ναι αλλα αν δεν εχει τη δυναμη να φτασει στην επιθυμητη θερμοκρασια ,οτι θερμοστατη και να βαλεις θα δουλευει συνεχεια.
Μπορει ομως να ειμαι λαθος ,θα το διαπιστωσεις με ενα θερμομετρο
ναι αλλα αν δεν εχει τη δυναμη να φτασει στην επιθυμητη θερμοκρασια ,οτι θερμοστατη και να βαλεις θα δουλευει συνεχεια.
Μπορει ομως να ειμαι λαθος ,θα το διαπιστωσεις με ενα θερμομετρο
"Αν εισαι ηλεκτρονικος, μπορεις να κανεις τα παντα!!"
αυτό πήγα και έκανα τώρα έβαλα ενα θερμόμετρο
να και οι μετρήσεις του ψυγείου , αυτήν την στιγμή μες το σπίτι έχουμε 31 βαθμούς ! ( ζέστη πολύ ε ? δεν είμαι φαν του κλιματιστικού είμαι με τον ανεμιστήρα )
μέσα στο ψυγείο στην συντήρηση μετά απο 10 λεπτά παραμονής του θερμομέτρου μου λέει 8 βαθμούς , στην κατάψυξη μετά απο περίπου 20 λεπτά ( ξέχασα να το βγάλω ) μου λέει -7 βαθμούς , να σημειώσω οτι το θερμόμετρο στην συντήρηση το έβαλα κάτω κάτω και στην κατάψυξη στο μεσαίο ραφακι που δεν έχει πάγο , γενικός δεν ακουμπούσε σε πάγο , αυτά , θα ήθελα να μου πει κάποιος που γνωρίζει απο ψυκτικά κατά πόσο καλές είναι αυτές οι θερμοκρασίες η τι πρέπει να κάνω για να πάρω καλύτερες μετρήσεις
ευχαριστώ πολύ φίλε Γιώργο , τώρα το βγάζω απ την πρίζα και υπολογίζω σήμερα ( πλέον ) κατά το μεσημεράκι να του έχω βγάλει όλους τους πάγους δεν θα το αφήσω και τελείως ανοιχτό , να έχουμε και ενα κρύο νερό να πιούμε το απογευματακι προς βραδάκι θα έχω νέες μετρήσεις