αυτο θα ηταν το καλύτερο.το εφτιαξα όμως πιο πρόχειρα.Τις αναγνωρίζει τις συσκευές στη usb.ηταν το πρώτο που δοκιμασα! ευχαριστώ!
αυτο θα ηταν το καλύτερο.το εφτιαξα όμως πιο πρόχειρα.Τις αναγνωρίζει τις συσκευές στη usb.ηταν το πρώτο που δοκιμασα! ευχαριστώ!
Service ΓΛΥΚΟΣ
Ikaros1978
Έχω βάλει πάστα.Βελτιώνεται αλλα δε λύνεται το πρόβλημα.Ξαναχαλάει.Μου εχουν έρθει 5 ίδια laptop σε 4 μήνες.Σάυτό το μοντέλο υπάρχει κατασκευαστικο πρόβλημα απο τη μανα του.Νομίζω ήταν η μόνη λύση για παραταθεί η διάρκεια ζωης του.Δεν ξέρω εσείς τι λετε?
Service ΓΛΥΚΟΣ
o ανεμηστηρας αν δουλευει στο full θα μετραει ζωη μερικους μηνες και οσο παιρναει ο καιρος θα ακουγεται περισσοτερο μεχρι να αρχισει να πατιναρει
αναλογα βεβαια με την χρηση του laptop
η λυση η σωστη αν μπορεις να βρεις ψυχτρα εξ ολοκληρου χαλκου αν ειναι ευκολο να βρεις
φιλικα
Το ιδιο προβλημα αντιμετωπισα και εγω σε δυο λαπτοπ,ενα acer και ενα fujitsu.Μονη λυση που βρηκα ειναι μικρη τρυπουλα στο κατω μερος στο σημειο του chip των γραφικων και ενα μικρο ανεμιστηρακι και +5v απο την usb στο μαμα ανεμιστηρι.Αποτελεσμα 47-48 βαθμους σταθερα απο 65-69 που ηταν πριν.
το μηχανημα ειναι το xi2428 αν ναι αδικα το ψαχνεις η 8600 που φοραει ειναι προβληματικη και μαλλον θα σου ξανακανει προβλημα ειχαμε το service τις fujitsu μεχρι πριν απο λιγο καιρο και εχω αλλαξει πολλες απο δαυτες απλα κανε ενα bios update αν δεν εχεις κανει και βαλε τους τελευταιους drivers
αφου δεν πληρωνει τοτε το μονταρεις και του το δινεις και αν καει του λες ειναι δικια του ευθυνη
παρα να κανεις αλχημειες με κυνδυνο να κανεις μεγαλυτερη ζημια στην περιπτωση που σταματησει να δουλευει ο ανεμηστηρας
για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο (ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΚΑΝΩ)
εσυ του προτεινεις καποιες σωστες λυσεις και ας κοστιζουν
αν του δωσεις λιγοτερη ταση θα γυρναει λιγοτερο και αν χρειαζεται περισσοτερες στροφες οταν ανεβει η θερμοκρασια θα καει σιγουρα ο επεξεργαστης
εκτος αν κανεις κυκλωμα με θερμιστορ πανω στον επεργαστη και να ανεβαζει στροφες οποτε χρειαζεται ενα τετοιο κυκλωμα εχει στο φορουμ το εχει κανει ο γραναζης απο οτι θυμαμαι
ΦΙΛΙΚΑ
με καπιοα μετροπη στα υλικα στις αντιστασεις ειναι αυτο
http://www.hlektronika.gr/forum/showthread.php?t=44163
memoslar (26-11-11)
επισης ξεχασα να σου υπαρχουν heatsink ειδικα για επεξεργστες και καρτες γραφικων λαπτοπ π.χ
http://www.ebay.com/itm/1pc-Laptop-G...item2c5d424628
memoslar (26-11-11)