Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 35

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Πρίν κάνει Boot τα windows ο υπολογιστής, δηλαδή μόλις πατήσεις το Power για να ανάψει πάτησε παρατεταμένα το F8 και κάνε Boot σε Safe Mode.

Αν στο κάνει πάλι είναι θέμα hardware, αν όμως λειτουργεί κανονικά είναι θέμα Software.
    Το δικό μου Acer Extensa έκανε το ίδιο και ήταν θέμα Software, δηλαδή ιός και κόρη μαζί!

Το avatar του χρήστη CLOCKMAN
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Καλή Χρονιά σε όλη τη παρέα, καλές κατασκευές και επισκευές να έχουμε όλοι.

Λοιπόν τα ACER ποτέ δεν τα είχα σε εκτίμηση, παρουσιάζουν τα χειρότερα προβλήματα και τρέχα γύρευε.
    Αυτό μηρίζει μνήμες και δίσκο, δεν είναι απόλυτο αυτό που λέω αλλά βάσιμο. Βγάλε τις μνήμες για πρώτη δόση και καθάρισε τις επαφές με μία γόμα,
    έχω αντιμετοπίσει τέτοιο πρόβλημα restart, τελικά ήταν κακή επαφή απο μικρή οξύδωση των επαφών. Άν έχεις τίποτα spare μνήμες βάλτες και δοκίμασε πάλι, μπορεί να είναι χτυπημένη κάποια. Βγάλε και το δίσκο και σκάναρέ τον σε άλλο μηχάνημα να δεις τι γίνεται. Μετά βοήθειά σου.

Προεπιλογή

τις μνήμες μπορείς να τις ελέγξεις πολύ εύκολα με το memtest,
    ξεκινά απο εκεί που είναι και το πιο εύκολο, για να αρχίσεις να αποκλείεις.
    Μετά δες το smart status του δίσκου.

Να υποθέσω οτι τις θερμοκρασίες τις παρακολουθείς με κάποιο πρόγραμμα όπως το cpu temp

και το πιο σημαντικό! όταν μπουτάρεις πάτα παρατεταμένα το Φ8 , θα σε βγάλει σε ένα μενού
    κάτω κάτω έχει μια επιλογή που απενεργοποιείς την επανεκκίνηση όταν βγάλει μπλε οθόνη.

για να δούμε αν βγάζει κάποια μπλε οθόνη ή είναι πρόβλημα τροφοδοσίας

Το avatar του χρήστη billtech
    Μέλος
    Όνομα
    Βασιλης
    Περιοχή
    Χανία και Κυπρο

Προεπιλογή

καλησπερα.
    λοιπον παιδια. ελεγξα τις μνημες με το memory test των windows και φανηκαν να ειναι καλα και αυτες.
    Οσο για τα Acer το εχω απο τον ιουνιο του 2008 και ειναι το Acer Aspire 6920G και δεν ειχα το παραμικρο παραπονο με τιποτα πανω του. και ειχα να το κανω και format καπου εναμισι χρονο.πετουσε.
    σημερα δοκιμασα κατι αλλο και μεχρι τωρα που γραφω αυτο το ποστ δεν εκανε προβλημα ουτε κατα το Login ουτε κατα την διαρκεια λειτουργιας. το αφησα και το δουλευω μονο με την ΜΠΑΤΑΡΙΑ!!! ο φορτιστης ειναι εκτος.η μπαταρια εχει πεσει στο 23% και εχει 18λεπτα ακομα διαρκεια. θα το ξαναδοκιμασω μετα με το ρευμα να δω αν κανει το ιδιο προβλημα.
    καμια ιδεα?
    Η γυναίκα και τα ηλεκτρονικά θέλουν γείωση!!!

