Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 16 από 16

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Δηλαδή, αντί για κάποιο από τα μοντέλα που ανέφερα αρχικά θα πρότεινες αυτό:http://www.kotsovolos.gr/site/househ...5k#prettyPhoto ή κάποιο άλλο;
    Ουυυυ με την μια !!! ... στην θέση σου (και σε σύγκριση με τα λεφτά που έχει το 1 Miele) θα έπαιρνα 2 τέτοια και το άλλο θα το είχα αβάντα σε περίπτωση που χαλάσει το ένα ... και ας κάνει μήνες να το φτιάξουν

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ραφαήλ Μητόπουλος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ουυυυ με την μια !!! ... στην θέση σου (και σε σύγκριση με τα λεφτά που έχει το 1 Miele) θα έπαιρνα 2 τέτοια και το άλλο θα το είχα αβάντα σε περίπτωση που χαλάσει το ένα ... και ας κάνει μήνες να το φτιάξουν
    Πολύ ωραία. Αύριο κιόλας θα το παραγγείλω μαζί με το αντίστοιχο στεγνωτήριο (αν και δεν νομίζω ότι θα μου χρειαστεί ιδιαίτερα με τις 1600 στροφές!!!). Πράγματι, συνδυάζει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά με τη καλύτερη ενεργειακή κατηγορία που έχω δει ποτέ σε πλυντήριο (Α+++++ ή Α+++-20%). Πραγματικά φοβερό. Ευχαριστώ Πέτρο!

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

1600 στροφές για 9 κιλο .. ( και στις πληροφορίες κατασκευαστή ) λέει ότι ζυγίζει

η συσκευή 80 κιλά .... θα κάνω πίσω για το Korting (μάλλον για μούφα μου μυρίζει)
    δεν είμαι ειδικός ... αλλά το 6τh Sense ζυγίζει κοντά 140 - 150 κιλά (για να καταφέρνει να μην κουνιέται ρούπι στο στίψιμο με κουβέρτες) ... τώρα για 80 κιλά που λέει για το Korting ... δεν ξέρω δεν μου αρέσει (δεν το γνωρίζω το μοντέλο από κοντά)

80 κιλά συσκευή σηκώνεται σίγουρα με 2 άτομα .. ενώ το άλλο θέλει γερανό !!

Ας ακούσουμε και άλλες απόψεις ...

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ραφαήλ Μητόπουλος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

αλλά το 6τh Sense ζυγίζει κοντά 140 - 150 κιλά (για να καταφέρνει να μην κουνιέται ρούπι στο στίψιμο με κουβέρτες)
    Δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση να υπάρχει περίπτωση να ζυγίζει το πλυντήριο σου 140-150 κιλά (Απ'ότι ξέρω τα πιο βαριά είναι τα Miele στα 98 κιλά), εκτός κι αν μιλάμε για επαγγελματικό μοντέλο σαν κι αυτό: http://www.appliancesonline.co.uk/pr...eel-22187.aspx

Η σταθερότητα κατά την πλύση και το στύψιμο δεν εξαρτάται μόνο από το βάρος του πλυντηρίου, αλλά κυρίως από το σωστό leveling και την ποιότητα των αντιβάρων-shock absorbers. Παρ'όλα αυτά, και το δικό μου whirlpool που ζύγιζε μόνο 72 κιλά (6κιλο) δεν κουνιώταν καθόλου ούτε όταν έκανα ένα hard test βάζοντάς το να ξεβγάλει και να πλύνει ένα jean παντελόνι.

1600 στροφές για 9 κιλο .. ( και στις πληροφορίες κατασκευαστή ) λέει ότι ζυγίζει

η συσκευή 80 κιλά ....
    Μπορεί να ζυγίζει μόνο 80 κιλά, αλλά πήγα μία βόλτα σήμερα το πρωί από την αντιπροσωπεία και μόλις τους είπα ότι ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο μοντέλο, με πήγαν στο χώρο που τα εκθέτουν και μου έδειξαν το ίδιο μοντέλο χωρίς τα πλαϊνά και το επάνω καλύμματα. Είχε 6 ελατήρια (τρία σε κάθε μεριά), 4 shock absorbers (2 σε κάθε μεριά) και 4 ξεχωριστά χαλύβδινα (όχι τσιμεντένια) αντίβαρα, γεγονός το οποίο μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση. Μάλιστα, μου έκαναν κι ένα γρήγορο test στο στύψιμο και με ένα μόνο βαρύ ρούχο αλλά και με γεμάτο τον κάδο: 1ον δεν κουνήθηκε καν από τη θέση του με μηδενικές αναταράξεις (μπορώ να πω καλύτερα κι από Miele) και 2ον το μοτέρ (inverter brushless) ήταν τόσο, τόσο μα τόσο αθόρυβο. Πραγματικά καταπληκτικό πλυντήριο. Βέβαια θα ήθελα να ακούσω κι άλλες απόψεις-προτάσεις μόνο και μόνο για να έχω μία πιο γενική εικόνα, μιας και δεν αγοράζεις πλυντήριο κάθε μέρα.

