Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 55

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Ναύπακτος

Προεπιλογή

Λοιπόν το ενδεχόμενο να έβαλε η ΔΕΗ μαζεμένες κιλοβατόρες το αποκλείω διότι. Μέτρησα ένα 24ωρο μόνο με ψυγείο και τηλεόραση όπου τις 9 ώρες έλειπα στη δουλειά και ήτσν όλα κλειστά, κολιταξα το ρολόι και κατανάλωσα 20 kwh;;;;;; 20 σε ένα 24ωρο!!!

Έκανα λοιπόν και το άλλο έβγαλα τα πάντα απο τη πρίζα αλλά με ανοιχτό τον γενικό πήγα στο ρολόι και η ροδέλα γύριζε πάλι, όχι πολύ αλλλα γύριζε... Μια πλήρη περιστροφή μέσα σε 5 λεπτά.... Είναι φυσιολογικό ή δεν θα έπρεπε να γυρίζει καθόλου; Σκέφτηκα το ενδεχόμενο να έχει θέμα το δίκτυο του σπιτιου με αποτέλεσμα να καταναλώνουν όλα πολύ περισσότερο.

Ένα άλλο που παρατήρησα και θέλω να επισημάνω... Μετά απο μερικές μέρες λειτουργίας το ψυγείο άρχισε να κάνει αυξημένο θόρυβο και δουλεύει συνέχεια 30 λεπτά δουλεύει 30 σταματάει και πάλι απο την αρχή όλη μέρα το ίδιο πράγμα. Ακόμη και αν δεν ανολιξω καθόλου μα καθόλου όλη μέρα το ψυγείο. Μήπως αν το δίκτυο έχει πρόβλημα δημιουργεί κ στο ψυγείο; Μήπως ξέρω γω μετατρέπει την ενέργεια σε θόρυβο όπως έγραψαν και πιο πάνω;;;

Το avatar του χρήστη nyannaco
    Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Χαλάνδρι

Προεπιλογή

Πάρε στα σοβαρά το #13.
    Πιθανότατα δεν έχεις θέμα υπερβολικής κατανάλωσης, αλλά χαλασμένου μετρητή. Για να το τσεκάρεις, δες το #5.
    Εν ολίγοις, με το θερμοσίφωνα κρύο, κατέβασε όλες τις άλλες ασφάλειες και άναψε το θερμοσίφωνα για μισή ώρα ακριβώς, και δες τί έγραψε σε αυτό το μισάωρο ο μετρητής.

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Πάτρα, Αχαία

Προεπιλογή

καλεσε την δεη για να σου κανουν αξιοπιστα ελεγχο του μετρητη σου.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Ναύπακτος

Προεπιλογή

Ο ηλεκτρολόγος ακόμη δε με κάλεσε τον περιμένω υποτείθεται σήμερα και μετά είχα σκοπό να πάω στη Δεή. Πήρα όμως τηλέφωνο και μου είπαν πρέπει να κάνω πρώτα αίτηση κ θα έρθει για έλεγχο μετά απο ένα μήνα. Μέχρι τότε θα έχω πληρώσει τα μαλλιοκέφαλά μου. Ήδη απο την 1η Μαρτίου έχει γράψει ο μετρητής 400 κιλοβατόρες. Με μία ώρα κλιματιστικό τη μέρα ψυγείο κ τηλεόραση. Είναι εξωπραγματικά τα ποσά.

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Πάτρα, Αχαία

Προεπιλογή

παρε παλι τηλ στην δεη και πες τους οτι κατι εχει παθει ο μετρητης και δεν γραφει τιποτα!! θα ερθουν τρεχοντας!!

Το avatar του χρήστη Papas00zas
    Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Καστοριά

Προεπιλογή

Πριν απο 2,5 χρόνια-το καλοκαιρι του 2012-είχα υποψιαστεί κι εγω κατι τέτοιο. Όσον αφορά τη ΔΕΗ τώρα στο γραφείο που ρώτησα επειδη υποψιαζόμουν τον μετρητή, η απάντηση του υπεύθυνου ήταν ότι μπορουμε να ερθουμε -νομιζω μου ειχε πει ότι πρέπει να κανω αιτηση αλλα δεν ειμαι σίγουρος-και σε περίπτωση που διαπιστώσουν πρόβλημα στο μετρητή θα τον αλλάξουν χωρίς καμια χρέωση. Σε αντίθετη περίπτωση θα χρεωθώ 50 ευρώ για την επισκεψη.Για την ιστορία δεν εγινε τίποτα τελικά. Αυτά για να ξέρετε....
    Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
    (2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
    VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Ναύπακτος

Προεπιλογή

xsterg δεν ήταν καθόλου συνενοήσιμος ο άνθρωπος στις βλάβες στην τηλεφωνική επικοινωνία. Παίζει να με βρίσει κιόλας και να μου πει ότι το χαλάσαμε επίτηδες και νε βάλει να τα πληρώσω στο τέλος. Πάντως είναι καλή ιδέα αλλά αν έρθουν και δούν ότι ειπα ψέματα μηπως μου κάνουν κανένα σπάσιμο και δεν παραδέχονται βλάβη ξερω γω; Στην Ελλάδα είμαστε.

Papas00zas κι εμάς μας είπε 38€ εαν δεν έχει βλάβη, εαν έχει δε πληρώνω τίποτα.

Ο ηλεκτρολόγος πάλι με έστησε τον περίμενα όλη μέρα και όταν τον κάλεσα το βράδυ μου είπε πως είχε δουλειά και θα δούμε αύριο κλπ... Δεν θα τον παρακαλάω, θα πω κάποιον άλλο γνωστό να έρθει να δει τι στα κομμάτια συμβαίνει.

