Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 22

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Δράμα

Προεπιλογή

..κλαπέτα, τάπερ, πούρα... τί είναι αυτά ρε παιδιά; Απλά ελληνικά κανείς;; Κανένα σαιτ που να εξηγεί τα μέρη του θερμοστάτη;

Σόρι παιδιά είμαι πραγματικά άσχετος.. να μου λέγατε κατι για computers, εκεί μάλιστα...

φίλε Nemmesis, έχω ήδη επισυνάψει φώτο...

Το avatar του χρήστη Nemmesis
    Μέλος
    Όνομα
    Παναγιωτης
    Περιοχή
    Πτολεμαιδα

Προεπιλογή

no frost ε? εμπλεξες καλα... αλλα πρωτα απο ολα οπως σου ειπαν κανε μια αποψυξη και βλεπουμε... επισης κοιταξε αν δουλευει το ανεμιστηρακι που στελνει αερα κατο στην συντηριση... μετα κοιταξε αν εχουν παγο οι θυριδες επιστροφης του αερα απο την συντηριση στην καταψυξη... αλλα και παλι η μεγαλητερη πιθανοτητα ειναι να ειναι χαλασμενος ο θερμοστατης μιας και σε χαμηλη θερμοκρασια δεν κοβει... επισης τωρα που ξερουμε οτι ειναι νο φροστ το οτι κοβει καποιες φορες μεσα στο 24ωρο δεν μας λεει τπτ μιας και αυτο γινεται λογο του χρονοδιακοπτη....
    φανατικος αντιαεικινηστης....
    δεν επιτρεπω την εξελιξη γιατι εχω πετρελαια...

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Δράμα

Προεπιλογή

Οπότε κάνω πρώτα την απόψυξη και βλέποντας και κάνοντας... δεν ξέρω γενικά τι είναι οι θυρίδες επιστροφής, αλλά γενικά έπιασα το νόημα.. κοιτάω γενικά για πάγο! Ας δούμε αυτό και συνεχίζουμε από εκεί...

...μου απάντησε κάποιο παληκάρι νωρίτερα, αλλά θα ήθελα λίγες παραπάνω λεπτομέρειες για το πως να αλλάξω το θερμοστάτη... τί χρειάζεται να ξηλώσω; Γίνεται από το εσωτερικό του ψυγείου ή θέλει να το ανοίξω κι από πίσω; :/ Σόρι παιδιά, πιάνουν τα χέρια μου, απλά δε σκαμπάζω πολλά...

Το avatar του χρήστη j kalai
    Μέλος
    Όνομα
    Γιαννης
    Περιοχή
    Κορωπι

Προεπιλογή

Το συγκεκριμενο ψυγειο που εχεις εχει εναν θερμοστατη στην καταψυξη ο οποιος ρυθμιζει αυτην και εναν στην συντηρηση που ειναι αυτος της φωτογραφιας και ειναι υπευθυνος για τον συγκεκριμενο χωρο.
    Ο θερμοστατης της καταψυξης οπως σου ειπα ελεγχει αυτην και ας πουμε ολο το ψυγειο και ο λογος ειναι οτι αυτος ειναι υπευθυνος για το ποτε θα κοψει το μοτερ και ποτε θα παρει.
    Ο θερμοστατης της συντηρησης ελεγχει μονο την συντηρηση και λειτουργει με ενα λαμαρινενιο καπακι το οποιο κοβει τον παγωμενο αερα που κατεβαινει απο τους αεραγωγους τις καταψυξης σε αυτην.
    Στην δικια σου περπτωση αυτο δεν κλεινει με αποτελεσμα να στα παγωνει ολα. Δεν βρισκω και μια φωτογραφια απο τετοιο ανταλλακτικο για να το καταλαβεις.

Ολα τα no frost απο την στιγμη που πιανουν παγο στον εξατμιστη που βρισκετε παντα στην καταψυξη σταματουν την ψυξη στην συντηρηση και αυτο γιατι δεν κυκλοφορει ο αερας. Αν στους αεραγωγους εχει παγο για οποιοδηποτε λογω στο συγκεκριμενο μπορει να τα παγωνει γιατι ο παγος φρακαρει το λαμαρινενιο καπακι οπως εγαψα και το παραδειγμα με την βιδα με αποτελεσμα να μην κλεινει.

Γενικα τα no frost θελουν μια φορα τον χρονο αποψυξη γιατι υπαρχουν κρυφα σημεια που δεν λιωνει ο παγος με τια αντιστασεις.

Το avatar του χρήστη FILMAN
    Μέλος
    Όνομα
    Φίλιππος
    Περιοχή
    Δάφνη, Αθήνα

Προεπιλογή

Ανοίγεις το καπάκι που ανέβασες στη φωτο...

