Ναι, τώρα το έχω βάλει να φτάσει το 0 στην συντήρηση, γράφει Screenshot_11.jpg
και σε ένα πρόσθετο κίτρινο αυτοκόλλητο πάνω του γράφει 262051.24
Ναι, τώρα το έχω βάλει να φτάσει το 0 στην συντήρηση, γράφει Screenshot_11.jpg
και σε ένα πρόσθετο κίτρινο αυτοκόλλητο πάνω του γράφει 262051.24
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη JOHNKERAM : 08-05-17 στις 00:55
JOHNKERAM (09-05-17)
Είναι το χρώμα του ( η φωτο είναι από κινητό και ξεγελάει) και είναι ιδρωμένο στους 4,9C.
Στο σημειο που βιδωνει πανω στην πλατη της συντηρησης το σηρμα (πουρο) του θερμοστατη παγωνει μετα απο ωρα λειτουργειας η μενει απλα υγρο?
από πάνω και γύρω-γύρω από αυτό έχει πάγο.
Αναγκάστηκα να το βγάλω από το ρεύμα πριν λίγο για να βγάλω φώτο το νέο θερμοστάτη.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη JOHNKERAM : 08-05-17 στις 07:44
Μετόπη καταψύκτη πάνω και κάτω ζεστές (δουλεύει περίπου 5 ώρες συνέχεια).
8/5/2017 7:40 συντήρηση +0,4 και κατάψυξη -29,6.
8/5/2017 17:00 συντήρηση -5,8 και κατάψυξη -31,6.
Το έβγαλα από την πρίζα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη JOHNKERAM : 08-05-17 στις 17:26
Ψηκτικα ειναι ενταξη.Αλαξε θερμοστατη.Εγω θα εβαζα ranco K59 L2584 εκτος και αν βρεις τον ιδιο με τον παλιο.Πηγαινε σε ενα καταστημα ανταλακτικων και δειξε τον παλιο ωστε να σου δωσει αντιστοιχο.Προσωπικα προτιμω τους ranco και οχι τους atea γιατι οι atea ειναι λιγο σκληροι οπως αυτος που σου εβαλε. Πριν τον αλαξεις πες μου τα χρωματα των καλωδιων και σε ποια επαφη τα εχει βαλει μηπως και εκανε λαθος.
Κυριακίδης (09-05-17), JOHNKERAM (09-05-17)
Screenshot_5Α.jpgScreenshot_23.jpg
Η πρώτη φωτο είναι ο παλιός πριν βγει, η δεύτερη είναι αυτός που έχει τώρα.
Τον δεύτερο τον έφερε ο τεχνικός χύμα σε μια σακούλα S/M (πήρε 25 ευρώ εργασία και θερμοστάτης).
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη JOHNKERAM : 09-05-17 στις 19:51
Που τον βρήκε τέτοιον θερμοστάτη και σου τον έδωσε για κατάλληλο δεν μπορώ να καταλάβω (με την πρόσθετη αντίσταση που ο κανονικός δεν είχε ?)
https://hobbylad.wordpress.com/2013/...eezer-problem/
https://www.dropbox.com/s/px9jv08zs9...ermostat.pdf?m
JOHNKERAM (09-05-17)
Δεν μου τον έδωσε, τον έφερε και τον έβαλε ο τεχνικός. Μάλλον θα του είχε περισσέψει από κάπου αλλού. Εγώ είμαι ψιλοάσχετος, ξεβίδωσα το καπάκι για να βγάλω φωτο τον νεο θερμοστάτη με την πρίζα εκτός και με χτύπησε το ρεύμα.
Παράγγειλα το θερμοστάτη για το enr MED2366/01 (στα 31 ευρώ) από PITSOS.GR τηλεφωνικά και θα έλθει σε 2 εβδομάδες. Θα σας ενημερώσω οταν θα μπει ο καινούργιος θερμοστάτης από τον τεχνικό και από εμένα.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη JOHNKERAM : 09-05-17 στις 14:25
Πρεπει να εχει κανει λαθος στα καλωδια.Κανονικα το καφε με την πλαστικη μονωση μπαινει στην επαφη 6 αλλα αυτος το εβαλε στο 3.Κανε μια επαληθευση σε αυτο που λεω.Η λαθος συνδεση παντως δεν τον χαλαει τον θερμοστατη.Βαζεις το καφε με την μονωση στο 6 και το καφε με το μαυρο που εχει με ενα ακροδεκτη στο 3.Το 4 το αφηνεις ως εχει.Τελος ο θερμοστατης που σου εβαλε ειναι για ignis και whirpool,και εντελως ακαταληλος για το δικο σου.
4-εντολη μοτερ
6-γενικο
3-διακοπτης λαμπας και για ορισμενα παλια ψυγεια δινει στην αντισταση στοιχειου.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tipos : 09-05-17 στις 22:25
JOHNKERAM (10-05-17)