Αυτο με τον θερμοσίφωνα δεν το έκανα ακόμη. ΘΑ το κάνω σήμερα όμως. Παντως δοκίμασα να κλείσω τελείως τον γενικό, και κατέβηκα στο ρολόι δεν κατάλαβα να γυρίζει, θέλει και τρομερή παατηρητικότητα... Όταν επέστρεψα μετά απο λίγη ώρα είδα τη ροδέλα γυρισμένη να φαίνεται το μαύρο σημαδάκι ενώ πριν δεν φαινόταν. Τι έγινε; Δεν κατάλαβα να γυρίζει όμως.

Επειδή αυτό που φοβάμαι πιο πολύ είναι το κύκλωμα στο σπίτι τελικά, με ιστορικό πρόσφατο δυο καμένες ασφάλειες μέσα σε μερικές μέρες και μια μικροδιακοπή για δέκατα δευτερολέπτου και ξανα άνοιξαν όλα αμέσως μήπως έχει θέμα τάσης το σπίτι.
    Πάει ο νους μου και σε κάτι άλλο. Μήπως με το πρόβλημα της τάσης δημιούργησε τελικά κανένα πρόβλημα στο καινούριο ψυγείο μου, καμια πλακέτα, κανένα μοτερ και λειτουργεί συνέχεια το μοτερ; Τον τελευταίο καιρό εντάθηκε και ο θόρυβος που κάνει, ενώ ειναι συμβατικό, κάνει ένα δυνατό γκρρρρ και λέω μήπως έγινε καμια ζημιά απο τις απότομες αυξομοιώσεις ή τάσεις του σπιτιού.
    Το ψυγείο το θεωρώ "αποδιοπομπαίο τράγο" διότι είναι η μόνη συσκευή που μπήκε εδώ και δύο μήνες σπίτι, εαν είναι απλά μια σύμπτωση τι να πω.

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

ενώ ειναι συμβατικό, κάνει ένα δυνατό γκρρρρ και λέω μήπως έγινε καμια ζημιά απο τις απότομες αυξομοιώσεις ή τάσεις του σπιτιού.
    Αν αυτόν τον θόρυβο δεν τον άκουγες π.χ. στον 1ο μήνα και τον ακούς τώρα να πάρεις τηλέφωνο τα σαίνια της Bosch (Επαναλαμβάνω η Bosch ουδεμία σχέση έχει τώρα με την παλιότερη εποχή) και μια που είναι στην εγγύηση να έρθουν να σου πουν μια γνώμη. Στην θέση σου θα έκανα αμπερομέτρηση στο ψυγείο για αρχή και για διαρροή. Μπορεί να είναι οτιδήποτε όπως λες για πλακέτα κτλ μπορεί να είναι και διαρροή στα νερά της αποχέτευσης της λεκάνης που είναι πάνω στο μοτέρ να έχει τρυπήσει κτλ. μπορεί και το ίδιο το μοτέρ . Κακή γείωση
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κυριακίδης : 18-03-15 στις 07:42

Το avatar του χρήστη Papas00zas
    Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Καστοριά

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από John87 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Papas00zas κι εμάς μας είπε 38€ εαν δεν έχει βλάβη, εαν έχει δε πληρώνω τίποτα.
    Δοκίμασα να κλείσω τελείως τον γενικό, και κατέβηκα στο ρολόι δεν κατάλαβα να γυρίζει, θέλει και τρομερή παατηρητικότητα... Όταν επέστρεψα μετά απο λίγη ώρα είδα τη ροδέλα γυρισμένη να φαίνεται το μαύρο σημαδάκι ενώ πριν δεν φαινόταν. Τι έγινε; Δεν κατάλαβα να γυρίζει όμως.

Επειδή αυτό που φοβάμαι πιο πολύ είναι το κύκλωμα στο σπίτι τελικά, με ιστορικό πρόσφατο δυο καμένες ασφάλειες μέσα σε μερικές μέρες και μια μικροδιακοπή για δέκατα δευτερολέπτου και ξανα άνοιξαν όλα αμέσως μήπως έχει θέμα τάσης το σπίτι.
    Αν κρίνω από αυτό έχεις διαρροή ρεύματος = είτε ο μετρητής έχει βλάβη είτε η εγκατάσταση έχει βλάβη. Κανονικά δεν πρέπει ο δίσκος να περιστρεφεται Αναλυτικότερα: <<Όταν δεν λειτουργεί καμία συσκευή στην εγκατασταση, ο μετρητής δεν πρέπει να εργάζεται και συνεπώς ο δίσκος πρέπει να είναι ακίνητος. Αν περιστρέφεται,έστω και αργά,αυτό σημαίνει ότι ο μετρητής έχει βλάβη ή οτι η εγκατασταση έχει κάποια βλάβη και συνεπώς υπάρχει διαρροή ηλεκτρικής ενέργειας>> (Εφαρμοσμένη ηλ/γία Ηλεκτρικά όργανα μετρήσεως Ε.Ι. 198.
    Άρα μετά το πρόβλημα με τον θόρυβο του ψυγείου δες το και αυτό καλού κακού. Η καλύτερα δες το τώρα πριν να είναι αργά και μετά ασχολείσαι με το ψυγείο. Δοκίμασε να το πας σε κάποιο συγγενή λη φίλο σου να δεις αν κάνει το ίδιο.
    Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
    (2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
    VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-02-15, 02:05
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-01-15, 13:55
  3. [Κλιματιστικό Hitachi] πρόβλημα με καινούριο κλιματιστικό
    από alexandros o mikros στο forum Κλιματιστικό
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-10-14, 03:19
  4. [Bosch] Βλάβη σε ψυγειοκαταψύκτη Bosch