Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 12 από 12
    Το avatar του χρήστη Papas00zas
    Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Καστοριά

Προεπιλογή

Και με πρόλαβες,ήθελα να το δημοσιεύσω πριν καιρό....Αναφέρεται όμως κυρίως σε τηλεοράσεις....όπως όμως και να έχει η υπογραφή μου δεν αλλάζει....
    Έχει κάνει όντως καμιά δεκαριά σασί crt και έχω δει σε αυτές τις 6 μάρκες: JVC,AKAI,FUNAI,PERFECT,BLUESKY και NIPPON. Έχω πετύχει και σε thomson τρομάρα τους.
    Όλα μα όλα με εξαίρεση το 11 ΑΚ 56 καίγανε το 808,δεν ξέρω αν έπαιρναν και τον ΜΥΤ ξέρω μόνο ότι τις έχω σιχαθεί.
    Για την ιστορία πάντως,το BU 808 αντικαθίσταται με 2SC5388
    Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
    (2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
    VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!

Μέλος
    Όνομα
    .
    Περιοχή
    .Νέος κόσμος

Προεπιλογή

να δώσουμε μια απάντηση για το πλυντήριο, η συσκευή αυτή schaub lorenz- telefunken έβγαινε πρίν 10 χρόνια περίπου για την layton crest που ήταν ο επίσημος διανομέας, το εργοστάσιο κατασκευής ήταν η vestel. είναι χαμηλού κόστους προιόν εύκολο στα ανταλλακτικά με χαμηλό κόστος η συγκεκριμένη βλάβη θελει 2 τσιμούχες και 2 ρουλεμάν, με κόστος περίπου 7€.
    για να βγεί ο κάδος ακολουθείτε η διαδικασία αποσυναρμολόγησης όπως όλων εμπρόσθιας φόρτωσης, πανεύκολα.
    Συμπέρασμα τ έβγαλε τα λεφτά του.Αν έπαιρνε κανένα επώνυμο και πέρναγε η 5ετία τώρα θα έκλαιγε ο φίλος.
    Πάμε τώρα στις τηλεοράσεις είναι εύκολα σασί ακομη και στην επισκευή της μητρικής, χρειάζεται ΄όμως να έχεις ανταλλακτικά, βγάζουν τυποποιημένες βλάβες, οι πιο εύκολες είναι mb60-61-62-82s-82-1a, οι πιό δύσκολες είναι mb95-97 που βγάζουν βλάβη στην nand. όλες αυτές θα αντικατασταθούν απο την mb55-mb140 που εδω και ένα χρόνο δεν έχουν βγάλει τίποτα.
    τώρα για τις crt το 808 το αντικαθιστάς με BU 4515 DF

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-09-17, 11:12
  2. [Άλλη] Πλυντήριο ρούχων SCHAUB LORENZ WA5005 δεν ξεκινάει
    από jeronimo στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-03-17, 17:35
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-01-17, 11:53
  4. [Bosch] Bosch HEN3303/3305 Δεν ψήνει από την επάνω πλευρά.
    από sdancer75 στο forum Φούρνος & Εστία
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-11-15, 23:03
  5. [Τηλεόραση] Schaub Lorenz LTW32-72H1-6 Δεν ανοίγει
    από SnakeEyes στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-04-14, 15:28

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι