Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 24

Μέλος
    Όνομα
    Ηλίας
    Περιοχή
    Κρήτη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καμιά σχέση με την απάντηση που σου έδωσα στο #6. Το καπάκι που αναφέρω να βγάλεις έχει μέγεθος όσο μια ρόδα αυτοκινήτου. Και αυτό είναι πιασμένο με στεφάνι αντί για βίδες . (αν είναι από τα μοντέλα που πιστεύω ότι έχεις ) .
    Ναι με στεφάνι είναι το μοντέλο που έχω
    Τέλος πάντων με πολυ δυσκολία έφτασα τον κάδο σε σημείο να δω το πρώτο πορτακι όποτε έβγαλα το μεταλλικό ελασμα που το στηρίζει καο απελευθερωσα τη φλοκατη
    Το θεμα μου είναι να μπω στον κόπο να δω το πρόβλημα και να το επιδιορθωσω η να πάρω ενα νέο?

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Δες την συνολική κοστολογική ζημιά (πορτάκι / ρουλεμάν / και τι ήταν αυτό που έβγαλε καπνούς και αποφάσισε / ίσως και αντίσταση / φθορά εμαγιέ κάδου).
    με πολυ δυσκολία έφτασα τον κάδο σε σημείο να δω το πρώτο πορτακι όποτε έβγαλα το μεταλλικό ελασμα που το στηρίζει καο απελευθερωσα
    Για το άλλο μισό πορτάκι δες αν εξωτερικά στο ίδιο ύψος έχει κάποια κολάρα λάστιχα που αν τα αφαιρέσεις ίσως να βοηθήσουν να το ελευθερώσεις πλήρως .
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κυριακίδης : 24-10-18 στις 08:40

Μέλος
    Όνομα
    Ηλίας
    Περιοχή
    Κρήτη

Προεπιλογή

Τελικά αποφάσισα να πάω για νεο
    Ήθελα λοιπόν να ρωτήσω παίζει να φταίει η φλοκατη για την καταστροφή γιατί αυτον το θόρυβο τον έκανε συνέχεια εδώ και ενα χρόνο περίπου όποτε μάλλον ούτως η άλλως θα τα έπαιζε το πλυντήριο
    Γιατί το να τις βάλω στο πλυντήριο ηταν ιδέα της μανας μου, εκείνη απο το εξοχικό κάθε χρόνο στο πλυντήριο τις πλένει και δεν έπαθε τίποτα
    Ήθελα λοιπόν να ρωτήσω να πάρω ενα 7κιλο 8κιλο ούτως ώστε να πλένει και τις φλοκατες και τα.παπλωματα η γιαγιά μου και τις κουβέρτες?

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Ακόμη και 11 κιλο να πάρεις δεν είναι φτιαγμένα για κουβέρτες , το δοκίμασα και το καταλυπήθηκα στον τρόπο που δουλεύει (τριξίματα ιμάντα / μη ολοκλήρωση της στροφής κτλ ) ακόμη και στο επιχείρημα να τα πλύνω μόνο στις αργές στροφές χωρίς στύψιμο ήταν μάταιο.
    Βρέξε για πλάκα μια κουβέρτα και δοκίμασε να την σηκώσεις , τότε θα καταλάβεις για τι δυνάμεις μιλάμε .

Μέλος
    Όνομα
    Ηλίας
    Περιοχή
    Κρήτη

Προεπιλογή

Καταλαβαίνω το θέμα είναι ότι πλέον δεν υπάρχουν αντοχές για πλύσιμο στη μπανιέρα και επίσης το κόστος καθαριστηριου ειναι μεγάλο
    Οπότε λέμε οτι αντί να χαλάσει το πλυντήριο στα 10 χρόνια θα χαλάσει στα 7 άλλωστε κουβέρτες δεν πλένουμε κάθε μερα μια φορά τον χρόνο γίνεται αυτο όποτε η όλη καταπόνηση θα ειναι για λίγες πλύσεις το χρόνο
    Εμένα η μητέρα μου έχει ενα candy η 8 η 9 κιλο και έχει πρόγραμμα μέσω κινητού για κουβέρτες και ένα αλλο για βαρύ φορτίο.

Το avatar του χρήστη diony
    Μέλος
    Όνομα
    Κωστας
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Μπορείς να επιλέξεις πρόγραμμα χωρίς στύψιμο , αλλά και πάλι αρκετά μοντέλα που έχω συναντήσει , ακόμη και με αυτή την επιλογή κάνουν 2-3 ενδιάμεσα μικρά στυψίματα στα ξεβγάλματα
    Δεν θυμάμαι ποια μοντέλα αλλά αυτό που έγραψα το είδα πολλές φορές
    Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!

Μέλος
    Όνομα
    Ηλίας
    Περιοχή
    Κρήτη

Προεπιλογή

Ναι το Candy Bianca της μανας μου ετσι κάνει αλλα στο κανονικό πρόγραμμα μόνο. Στα ευαίσθητα δεν κάνει ενδιάμεσα στυψιματα αν βαλω 0 στροφές ούτε τα γυρνάει στην αποστράγγιση μονο αδειάζει τα νερά

Το avatar του χρήστη Papas00zas
    Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Καστοριά

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Schaub Lorenz Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εμένα η μητέρα μου έχει ενα candy η 8 η 9 κιλο και έχει πρόγραμμα μέσω κινητού για κουβέρτες και ένα αλλο για βαρύ φορτίο.
    Έλεος!!!!
    Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
    (2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
    VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!

Μέλος
    Όνομα
    Ηλίας
    Περιοχή
    Κρήτη

Προεπιλογή

Το ελεος που πήγαινε στο Candy στο 9 κιλο η στα προγράμματα μέσω smartphone?

Το avatar του χρήστη Papas00zas
    Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Καστοριά

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Schaub Lorenz Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το ελεος που πήγαινε στο Candy στο 9 κιλο η στα προγράμματα μέσω smartphone?
    Για το δεύτερο φυσικά....και χωρίς να θέλω να κακολογήσω θα δουλέψει μέχρι να....κλατάρει η πλακέτα με τα ενός δισ ηλεκτρονικά μπλιμπλίκια....
    Αλλά όχι κι έτσι....προγράμματα μέσω τηλεφώνου;;;; μήπως χοντραίνει λίγο το θέμα;;;;
    Είναι υπερβολή....
    Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
    (2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
    VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Miele] Δεν έχει ψύξη μετά απο πτώση ρελέ
    από apokara στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-03-17, 07:04
  2. [Κινητό Τηλέφωνο] Φορτιση μετά απο νερό
    από mfervelis στο forum Τηλέφωνα & GPS
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-10-14, 09:57
  3. [Κλιματιστικό Toshiba] Θόρυβος απο το μοτέρ του κλιματιστικού