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση να υπάρχει περίπτωση να ζυγίζει το πλυντήριο σου 140-150 κιλά (Απ'ότι ξέρω τα πιο βαριά είναι τα Miele στα 98 κιλά), εκτός κι αν μιλάμε για επαγγελματικό μοντέλο σαν κι αυτό:
    Και όμως για να το πλαγιάσω ή να το μετακινήσω το 6th Sense αναγκάζομαι να πατήσω με τα πόδια στην γωνία ενός τοίχου (στο μπάνιο που το έχω) ... να σταθώ σχεδόν οριζόντια για να το πλαγιάσω !! .. έχω μετακινήσει και Miele και αυτό το κάνω ότι θέλω στηριζόμενος όρθια . από εκεί βγάζω και το συμπέρασμα ότι πρέπει να είναι 140 κιλά (αν λες ότι το Miele είναι στα 9.
    Θα το ψάξω για το βάρος πόσο ακριβώς είναι για το δικό μου ... δεν το βρίσκω γιατί έχει παρόμοια μοντέλα 9κιλών αλλά δεν είναι ακριβώς ίδια.

συμφωνώ επίσης ότι δεν είναι μόνο το βάρος που προσφέρει εγγύηση σταθερότητας ... όπως λες με ελατήρια και άλλες τεχνικές , αλλά π.χ. και 100 ελατήρια να βάλουμε αν το συνολικό βάρος υποθέσουμε ότι είναι "χαρτοκούτα" . κάτι δεν θα πάει καλά ή θα ζορίζει ή θα πιέζει αυτά τα τεχνητά μέσα ... όπως αν θυμάμαι καλά η "τακτική" της Gorenjie /korting (στα παλιά μοντέλα της) έβαζε πολύ μαλακά αμορτισέρ και βασίζονταν εκεί στην "σταθερότητα" .. μέχρι που έβαζε και πολύ μακριές και ελαστικές φυσούνες κάτω από τον κάδο για να μην κόβονται από την "τεχνητή ελαστικότητα" (... αλλά πολλές φορές και σύντομα χαλούσε σε αυτά τα μοντέλα η σταθερότητα και τα έβλεπες να "φεύγουν" από τα σπίτια !!

Ενώ στα βαριά πλυντήρια δεν έχουν τόση ανάγκη για πολλά "τεχνητά" μέσα ... αρκεί το βάρος τους τα 2 μοναδικά αλλά "σκληρά" ελατήρια / αμορτισέρ (Νιούτον) και φυσικά η "έξυπνη" τεχνική στο μοτέρ αύξησης στροφών.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ραφαήλ Μητόπουλος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Και όμως για να το πλαγιάσω ή να το μετακινήσω το 6th Sense αναγκάζομαι να πατήσω με τα πόδια στην γωνία ενός τοίχου (στο μπάνιο που το έχω) ... να σταθώ σχεδόν οριζόντια για να το πλαγιάσω !! .. έχω μετακινήσει και Miele και αυτό το κάνω ότι θέλω στηριζόμενος όρθια . από εκεί βγάζω και το συμπέρασμα ότι πρέπει να είναι 140 κιλά (αν λες ότι το Miele είναι στα 9.
    Θα το ψάξω για το βάρος πόσο ακριβώς είναι για το δικό μου ... δεν το βρίσκω γιατί έχει παρόμοια μοντέλα 9κιλών αλλά δεν είναι ακριβώς ίδια.

συμφωνώ επίσης ότι δεν είναι μόνο το βάρος που προσφέρει εγγύηση σταθερότητας ... όπως λες με ελατήρια και άλλες τεχνικές , αλλά π.χ. και 100 ελατήρια να βάλουμε αν το συνολικό βάρος υποθέσουμε ότι είναι "χαρτοκούτα" . κάτι δεν θα πάει καλά ή θα ζορίζει ή θα πιέζει αυτά τα τεχνητά μέσα ... όπως αν θυμάμαι καλά η "τακτική" της Gorenjie /korting (στα παλιά μοντέλα της) έβαζε πολύ μαλακά αμορτισέρ και βασίζονταν εκεί στην "σταθερότητα" .. μέχρι που έβαζε και πολύ μακριές και ελαστικές φυσούνες κάτω από τον κάδο για να μην κόβονται από την "τεχνητή ελαστικότητα" (... αλλά πολλές φορές και σύντομα χαλούσε σε αυτά τα μοντέλα η σταθερότητα και τα έβλεπες να "φεύγουν" από τα σπίτια !!

Ενώ στα βαριά πλυντήρια δεν έχουν τόση ανάγκη για πολλά "τεχνητά" μέσα ... αρκεί το βάρος τους τα 2 μοναδικά αλλά "σκληρά" ελατήρια / αμορτισέρ (Νιούτον) και φυσικά η "έξυπνη" τεχνική στο μοτέρ αύξησης στροφών.
    Συμφωνώ. Απλώς φαίνεται ότι η Gorenje έχει αλλάξει πολλά πράγματα στην κατασκευή των πλυντηρίων της από παλιά προς το καλύτερο, κι αυτό μόνο ως θετικό μπορώ να το περιλάβω. Και αλήθεια σου λέω, όταν μου έκαναν την επίδειξη του εν λόγω μοντέλου, συνειδητοποίησα ότι δεν έχω δει πιο σταθερό και αποτελεσματικό στο στύψιμο πλυντήριο. Μου έκανε τεράστια εντύπωση. Φυσικά δεν έχω τη δική σου πείρα, αλλά νομίζω ότι μπορώ να διακρίνω το καλό και ποιοτικό από το κακό και το ευτελές.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Παρόμοια Θέματα

1. Μοτέρ πλυντηρίου με 5 καλώδια
    από mushaba στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 76
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-01-15, 20:24
  2. Καλωδιωση πλυντηρίου
    από triggreg στο forum Υπόλοιπες Λευκές Συσκευές
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-05-13, 19:39
  3. καλάθι πλυντηρίου πιάτων
    από emc2 στο forum Πλυντήριο