Και όμως για να το πλαγιάσω ή να το μετακινήσω το 6th Sense αναγκάζομαι να πατήσω με τα πόδια στην γωνία ενός τοίχου (στο μπάνιο που το έχω) ... να σταθώ σχεδόν οριζόντια για να το πλαγιάσω !! .. έχω μετακινήσει και Miele και αυτό το κάνω ότι θέλω στηριζόμενος όρθια . από εκεί βγάζω και το συμπέρασμα ότι πρέπει να είναι 140 κιλά (αν λες ότι το Miele είναι στα 9
.
Θα το ψάξω για το βάρος πόσο ακριβώς είναι για το δικό μου ... δεν το βρίσκω γιατί έχει παρόμοια μοντέλα 9κιλών αλλά δεν είναι ακριβώς ίδια.
συμφωνώ επίσης ότι δεν είναι μόνο το βάρος που προσφέρει εγγύηση σταθερότητας ... όπως λες με ελατήρια και άλλες τεχνικές , αλλά π.χ. και 100 ελατήρια να βάλουμε αν το συνολικό βάρος υποθέσουμε ότι είναι "χαρτοκούτα" . κάτι δεν θα πάει καλά ή θα ζορίζει ή θα πιέζει αυτά τα τεχνητά μέσα ... όπως αν θυμάμαι καλά η "τακτική" της Gorenjie /korting (στα παλιά μοντέλα της) έβαζε πολύ μαλακά αμορτισέρ και βασίζονταν εκεί στην "σταθερότητα" .. μέχρι που έβαζε και πολύ μακριές και ελαστικές φυσούνες κάτω από τον κάδο για να μην κόβονται από την "τεχνητή ελαστικότητα" (... αλλά πολλές φορές και σύντομα χαλούσε σε αυτά τα μοντέλα η σταθερότητα και τα έβλεπες να "φεύγουν" από τα σπίτια !!
Ενώ στα βαριά πλυντήρια δεν έχουν τόση ανάγκη για πολλά "τεχνητά" μέσα ... αρκεί το βάρος τους τα 2 μοναδικά αλλά "σκληρά" ελατήρια / αμορτισέρ (Νιούτον) και φυσικά η "έξυπνη" τεχνική στο μοτέρ αύξησης στροφών.