Όχι στο σίδερο ... στο μπόιλερ μας ενδιαφέρει
βγάλε αυτά που βλέπεις σε κίτρινο κύκλο . από κάτω είναι οι βίδες
μποιλερ.JPG
Και πρόσεχε ότι βγάζεις να θυμάσαι πως το βγάζεις , και όχι ζόρια και σπάσεις τίποτα
Όχι στο σίδερο ... στο μπόιλερ μας ενδιαφέρει
βγάλε αυτά που βλέπεις σε κίτρινο κύκλο . από κάτω είναι οι βίδες
μποιλερ.JPG
Και πρόσεχε ότι βγάζεις να θυμάσαι πως το βγάζεις , και όχι ζόρια και σπάσεις τίποτα
Μα το μπόιλερ όπως είπα δεν πρεπει να έχει πρόβλημα αφου ζεσταίνεται και βγαζει ατμό(όταν ανοίξεις το καπάκι πετάγεται)
Απο κατω ειναι η βιδες στο μπόιλερ,
και ειναι με κατσαβιδι τορξ Τ-15 ή Τ-20.
Ορίστε:
Αυτά τα παξιμάδια που έχει ο βραστήρας προσπάθησα να τα βγάλω αλλά δεν μπόρεσα...Είναι πολύ καλά σφηνωμένα!
Δεν χρειαζεται να βγαλεις τα παξιμαδια.
Μετρησε με ενα πολυμετρο το πηνιο που ειναι στο κοκκινο κυκλο.
2zsspki.jpg
Πως θα το μετρήσω;;;
Μέτρησα φάση(κόκκινο)-ουδέτερο(μπλε) και μου έβγαλε 2Ω
Μέτρησα και το μαύρο καλώδιο που βγαίνει από εκείπου μου δείχνει με τον ουδέτερο και μου βγαζει 2.2 KΩ
Μετρισε εκει που ειναι τα βελακια αλλα βγαλε τα καλωδια.
2zsspki.jpg
Ναι από το καπάκι όπου συμπληρώνεις νερό φυσικό είναι να βγάζει ατμό ... εμείς όμως θέλουμε να ανοίξει η ηλεκτροβάνα να φύγει από εκεί ένα μέρος του ατμού και να περάσει μέσα από ένα λεπτό μαύρο λαστιχένιο σωληνάκι και να στο στείλει στο άλλο μικρό μπόιλερ που είναι στο μπόιλερ του σίδερου (που κρατάς με το χέρι)
Βγάλε και το σωληνάκι από την μεριά της ηλεκτροβάνας και φύσα το . και δες αν αισθάνεσαι τον αέρα να βγαίνει από τις τρύπες του σίδερου (από την πλάκα του σίδερου που κρατάς με το χέρι) για βούλωμα προβλέπω.