Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 23
    Το avatar του χρήστη memoslar
    Μέλος
    Όνομα
    Μεμος
    Περιοχή
    Λαρισα

Προεπιλογή

αυτο θα ηταν το καλύτερο.το εφτιαξα όμως πιο πρόχειρα.Τις αναγνωρίζει τις συσκευές στη usb.ηταν το πρώτο που δοκιμασα! ευχαριστώ!
    Service ΓΛΥΚΟΣ

Μέλος
    Όνομα
    Μεμος
    Περιοχή
    Λαρισα

Προεπιλογή

Ikaros1978
    Έχω βάλει πάστα.Βελτιώνεται αλλα δε λύνεται το πρόβλημα.Ξαναχαλάει.Μου εχουν έρθει 5 ίδια laptop σε 4 μήνες.Σάυτό το μοντέλο υπάρχει κατασκευαστικο πρόβλημα απο τη μανα του.Νομίζω ήταν η μόνη λύση για παραταθεί η διάρκεια ζωης του.Δεν ξέρω εσείς τι λετε?
    Service ΓΛΥΚΟΣ

Το avatar του χρήστη ikaros1978
    Μέλος
    Όνομα
    Βαγγελης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από memoslar Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ikaros1978
    Έχω βάλει πάστα.Βελτιώνεται αλλα δε λύνεται το πρόβλημα.Ξαναχαλάει.Μου εχουν έρθει 5 ίδια laptop σε 4 μήνες.Σάυτό το μοντέλο υπάρχει κατασκευαστικο πρόβλημα απο τη μανα του.Νομίζω ήταν η μόνη λύση για παραταθεί η διάρκεια ζωης του.Δεν ξέρω εσείς τι λετε?
    Αν ειναι ετσι Μαμο τοτε παω πασο

Προεπιλογή

Ikaros1978
    o ανεμηστηρας αν δουλευει στο full θα μετραει ζωη μερικους μηνες και οσο παιρναει ο καιρος θα ακουγεται περισσοτερο μεχρι να αρχισει να πατιναρει
    αναλογα βεβαια με την χρηση του laptop
    η λυση η σωστη αν μπορεις να βρεις ψυχτρα εξ ολοκληρου χαλκου αν ειναι ευκολο να βρεις
    φιλικα

Το avatar του χρήστη GSR600
    Μέλος
    Όνομα
    ΓΙΩΡΓΟΣ
    Περιοχή
    ΑΧΑΡΝΑΙ

Προεπιλογή

Το ιδιο προβλημα αντιμετωπισα και εγω σε δυο λαπτοπ,ενα acer και ενα fujitsu.Μονη λυση που βρηκα ειναι μικρη τρυπουλα στο κατω μερος στο σημειο του chip των γραφικων και ενα μικρο ανεμιστηρακι και +5v απο την usb στο μαμα ανεμιστηρι.Αποτελεσμα 47-48 βαθμους σταθερα απο 65-69 που ηταν πριν.

Μέλος
    Όνομα
    Μεμος
    Περιοχή
    Λαρισα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BESTCHRISS Εμφάνιση μηνυμάτων
    o ανεμηστηρας αν δουλευει στο full θα μετραει ζωη μερικους μηνες και οσο παιρναει ο καιρος θα ακουγεται περισσοτερο μεχρι να αρχισει να πατιναρει
    αναλογα βεβαια με την χρηση του laptop
    η λυση η σωστη αν μπορεις να βρεις ψυχτρα εξ ολοκληρου χαλκου αν ειναι ευκολο να βρεις
    φιλικα
    Ψύχτρα χαλκου που θα βρείς? Εδώ τρομάζεις να βρείς σαν και αυτή που έχει.Ασε το κόστος ειναι αλλο θέμα.Εδώ λέμε πως θα βγεί όσο πιο οικονομικά γίνεται για να δεχτεί ο άλλος να το φτιάξει κιόλας. Δε πληρώνει ο κόσμος.

Εκτός αν του έδινα 3 Volt τελικα....
    Service ΓΛΥΚΟΣ

Μέλος
    Όνομα
    παναγιωτης
    Περιοχή
    καλλιθεα

Προεπιλογή

το μηχανημα ειναι το xi2428 αν ναι αδικα το ψαχνεις η 8600 που φοραει ειναι προβληματικη και μαλλον θα σου ξανακανει προβλημα ειχαμε το service τις fujitsu μεχρι πριν απο λιγο καιρο και εχω αλλαξει πολλες απο δαυτες απλα κανε ενα bios update αν δεν εχεις κανει και βαλε τους τελευταιους drivers

Προεπιλογή

Ψύχτρα χαλκου που θα βρείς? Εδώ τρομάζεις να βρείς σαν και αυτή που έχει.Ασε το κόστος ειναι αλλο θέμα.Εδώ λέμε πως θα βγεί όσο πιο οικονομικά γίνεται για να δεχτεί ο άλλος να το φτιάξει κιόλας. Δε πληρώνει ο κόσμος.

Εκτός αν του έδινα 3 Volt τελικα....
    αφου δεν πληρωνει τοτε το μονταρεις και του το δινεις και αν καει του λες ειναι δικια του ευθυνη
    παρα να κανεις αλχημειες με κυνδυνο να κανεις μεγαλυτερη ζημια στην περιπτωση που σταματησει να δουλευει ο ανεμηστηρας
    για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο (ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΚΑΝΩ)
    εσυ του προτεινεις καποιες σωστες λυσεις και ας κοστιζουν
    αν του δωσεις λιγοτερη ταση θα γυρναει λιγοτερο και αν χρειαζεται περισσοτερες στροφες οταν ανεβει η θερμοκρασια θα καει σιγουρα ο επεξεργαστης
    εκτος αν κανεις κυκλωμα με θερμιστορ πανω στον επεργαστη και να ανεβαζει στροφες οποτε χρειαζεται ενα τετοιο κυκλωμα εχει στο φορουμ το εχει κανει ο γραναζης απο οτι θυμαμαι
    ΦΙΛΙΚΑ

Προεπιλογή

με καπιοα μετροπη στα υλικα στις αντιστασεις ειναι αυτο
    http://www.hlektronika.gr/forum/showthread.php?t=44163

10. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον BESTCHRISS για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

memoslar (26-11-11)

Προεπιλογή

επισης ξεχασα να σου υπαρχουν heatsink ειδικα για επεξεργστες και καρτες γραφικων λαπτοπ π.χ
    http://www.ebay.com/itm/1pc-Laptop-G...item2c5d424628

12. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον BESTCHRISS για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

memoslar (26-11-11)

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Πρόβλημα με οθόνη fujitsu siemens
    από gt1 στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-04-12, 00:05
  2. fujitsu siemens Scaleoview 19'' wide
    από tasoskio στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 11