τωρα εγω που εχω ενα luxman και μου κανει ακριβως το αναποδο τι να πω? δηλαδη ξεκιναει πεζει χαμηλα μεχρι τη μεση της εντασης και απο εκει και πανω σαν να "κσυπναε" και παιζει κανονικα αλλα παλι εχω την εντυπωση πως δεν δουλεβει το loudness!!!!
τωρα εγω που εχω ενα luxman και μου κανει ακριβως το αναποδο τι να πω? δηλαδη ξεκιναει πεζει χαμηλα μεχρι τη μεση της εντασης και απο εκει και πανω σαν να "κσυπναε" και παιζει κανονικα αλλα παλι εχω την εντυπωση πως δεν δουλεβει το loudness!!!!
Καλημερα στην ομορφη παρεα σας.
Εχω και εγω εναν marantz pm 340 που ειε παρουσιασει τα ιδια συμπτωματα.
Τελικα μετα απο καποιο καιρο εσβησε εντελως. Δεν θυμαμαι εαν τα συμπτωματα αυτα των διακοπων ηταν πριν αντικαταστησω τα ηχεια η μετα.
Χτες το βραδυ μετα απο εναν ελεγχο που εκανα εντοπισα την βλαβη στο θερμικο που βρισκεται πριν τον μετασχηματιστη και μετα την ασφαλεια, Γεφυρωσα το θερμικο και ολα οκ. Τορα θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου πει εαν το αφησω ετσι θα ειμαι οκ? ή μπορει να παθει μεγαλυτερη ζημια? Καποια ιδεα? Και αν πρεπει καλυτερα να το αντικαταστησω που μπορω να απευθυνθω?
Ευχαριστω εκ των προτερων.
να μην ανοιγω αλλο θεμα!!!Μηπως εχει καποιος service manual απ τον εν λογω ενισχυτη???
σ ευχαριστω δημητρη...το κατεβασα απ το δευτερο link!!!!