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Δράμα

Προεπιλογή

j kalai... αυτό είναι μια πολύ καλή ιδέα... μόλις άνοιξα τον καταψύκτη, ήταν στα 5/7 και το έβαλα στο 1 μήπως βοηθήσει.. επιπλέον, η κατάψυξή μου είναι λιγάκι γεμάτη, αλλά έκανα ανακατανομή στο περιεχόμενο ώστε να ελευθερωθούν λιγάκι οι θυρίδες - που απ'ότι κατάλαβα επικοινωνούν με τη συντήρηση... για να δούμε τι θα δούμε...

Το καπάκι πώς ανοίγει; Άνοιξα το καπάκι από το λαμπάκι και βλέπω μια βίδα στο βάθος, προφανώς όμως θα έχει και κάπου αλλού... θα το ψάξω λίγο αργότερα γιατί είμαι μεταξύ πραγμάτων...

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Δράμα

Προεπιλογή ..

...παιδιά, έχω την αίσθηση πως βοήθησε πολύ η άποψη του φίλου που είπε πως κυρίως ρυθμίζεται η θερμοκρασία από το θερμοστάτη του καταψύκτη.

Πραγματικά, χαμήλωσα τη ρύθμιση του καταψύκτη και φαίνεται πως ήδη έχει χαμηλώσει η θερμοκρασία στη συντήρηση! Θα το επιβεβαιώσω λίγο αργότερα γιατί τώρα είμαι στη δουλειά και θα σας πώ!

Να σας ευχαριστήσω όλους για τη βοήθεια που προσφέρατε, και μακάρι να διορθώθηκε το πρόβλημά μου!

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Σπύρος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Καλησπέρα σας παιδιά,

Μια ανάλογη κατάσταση αντιμετωπίζω και εγώ με το ψυγείο μου εδώ και 2 μήνες.
    Έχω ένα Kelvinator KNT1500JME 18 χρονών, no frost, δίπορτο: η κατάψυξη πάνω και ο χώρος του ψυγείου κάτω

Το πρόβλημα είναι ότι τους τελευταίους 2 μήνες το ψυγείο σταματάει να παγώνει τα τρόφιμα, αλλά η κατάψυξη είναι μια χαρά.
    Του κάνω απόψυξη και μετά από 2-3 βδομάδες πάλι τα ίδια. Μετά ξαναδοκιμάζω απόψυξη και είναι ΟΚ και μετά πάλι τα ίδια....
    Μάλιστα όταν του κάνω απόψυξη ξεβιδώνω το καπάκι στο χώρο της κατάψυξης εκεί που είναι οι αντιστάσεις και τα πάντα είναι καλυμένα με πάρα πολύ πάγο(σε διάστημα 2-3 βδομάδων).Να φανταστείτε για να μην περιμένω πολλή ώρα παίρνω το πιστολάκι των μαλλιών....

Να υποθέσαω από αυτά που γράψατε θα φταίει και σε μένα ο θερμοστάτης;
    Έχει 1 θερμοστάτη στο ψυγείο και 1 στην κατάψυξη.
    Επισυνάπτω και τις παρακάτω φωτογραφίες:
    Η πρώτη με το φωτάκι στο χώρο του ψυγείου και η δεύτερη στη κατάψυξη
    Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες

Το avatar του χρήστη j kalai
    Μέλος
    Όνομα
    Γιαννης
    Περιοχή
    Κορωπι

Προεπιλογή

Στην δικια σου περιπτωση τρια πραγματα θα φταινε.

1. Ο χρονοδιακοπτης που κανει την αποψυξη και βρισκετε μαλλον στο πισω μερος του ψυγειου κοντα στο μοτερ. Για να σε βοηθησουμε πρεπει να τον βρεις και να τον κανεις να κανει αποψυξη χειροκινητα γυρνωντας ενα ροδακι που εχει, μεχρι να ακουσεις να σταματησει το μοτερ. Το αφηνεις ετσι μεχρι να παρει μονο του. Ο χρονος τις αποψυξης θα ειναι απο 30λεπτα ως κανα διωρο μεχρι να λιωσει ο παγος.
    Για να το δοκιμασεις ετσι δεν πρεπει να ξεβιδωσεις τιποτα απο μεσα.

2. Το θερμικο ασφαλειας που υπαρχει μεσα στον χωρο τις καταψυξης και βρισκεται πανω στο στοιχειο αυτο δηλαδη που βρισκεις παγωμενο.

3. Αντισταση.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Σπύρος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
    Βρήκα το ροδάκι και το γύρισα,το μοτέρ σταμάτησε και μετά από λίγο ξαναπήρε.
    Τώρα το αφήνω όπως είναι; Μήπως πρέπει να το βγάλω από την πρίζα;

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. ψυγείο intesit 13 nf πρόβλημα απόψυξης
    από Antonis12 στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-03-09, 19:38

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι