marioland (26-09-16)
STD JEDEC/IPC+datasheet εξαρτημάτων τα γράφουν όλα όσα ζητάς σχετικά με τα προφίλ.
marioland (26-09-16)
Πάντως το δίδυμο Aoyue 968+ και Aoyue 883 εάν στρωθείς και τα μάθεις κάνεις ότι θες . Το Τ862++ είναι μεγάλη αποτυχία .
ziakosnasos (02-10-16)
Τι κόστος έχουν αυτά πάνω κάτω; Και πως μπορώ να ξεκινήσω να πειραματίζομαι με τις θερμοκρασίες; Από που κειμένονται οι θερμοκρασίες για reflow και reballing; πχ θέλω να κάνω reflow σε τι θερμοκρασία θα πάω στον Aoyue 883 και τι θερμοκρασία στον Aoyue 968+; και πόσο χρόνο πχ κάνω το ψήσιμο;
Ρωτάω για να δω αν είναι και κάνω κίνηση να τα αγοράσω από τι θερμοκρασίες θα ξεκινήσω να πειραματίζομαι;
Επίσης υπάρχουν σεμινάρια που μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει;
Εάν έχεις όρεξη για διάβασμα δες εδώέχουν αναφερθεί πολλά πράγματα για το πως γίνεται η όλη διαδικασία τον εξοπλισμό τα περελκόμενα κλπ . Το πόσο κάνουν , το δίδυμο πάει γύρω στα 650 -700 ευρώ χώρια στένσιλ φλουξ wick κλπ . Εάν διαβάσεις το ανάλογο θέμα που υπάρχει ήδη εδώ στο Howtofixit θα λυθούν όλες οι απορίες σου , φιλικά πρώτα διάβασε πολύ ότι θέμα αφορά το reflow-reball απο site εταιριών profile θερμοκρασίας κλπ και μετά παίξε μπάλα.
Λίγο καθυστερημένα αλλά να απαντήσω στον φίλο gate7 το 862 είναι το ίδιο με το 710 και το 870 δηλαδή και ζεσταινουνε και ψήνουν πατάτες και σουβλάκια όπως ανέφερε και ο φίλος είναι για μικρά τσιπ κινητών, τηλεφώνων έχω 3 μηχανάκια ένα εξ'αυτων είναι και το Τ862++ ξεκολαει καταπληκτικά κονεκτορες ,τιουνερ χωρίς ζημιά αλλά δεν κάνει ή λάμπα για reballing τα πήρες στα χέρια, τώρα για τον θερμό αέρα για εξάσκηση είναι καλό μηχάνημα για μικρά ολοκληρωμένα το χρησιμοποιώ για τσιπ τύπου as15f, για reballing επειδή έχω κάνει αρκετα καλό είναι να πας σε στημένο μηχάνημα ή να αγοράσεις ή να το φτιάξει μόνος σου για να κάνεις επισκευές και να κρατάνε γιατί οι περισότερες επισκευές που γίνονται βγάζουν λίγο καιρό, για να καταλάβεις χρησιμοποιώ το HONTON HT-R392 για μεγάλα bga με πολύ μεγάλη ευκολία αν χρησιμοποιείς και μπάλες lead free με ένα φούρνο μικρο δεν πρόκειται να σου επιστρέψει main είτε τηλεόρασης είτε laptop
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ : 23-10-16 στις 19:41
marioland (23-10-16)
Γεια σας! μια ερώτηση θέλω να κάνω σχετικά με το t862++. Γιατι το θεωρείτε αχρηστο; εγω πιστευω οτι θελει περισσοτερη προσοχή σε σχέση με ενα ακριβότερο. Περιμένω τα σχόλια σας.