-
-
-
Όχι ότι έχω κάποια λύση στο πρόβλημα, απλά να αναφέρω ότι το συγκεκριμένο μοντέλο έχει πολυ χαμηλή αξιοπιστία... σε μένα, με ΕΛΑΧΙΣΤΗ χρήση, μου έβγαλε μετά από 3 χρόνια (αν είχε παίξει συνολικά 100 ώρες, ζήτημα είναι) μια κάθετη γραμμή από καμμένα πιξελ... μετά από λίγο, η οθόνη αυτοεπισκευάστηκε (...) και στη συνέχεια το ξαναπαρουσίασε... σε φίλου, του έγινε το ίδιο και την άλλαξε 2 φορές (εντός εγγύησης)....
-
-
Το πρόβλημα κατά 99% είναι στην πλακέτα 1 ( t-con) .Τσέκαρε αρχικά τις φίσες για τυχών κακή επαφή, από βρωμιά ή από οξείδωση κ.λ.π. ,για τυχών ψυχρές κολλήσεις στην πλακέτα κ.ο.κ.
-
-
Φίλε Ορέστη κι εμένα φαντάσου είναι η δεύτερη! Η πρώτη αντικαταστάθηκε εντός εγγύησης πριν από κάνα χρόνο. Εγώ βέβαια την έχω δουλέψει άπειρες ώρες απλά μου άρεσε το μέγεθός της και που ήταν HD και συνέδεα και το PC και έπαιζα κάνα παιχνιδάκι και γούσταρα! 
Σήφη αυτήν έχω βάλει κι εγώ τώρα κάτω και την ξεψαχνίζω αλλά δεν νομίζω να βγάλω άκρη, μου φαίνεται θα την παραγγείλω μα την βρήκα 15 με 20 ευρώ περίπου απ' έξω. Αν την φτιάξω θα σας ενημερώσω που να δώσουμε τα φώτα μας και σε όσους googlaroun το πρόβλημα.
-
-
Λοιπόν, τα νέα που έχω δεν είναι καλά. Άλλαξα την πλακέτα (1) αλλά τίποτα
. Βέβαια η πλακέτα που πήρα ήταν από μία τηλεόραση με σπασμένη οθόνη και θεωρητικά δούλευε. Εμένα βασικά μου κάνει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα΄και με τις δύο πλακέτες οπότε δεν νομίζω να έχει πρόβλημα η πλακέτα που πήρα. Άρα ή η οθόνη έχει το πρόβλημα (κατά πάσα πιθανότητα) ή η πλακέτα (4)...
-
-
Εφόσον δοκίμασες πλακέτα t-con και σου κάνει τα ίδια (θεωρώ ότι η μεταχειρισμένη πλακέτα t-con είναι καλή), τότε μάλλον, οι πιθανότητες το πρόβλημα να είναι στην οθόνη, είναι μεγαλύτερες .
Από την στιγμή όμως, που έχεις μια άλλη τηλεόραση στα χέρια σου, κάνε μερικές δοκιμές.
Αρχικά η τηλεόραση με την σπασμένη οθόνη είναι ίδιο μοντέλο με την δικιά σου;
Την πλακέτα (4) την έχει;
Αν ναι,τότε έχεις δυο επιλογές για να κάνεις τις δοκιμές σου:
α) άλλαξε την πλακέτα (4)
β) βάλε την οθόνη σου να παίξει στην άλλη τηλεόραση (εφόσον το πρόβλημά της είναι μόνο η σπασμένη οθόνη),για να αποκλείσεις ότι φταίει η οθόνη σου.
Αν όντως υπάρχει η πλακέτα(4) ,την πρώτη δοκιμή απλά την αναφέρω ,επειδή ίσως να την έχεις ήδη κάνει.
Η δεύτερη δοκιμή ,έχει λίγη δουλειά παραπάνω αλλά βγάζεις σωστά συμπεράσματα όσο αφορά την οθόνη.
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δημιουργία θεμάτων: Όχι
- Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
- Σύναψη αρχείων: Όχι
- Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
-
Όροι Χρήσης