Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 28
    Το avatar του χρήστη luhe98922
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Λουκάς
    Περιοχή
    Ηράκλειο

Προεπιλογή

sakis δεν θα σχολιάσω όσα είπες (με τα οποία βασικά συμφωνώ αν και ίσως σε βρίσκω λίγο ακραίο στην αντίδρασή σου) παρά αυτό: Ο καθοδικός σωλήνας βασικά λυχνία είναι... και χαϊδευτικά λάμπα.
    Τώρα το άν γνωρίζει το παιδί που άρχισε το thread αυτή τη "λεπτομέρεια" είναι άλλο θέμα...
    The best way to predict the future is to invent it
    Alan Kay

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sakis Εμφάνιση μηνυμάτων
    οι τηλεορασεις οπισθιας προβολης χρησιμοποιουν οθονες τηλεορασης ...ακριβως ιδιες με αυτες που εχει και μια συμβατικη τηλεοραση

μονο που οι οθονες αυτες εχουν διαφορετικο σχημα .... ειναι μονοχρωμες και συγκλινουν και οι τρεις μαζι σε ενα καθρεφτη και ο καθρεφτης σε μια επιφανεια προβολης ..τα χρωματα ειναι κοκκινο πρασινο και μπλε και οι οθονες εχουν ολα τα ιδοα με μια συμβατικη οθονη τηλεορασης οπως νηματα κια υψηλη ταση μονο που δεν εχουν τρεις επαφες για τα χρωματα αλλα μονο μια

αυτα ....
    την τεχνολογία DLP την γνωρίζεις;
    αυτές οι λάμπες υπάρχουν ή είναι ψεύτικες

Το avatar του χρήστη east electronics
    Συντονιστής Κατηγορίας
    Όνομα
    Sakis Petropoulos
    Περιοχή
    ATHENS GREECE

Προεπιλογή

dlp ????? σε οθονη οπισθιας προβολης ????? Μην τρελλαθουμε τωρα ????

η τεχνολογια dlp ειναι κατα 99,9% τεχνολογια που χρησιμοποιουν οι προτζεκτορες μονο σε καποια σχετικα παλια βιντεο wall τεχνολογιας 10 ετων και βαλε τα οποια εκαναν προβολη οπισθια αλλα με προτζεκτορ οποτε και παλι αυτο που ειπες ειναι λαθος
    αυτα
    SERVICE ΕΝΙΣΧΥΤΩΝ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΗΧΟΥ
    east_electronics@yahoo.gr
    www.eastelectronics.gr ε

Συντονιστής Κατηγορίας
    Όνομα
    Sakis Petropoulos
    Περιοχή
    ATHENS GREECE

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από luhe98922 Εμφάνιση μηνυμάτων
    sakis δεν θα σχολιάσω όσα είπες (με τα οποία βασικά συμφωνώ αν και ίσως σε βρίσκω λίγο ακραίο στην αντίδρασή σου) παρά αυτό: Ο καθοδικός σωλήνας βασικά λυχνία είναι... και χαϊδευτικά λάμπα.
    Τώρα το άν γνωρίζει το παιδί που άρχισε το thread αυτή τη "λεπτομέρεια" είναι άλλο θέμα...

εχεις θεμα με την αντιδραση μου βρε Λουκα ???? την θεωρεις ακραια ???
    Το ακουω και το σεβομαι αυτο που λες αλλα δεν μπορω ρε κουμπαρε να αντεξω τοση μαλακια βγηκα απο τα ρουχα μου !!!!
    www.eastelectronics.gr ε

Το avatar του χρήστη Nemmesis
    Μέλος
    Όνομα
    Παναγιωτης
    Περιοχή
    Πτολεμαιδα

Προεπιλογή

κουμπαρε saki μαλλον ειχες μια κακη μερα σημερα...

mutsos regardos amigo
    φανατικος αντιαεικινηστης....
    δεν επιτρεπω την εξελιξη γιατι εχω πετρελαια...

Νέο Μέλος
    Περιοχή
    Χανια

Προεπιλογή

Θα ήταν παααρα πολύ απλό και θα κρατούσες και σίγουρα πιο ψηλά το επίπεδο του φόρουμ αν έλεγες 'είσαι λάθος, και μην παίζεις με αυτά τα πράγματα γιατί είναι επικίνδυνα'. είναι πάρα πολύ απλό

Φυσικά και όταν λέμε λάμπα δεν εννοούμαι πάντα μια λάμπα όπως τις πυρακτώσεως ή ένα γλόμπο που τον ξεβιδώνεις και τον αλλάζεις, και μία οθόνη, αλλά στην πίατσα συχνά λέγεται λάμπα.

