Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 14 από 14

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

εστελνε συνεχεια νερο στην θηκη της πλυσης, αυτο μεταφεροταν στον καδο, αλλα ο καδος των ρουχων δεν γυρνουσε ουτε και γεμιζε νερο.
    Εδώ μας μπερδεύεις ... στην αρχή λες "έστελνε συνέχεια νερό" .... και στην συνέχεια "ούτε και γέμιζε νερό" !! .... Έστω και ας πούμε είναι έτσι ... εδώ θα υπέθετα ότι έχεις χαμηλά την έξοδο της αποχέτευσης οπότε όσο και νερό να παίρνει δεν γεμίζει καθώς ταυτόχρονα αδειάζει από την χαμηλής θέσης της αποχέτευσης.

Δηλαδη το πλυντηριο παραμενε κολλημενο να τραβαει νερο, χωρις ομως ο διακοπτης του προγραμματος να γυρναει, πχ. απο το προγραμμα 5 να παει στο 6, στο 7 και ουτο καθεξης, αλλα ουτε και ο καδος να γεμιζει νερο ή να περιστρεφεται για να κανει την πλυση του.

Εδώ μας λες δηλαδή ότι και ολόκληρη την ημέρα π.χ. να το αφήσεις να τραβάει νερό .... ο κάδος δεν γεμίζει ποτέ? ή κάποια στιγμή γεμίζει ο κάδος και κατόπιν σταματάει ?
    1) Αν τραβάει συνεχώς νερό χωρίς να γεμίζει με τίποτα ο κάδος ... τότε ισχύει η (αποχέτευση είναι χαμηλά)
    2) Αν όμως κάποια στιγμή σταματάει να παίρνει νερό (κανονικά ) ... και μετά βλέπεις ότι δεν προχωράει το πρόγραμμα ή δεν γυρίζει το μοτέρ ... τότε πιθανόν να έχει πρόβλημα το μοτεράκι του εγκεφάλου.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    pascuale7
    Περιοχή
    Βόλος

Προεπιλογή

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.

ΣΤΕΦΑΝΕ-ΠΕΤΡΟ ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟΥ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΑΛΑΤΑ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΜΑΤΟΣΧΟΙΝΟ.
    ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΚ.

ΠΕΤΡΟ ΟΣΟΝ ΣΦΟΡΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ, ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΕΡΟ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΚΑΔΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ.

ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΜΟΥ,ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΘΕΣΩ ΝΕΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ.
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από pascuale7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.

ΣΤΕΦΑΝΕ-ΠΕΤΡΟ ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟΥ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΑΛΑΤΑ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΜΑΤΟΣΧΟΙΝΟ.
    ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΚ.

ΠΕΤΡΟ ΟΣΟΝ ΣΦΟΡΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ, ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΕΡΟ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΚΑΔΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ.

ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΜΟΥ,ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΘΕΣΩ ΝΕΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ.
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.
    Μην τον φτιάξεις, θα σου χαλάσει το ψυγείο!
    You only live twice.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία