Το ξέρω να βοηθήσεις προσπαθείς αλλά πολύμετρο δύσκολα να αγοράσω τώρα ή να βρω από κάποιον άλλο, το πιο πιθανό είναι να βγάλω την πλακέτα και να την πάω σε κάποιον ηλεκτρονικό να την δει, πιστευώ δεν θα ζητήσει πολλά.
Το ξέρω να βοηθήσεις προσπαθείς αλλά πολύμετρο δύσκολα να αγοράσω τώρα ή να βρω από κάποιον άλλο, το πιο πιθανό είναι να βγάλω την πλακέτα και να την πάω σε κάποιον ηλεκτρονικό να την δει, πιστευώ δεν θα ζητήσει πολλά.
Δοκιμασε να την πας,δεν εχεις να χασεις τιποτα.
ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5-10 ΛΕΠΤΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ. ΕΙΧΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΣΟΥΡΛΙΔΙΚΟΥ-ΗΛΙΘΙΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΚΑΙ ΕΦΤΑΙΓΕ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!!! ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΠΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 6 ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ!!! ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΙΑ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ!!! Η ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΒΓΑΛΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ Η ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ!!! ΑΛΛΑ ΑΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΕΤΑΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΔΙΟΤΙ Μ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΠΙΣΤΗ!!!