Δεν είμαι διατεθιμένος προσωπικά να κάνω τεστ γνώσεων ή αγνοιας στον καθένα που δημοσιεύει ένα θέμα εδώ, θεωρώ ότι έχει το βασικό μυαλό που χρειάζεται για να καταλάβει οτι η ευθύνη είναι δικιά του και το ξέρουν ακόμα και οι πέτρες ότι δεν παίζουμε με ρεύματα αν δε ξέρουμε, πόσο μάλλον με τηλοράσεις που και εκτός λειτουργίας για καιρό 'κρύβουν' επικίνδυνες τάσεις.
    Το σίγουρο είναι ότι αν έλεγε το μοντέλο της τιβι μετά θα υπήρχε ένας καταιγισμός από απαντήσεις 'κάνεις λάθος' και θα σταματούσε να ασχολείται.

Συντονιστής Κατηγορίας
    Όνομα
    Sakis Petropoulos
    Περιοχή
    ATHENS GREECE

Προεπιλογή

ΦΙΛΕ ΑΝΤΩΝΗ ..... υπαρχει και μια περιπτωση να εχεις δικιο αλλα μαλλον πολυ εως παρα πολυ μικρη την βρισκω ....κοβω το δεξι μου χερι οτι κανεις λαθος και ο τυπος νομιζει οτι η οθονη της τηλεορασης ειναι λαμπα βιδωτη που την ξεβιδωνεις και την αλλαζεις ....

παναγιωτη να εισαι σιγουρος οτι η μερα μου ειναι μια χαρα να σου πω οτι το διασκεδαζω κιολας ( γιατι αν το παρω σοβαρα ειναι για να την κανω απο εδω με χιλια )

εγω !!!! που ειμαι μια θεοτητα των ηλεκτρονικων ....Εγω !!!! που ειμαι αυθεντια στον ηχο !!! εγω που ο μονος που μπορει να με βαλει κατω ειναι ο βιογραφικαρχης ( που εισαι Βαγγεεεεεεεεελη !!!! καιγεται ο ποπος μας )εγω που στην εταιρια μου οι υφισταμενοι μου μου εκαναν δωρο ενα ποντιουμ στα γενεθλια μου ωστε να ρητορευω απο ψηλα .....εγω που επρεπε να εχω ενα κοινο 4-5000 κοσμο να με ακουει να λεω για τα AUDIA ....

ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ .... ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ??

εγω και ο εαυτος μου τωρα σας αφηνουμε για λιγο και θα τα ξαναπουμε στην επομενη λαμπιτσα .....

τελος παντων για να ειμαστε και λιγο χρησιμοι .... ο ΚΑΥΚΑΣ . Ο ΤΟΛΛΙΑΣ . ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΝΤΑΚΑΤΟΣ εχουν καταστηματα σε ολη την ελλαδα που πουλανε λαμπες ....

καλο ψαξιμο
    www.eastelectronics.gr ε

Νέο Μέλος
    Περιοχή
    Χανια

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sakis Εμφάνιση μηνυμάτων
    κοβω το δεξι μου χερι οτι κανεις λαθος και ο τυπος νομιζει οτι η οθονη της τηλεορασης ειναι λαμπα βιδωτη που την ξεβιδωνεις και την αλλαζεις ....
    Δεν είπα ότι ο τύπος ξέρει τι κάνει και πολύ πιθανό να νομίζει κάτι τέτοιο, όπως σου είπα δε θα κάτσω να το εξετάσω αυτό,
    αλλά θα μπορούσες να του πεις 'είσαι λάθος' ίσως να του έλεγες και μια προταση πχ που να το αιτιολογούσες.
    Μπορεί όλοι να ακούμε άσχετα πράγματα απο δω και απο κεί αλλα σίγουρα δε θα βοηθούσε μια απάντηση του τύπου 'έισαι άσχετος'(κι ας είναι) περισότερο απο μία του τύπου 'κάνεις λάθος'.
    γνώμη μου.
    φιλικά Αντώνης.

Το avatar του χρήστη luhe98922
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Λουκάς
    Περιοχή
    Ηράκλειο

Προεπιλογή

οχι ρε σακη τι θεμα να έχω ?? απλά νομίζω κάθεσαι κ σκας πολύ για το θέμα...
    χαλαρωσε..........
    The best way to predict the future is to invent it
    Alan Kay

Συντονιστής Κατηγορίας
    Όνομα
    Sakis Petropoulos
    Περιοχή
    ATHENS GREECE

Προεπιλογή

καθε ενας απο εμας εκφαραζεται με τον δικο του μοναδικο τροπο ο δικος μου τις περισσοτερες φορες περιεχει και λιγο καλαμπουρι μεσα ....

δυστυχως οσο καλαμπουρι και να βαλω δεν αλλαζουν τα χαλια πυ βλεπω συχνα πυκνα
    www.eastelectronics.gr ε

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία