Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 13 από 13

Banned
    Όνομα
    Κώστantinos
    Περιοχή
    ΕΛΛΑΔΑ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gate7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι κανονικά όπως και διαγνωστικά από hiren's. Έκανα φορματ το δίσκο πέρασα windows μπαίνει κανονικά στα windows και έκανα το AFUWin που μου είπατε αλλά το μήνυμα "Not enough space in Runtime area! SMBios data will not be available!" συνεχίζει ακόμα.

Αν πάρω να βάλω chip bios αυτό θέλει προγραμματισμό και δεν έχω ειδικό προγραμματιστή. Αν και στο ebay βρήκα έτοιμο αλλά θα κάνει καμιά 20 μέρες να έρθει. Οπότε η μόνη λύση αλλαγή bios chip ή ολόκληρη την πλακέτα αν βγιάζετε.
    παρε μια νεα μαδεμπορντ σιγα τα λεφτα που εχει ...
    τωρα να κανεις φλας το βιος με βιν αρχεια και προγραμερ και ξεκοληματα κοληματα
    το τσιπ ειναι αδειο νομιζω το νεο ...οποτε βρασε τσαι και ελα βραδυ ,,δεν αξιζει ο κοπος

Μέλος
    Όνομα
    Σταμάτης
    Περιοχή
    Ελλάδα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από pipilas Εμφάνιση μηνυμάτων
    παρε μια νεα μαδεμπορντ σιγα τα λεφτα που εχει ...
    τωρα να κανεις φλας το βιος με βιν αρχεια και προγραμερ και ξεκοληματα κοληματα
    το τσιπ ειναι αδειο νομιζω το νεο ...οποτε βρασε τσαι και ελα βραδυ ,,δεν αξιζει ο κοπος
    Παράγγειλα πλακέτα καινούργια, δεν αξίζει καν όπως το λες. Σας ευχαριστώ πάντως για τη γνώμη και την βοήθεια σας.

Το avatar του χρήστη linux
    Μέλος
    Όνομα
    Ελένη
    Περιοχή
    Κέρκυρα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gate7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι κανονικά όπως και διαγνωστικά από hiren's. Έκανα φορματ το δίσκο πέρασα windows μπαίνει κανονικά στα windows και έκανα το AFUWin που μου είπατε αλλά το μήνυμα "Not enough space in Runtime area! SMBios data will not be available!" συνεχίζει ακόμα.

Αν πάρω να βάλω chip bios αυτό θέλει προγραμματισμό και δεν έχω ειδικό προγραμματιστή. Αν και στο ebay βρήκα έτοιμο αλλά θα κάνει καμιά 20 μέρες να έρθει. Οπότε η μόνη λύση αλλαγή bios chip ή ολόκληρη την πλακέτα αν βγιάζετε.
    Είχα παρόμοια βλάβη δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς με αλλαγή και προγραμματισμό του chip bios γιατί πάει ακριβά ο προγραμματισμός του. Καλύτερα αγόρασε του μια καινούργια μητρική. Αν ήταν σε laptop θα άξιζε η επισκευή γιατί οι πλακέτες πάνε από 200 ευρώ και πάνω αλλά για μονάδα με 40 ευρώ και πάνω ανάλογα τι θέλει αγοράζεις άνετα. Και πολύ που απασχολήθηκες.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας