκομαι στην επαρχίακαι δεν υπάρχει περίπτωση να βρω ίδιο. Δεν βρίσκω ίδιο ούτε online. Αν πάω σε κατάστημα θα μου δώσουν έναν που απλά έχει τις ίδιες επαφές και το ίδιο μήκος.
Γι’ αυτό ρώτησα αν μπορώ να βρω κάπου τα χαρακτηριστικά του για να πάρω άλλον κωδικό συμβατό.
Και από πάνω θα σου πουν τα γνωστά "δεν επιστρέφεται " ...."πάρε το και θα με θυμηθείς " (με την κακή έννοια )Αν πάω σε κατάστημα θα μου δώσουν έναν που απλά έχει τις ίδιες επαφές και το ίδιο μήκος.
Το άκρο του αισθητήρα πούρου βρίσκεται σε ορατό σημείο ? ή περνάει μέσα από την μόνωση?
Έλειπα για 2 βδομάδες και τώρα που γύρισα πρέπει να επισκευάσω το ψυγείο.
Πήρα και έβαλα τον θερμοστάτη KDF29N1 αφού ήταν ο πιο κοντινός στο θερμοστάτη που είχα (στα χαρακτηριστικά στο site έγραφε πως είναι συμβατός με αυτόν που είχα, KDF29M).
Το μοτέρ πάλι δεν σταματά να δουλεύει.
Μετά από μερικές ώρες έβαλα θερμόμετρο και είδα πως η θερμοκρασία στην κατάψυξη έχει πέσει κάτω από τους -20 ενώ στην συντήρηση δεν φαίνεται να πέφτει κάτω από τους 12.
Δεν γνωρίζω από ψυγεία και δεν ξέρω πως διασφαλίζεται η διατήρηση δύο διαφορετικών θερμορασιών σε δύο διαφορετικούς χώρους με έναν θερμοστάτη. Πώς γίνεται να πέφτει γρήγορα η θερμοκρασία στην κατάψυξη και καθόλου στη συντήρηση;
Τι άλλο θα μπορούσα να ελέξγω;
Υπενθυμίζω πως δεν είναι no frost, έχει ένα μοτέρ, η συντήρηση κάτω η κατάψυξη πάνω.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jariko : 06-01-19 στις 22:40
Αυτοματοποιημένα από τον έλεγχο του θερμοστάτη στον έναν χώρο . Π.χ. αν ο θερμοστάτης είναι τοποθετημένος στην συντήρηση και απαιτείς χαμηλότερη θερμοκρασία στην συντήρηση , τότε θα ακολουθήσει και η κατάψυξη σε χαμηλότερες θερμοκρασίες .Δεν γνωρίζω από ψυγεία και δεν ξέρω πως διασφαλίζεται η διατήρηση δύο διαφορετικών θερμορασιών σε δύο διαφορετικούς χώρους με έναν θερμοστάτη.
Επειδή η απόδοση ψύξης στο ψυκτικό κύκλωμα αρχίζει από την κατάψυξη / στο ίδιο μήκος σωληνώσεων του ψυκτικού κυκλώματος περνάει και από την συντήρηση / ο χώρος κατάψυξης είναι και μικρότερος έναντι του χώρου της συντήρησης , γιαυτό και υπερέχει σε απόδοση ο χώρος της κατάψυξης . Αυτό αφορά υγιές ψυγείο , ενώ σε περίπτωση πιθανής απώλειας υγρών το πρώτο σημάδι κακής απόδοσης θα αρχίσει να φαίνεται από την συντήρηση έως ότου δεν θα έχει ούτε η κατάψυξη απόδοση αν συνεχιστούν οι απώλειες υγρών.Πώς γίνεται να πέφτει γρήγορα η θερμοκρασία στην κατάψυξη και καθόλου στη συντήρηση;
Στο 1ο ποστ είπες είχες 4-5C , άστο να δουλέψει μέχρι αύριο και αν βρεις πάλι 12C .... αιωνία η μνήμη του.Μετά από μερικές ώρες έβαλα θερμόμετρο και είδα πως η θερμοκρασία στην κατάψυξη έχει πέσει κάτω από τους -20 ενώ στην συντήρηση δεν φαίνεται να πέφτει κάτω από τους 12.