η λαμα ουσιαστικα συνδεει τον ουδετερο με τον καδο. τουλαχιστον ετσι καταλαβα οτι ηταν στημενη. αν ομως βαλει καποιος αναποδα την πριζα δεν θα παει ταση στον καδο?
δεν εχει κανενας αποψη παιδια ?
[QUOTE=Gaou;593355]η λαμα ουσιαστικα συνδεει τον ουδετερο με τον καδο. τουλαχιστον ετσι καταλαβα οτι ηταν στημενη. αν ομως βαλει καποιος αναποδα την πριζα δεν θα παει ταση στον καδο?
NAI και μην το κανεις προσφατα ανεστησα μια παλια delongi που παρο΄τι ειχε μεσα τρια καλοδια εξω ειχε φις διπολικο , εαν μπορις φισιξε σιγα με τροπο το μοτερ κοιτα τα καρβουνα ,εγω πιστευω οτι απο την στιγμη που δουλευει και κλεινει το καλυμα ειναι οκ.
Gaou (10-04-18)
Διακόπτης ασφαλείας ακούγεται αλλά δεν είναι υποθετω.
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!
Gaou (10-04-18)
Εμένα πάλι μου φαίνεται περίεργο να έχει ο κάδος ρεύμα ή να είναι μέρος υπό τάση.Υπέθεσα ότι η λάμα κανονικά είναι κάτι σα διακόπτης ασφαλείας ώστε χωρίς τον κάδο να μη δουλεύει η σκούπα.Δεν ξέρω όμως γιατί δεν έχει τύχει να λύσω σκούπα ως τώρα
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!
Gaou (11-04-18)