Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 17 από 17

Μέλος
    Όνομα
    Σήφης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Τσέκαρε καλού κακού και για ψυχρές κολλήσεις, γενικά στην πλακέτα και πάνω στην φίσα. Βγάλε προληπτικά την καλωδιοταινία και έλεγξε τις επαφές της και αν χρειάζεται να τις καθαρίσεις, προσεκτικά όμως .

Το avatar του χρήστη alex504
    Μέλος
    Όνομα
    ΑΛΕΞΙΟΣ
    Περιοχή
    ΔΑΦΝΗ-ΜΑΡΟΥΣΙ

Προεπιλογή

Δυστυχώς αυτό το μοντέλο έχει εσωτερικά την t-con πάνω και μέσα στο panel αν το πρόβλημα είναι εκεί τότε δύσκολα τα πράγματα σε αυτή που είχα εγώ για επισκευή είχε (t-con) πλακέτα η οποία ήταν ανεξάρτητη από το (panel) πρόσεξε εκεί τα φιλμάκια σκίζονται πολύ εύκολα

Το avatar του χρήστη furtune
    Μέλος
    Όνομα
    Billy
    Περιοχή
    θεσσ/νικη

Προεπιλογή

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις. Οντος η t-con παει πακετο με την οθονη. Οταν το ζεστενεις εκει στο chip που φαινεται στην φωτο με τους τρυγυρο πυκνοτες και αντιστασεις παιρνει μπρος. Το θεμα ειναι οτι δεν εχω σχεδιο και δεν μπορω να βρω ωστε αν μπορουσα να τους αλλαζα μια.Συνημμένο Αρχείο 35455

Το avatar του χρήστη alex504
    Μέλος
    Όνομα
    ΑΛΕΞΙΟΣ
    Περιοχή
    ΔΑΦΝΗ-ΜΑΡΟΥΣΙ

Smile

Εγώ θα έλεγα να λύσεις προσεκτικά το panel και να δεις για κάποια γραμμή που ίσως να είναι μεσοκομμένη ιδιαίτερα στα φιλμάκια που κολλούν στο panel αλλά και πάνω στην πλακέτα με μεγεθυντικό φακό καλυτέρα να δεις κάτι εκεί σίγουρα ξεκόλλησε και με το ζέσταμα δίνει εντολή για πάλεψε το λίγο και ανέβασε και καμία photo

Το avatar του χρήστη Apostoliz
    Μέλος
    Περιοχή
    Thessaloniki

Προεπιλογή

Καλησπέρα, να επαναφέρω ένα παλιό ίσως θέμα διότι έχω στην κατοχή μου την παραπάνω tv με πρόβλημα ότι ανάβει το led του standby αλλά δεν εκινεί. Αν jumerωσω το on/off εξακολουθεί να μην εκινεί και από το την πλακέτα του τροφοδοτικού ακούγεται ένας ήχος σαν τικ τικ σταθερός. Πιθανόν κάτι βραχυκυκλώνει. Στις μετρήσεις στον κονέκτορα CNM801 πάει να δώσει τάσεις αλλά πέφτει(πχ στο pin22 που ειναι 13V πάει 6,7 και πέφτει όταν ακουγεται ό ήχος.) Παρακαλώ τα φώτα σας που να προσανατολιστώ. Πιθανόν η βλάβη να είναι γνωστή στους έμπειρους. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Το avatar του χρήστη Apostoliz
    Μέλος
    Περιοχή
    Thessaloniki

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Apostoliz Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα, να επαναφέρω ένα παλιό ίσως θέμα διότι έχω στην κατοχή μου την παραπάνω tv με πρόβλημα ότι ανάβει το led του standby αλλά δεν εκινεί. Αν jumerωσω το on/off εξακολουθεί να μην εκινεί και από το την πλακέτα του τροφοδοτικού ακούγεται ένας ήχος σαν τικ τικ σταθερός. Πιθανόν κάτι βραχυκυκλώνει. Στις μετρήσεις στον κονέκτορα CNM801 πάει να δώσει τάσεις αλλά πέφτει(πχ στο pin22 που ειναι 13V πάει 6,7 και πέφτει όταν ακουγεται ό ήχος.) Παρακαλώ τα φώτα σας που να προσανατολιστώ. Πιθανόν η βλάβη να είναι γνωστή στους έμπειρους. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
    Καλησπέρα και πάλι σε όλους, μετά από αρκετό ψάξιμο και μετρήσεις κατέληξα ότι βραχυκύκλωνε κάτι στο κύκλωμα που εκκινούσε από stand by κατάσταση σε on. Με μετρήσεις κατέληξα ότι είναι βραχυκυκλωμένος ο πυκνωτής CB802 με ονομαστική τιμή 22μF /50V, αλλάχτηκε με μεγαλύτερης τάσης (22μF /63V) και όλα λειτουργούν κανονικά και πάλι. Καλή συνέχεια σε όλους.

7. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον Apostoliz για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

angel_grig (29-10-17)

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Μεσσηνία

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από furtune Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γεια σας στη συγκεκριμενη τηλεοραση την ανοιγω , φωτιζεται κανονικα η οθονη, ακουγεται ηχος αλλα δεν δειχνει εικονα . Μετα απο ωρα μπορει να εμφανιζεται η εικονα και να παιζει κανονικα.
    Εχετε καμια ιδεα?
    Πιστευω πως μπορει να ειναι κάποιος πυκνωτης γιατι το χτυπησα με ζεστο αερα και πηρε μπρος πολυ πιο γρήγορα απο τις αλλες φορες που δεν το εκανα τιποτα.
    Συνημμένο Αρχείο 35434Συνημμένο Αρχείο 35435Συνημμένο Αρχείο 35436
    Φίλε furtune εχω και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με την ίδια τηλεόραση. Τελικά εσύ βρήκες κάποια λύση?

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Παρόμοια Θέματα

1. [Τηλεόραση Samsung] προβλημα με lcd samsung le32r32b
    από jeck στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-05-16, 21:42
  2. [Τηλεόραση Samsung] ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΤ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ SAMSUNG
    από kasikis στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-10-13, 08:48
  3. [Τηλεόραση Samsung] ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ SAMSUNG LE32S86BD
    από e-giannis στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-12-12, 15:59
  4. [Τηλεόραση LG] ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ LG LCD ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ/ΗΧΟΥ ΣΤΟ ΑΝΑΜΑ!
    από theozeppos στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-12-12, 17:22
  5. [Τηλεόραση] ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ LCD HITACHI L37V01EA ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΚΟΝΑΣ
    από akis_volos στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-12-12, 23:24

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι