Τα amtech που εχω δοκιμασει τα γνησια κανουνε δουλεια γιατι λετε οτι δεν ειναι καλα ?
Τα amtech που εχω δοκιμασει τα γνησια κανουνε δουλεια γιατι λετε οτι δεν ειναι καλα ?
διαθέτω ένα china achi 6500(ξέρω ότι πολλοί τα έχουν με τους κινέζους ως προς την ποιότητα αλλά εμένα μου κάνει μια χαρά την δουλειά) και μετά από πολλούς πειραματισμούς (ενός μήνα και βάλε έως αργά το βράδυ)κατέληξα σε ένα universal κατά εμένα profile (μπορώ να σου το στείλω να μου πεις την γνώμη σου) κατά το οποίο η διαδικασία διαρκεί κοντά στα 13-14 λεπτά και και ανάλογα με το chip (ati ή nvidia)έχω το heater πότε πιο χαμηλά και πότε πιο ψηλά με μέγιστη θερμοκρασία τους 227-234 βαθμούς....ξέρω ότι είναι κάπως ανορθόδοξο αλλά εδώ και 1 χρόνο ότι και να έχω επισκευάσει δεν μου ξαναεπέστρεψε...
Τα profile ανά chip που τα βρίσκουμε ώστε να μπορέσουμε να φτιάξουμε αντίστοιχο προφίλ για reflow;
Κωνσταντίνε επειδή αγόρασα το Warton που μου πρότεινες έχεις κάποια οδηγία σχετικά με τον χρόνο και την θερμοκρασία του κάθε βήματος στο προφίλ;
Λειτουργεί με οποιοδήποτε προφίλ θέλεις.
900MHz-64GHz
Αυτό που έχω δει με το Warton είναι ότι μέχρι τους 180-190 δεν "καίγεται" απλά υγροποιείτε και μετά από 6-7 λεπτά σταματάει να ρουφάει από κάτω το chip.(soaking zone)
Το θέμα μού είναι σε τι χρόνους πρέπει να ανεβάζω μεταξύ 180-240 τις θερμοκρασίες για το reflow zone.
υ.γ. Αυτό βέβαια για τις εργοστασιακές κολλήσεις