Προεπιλογή

μπορεί να βγάζει μπλέ οθόνη και να κάνει ρεσετ , απενεργοποίησε αυτό που σου είπα
    για να δεις αν ειναι τελικά το τροφοδοτικό ή μπλέ οθόνη

Το avatar του χρήστη stafidas
    Μέλος
    Όνομα
    Μαρίνος
    Περιοχή
    Περιστέρι Αττικής

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από billtech Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σαν δουλευει..η μαλλον σαν δεν δουλευει κανει restart
    Νομίζω πως είναι άσχετο με το αν δουλεύεις ή όχι. Μέχρι τώρα πρέπει να ήταν απλή σύμπτωση που σε οδήγησε σε αυτό το συμπέρασμα.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από billtech Εμφάνιση μηνυμάτων
    το αφησα και το δουλευω μονο με την ΜΠΑΤΑΡΙΑ!!! ο φορτιστης ειναι εκτος
    Μάλλον για άλλη μια σύμπτωση το βλέπω... δεν νομίζω ότι αυτό ισχύει. Δούλεψε το μερικές μέρες έτσι ώστε να ξεκαθαρίσουμε αν αυτό ισχύει ή όχι, και αν τελικά ίσχύει βρες ένα άλλο τροφοδοτικό από κάποιον φίλο να δοκιμάσεις.

Εγώ είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα με ένα desktop. Όταν πήγαινε να κάνει login στα windows μου έκανε restart. Πάντα όμως... όχι μερικές φορές. Αν bootαρα σε DOS, δούλευε κανονικά. Άλλαξα δίσκο, άλλαξα μνήμες αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε. Τελικά κοιτάζοντας το προσεκτικά βρήκα 6-7 φουσκωμένους πυκνωτές (μεγάλους) στην μητρική. Δεν ασχολήθηκα παραπάνω... πέταξα την μητρική.

Kανε και αυτό που λέει ο picdev, θα βοηθήσει να έχουμε μια πιο καθαρή εικόνα στο πρόβλημα.

Μέλος
    Όνομα
    Βασιλης
    Περιοχή
    Χανία και Κυπρο

Προεπιλογή

λοιπον παιδια το δοκιμασα.
    δεν βγαζει καμια εικονα πριν κανει το restart.εξαλλου κατι που δεν αναφερα και λαθος μου. δεν κανει απλα restart. ειναι σαν να κλεινει τελειως. λες και γινετε shutdown και μετα ξαναξεκινα. μαλλον κατι με την τροφοδοσια. αλλα που? στο adaptor? η εσωτερικα στον υπολογιστη?
    οταν ξεκινω τον υπολογιστη ΜΟΝΟ με την μπαταρια και το αφησω να ρολαρει να μπει στα windows και ηρεμισει και βαλω το ρευμα πανω δεν κανει ουτε restart ουτε τπτ. λειτουργει μια χαρα.
    και δεν θελω να το ξεφορτωθω γιατι περαν αυτου ο υπολογιστης λειτουργει αψογα.

Μέλος
    Όνομα
    Βασιλης
    Περιοχή
    Χανία και Κυπρο

Προεπιλογή

κανεις ρε παιδια?

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Μέτρησε το τροφοδοτικό σου να δείς τι τάση βγάζει. Πάνω στο adaptor έχει ένα ταμπελάκι που λέει την τάση εξόδου. Μέτρησέ το λοιπόν και ένα μικρό tip ακόμα: σύνδεσε στην έξοδο του adaptor 2 λάμπες 12v 20watt σε σειρά όμως όχι παράλληλα να δείς αν τυχόν "κρεμάει" απο το φορτίο.

Αν λειτουργήσουν όλα αυτά τότε το τροφοδοτικό σου δεν έχει πρόβλημα

Μέλος
    Όνομα
    Βασιλης
    Περιοχή
    Χανία και Κυπρο

Προεπιλογή

παιδια καλησπερα.
    σημερα παρελαβα τον υπολογιστη απο την και καλα αντιπροσωπια της ACER εδω στην Κυπρο. εκτος του οτι ειναι ασχετοι τελικα μου ειπαν ειναι μητρικη. ομως!!! επειδη μου εδωσαν να καταλαβω οτι δεν πρεπει να τους πιστεψω και να τα παρατησω λεω να το παλεψω να δω τι φταιει. γτ και μητρικη να ειναι..τι σκατα? απλα ετσι? δλδ δεν ειναι κατι που φτιαχνετε?
    εχει κανεις καποια ιδεα?
    διαβασα καπου στο νετ οτι ειναι ενας πυκνωτης καπου στη μητρικη που εχει προβλημα. το ιδιο προβλημα απο οτι ειδα το κανουν πολλα laptop ανεξαρτητου μαρκας και κατασκευαστη.
    εχετε καποια αλλη ιδεα για το πως να το φτιαξω?

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Φορητός Η/Υ] ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ACER
    από servicekotoulas στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-11-12, 18:54

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •