-
γεια σας...
Μια ερωτηση για τον Jim.μου εχουν παρατησει μια sansung 42" με καμενο τον κατακορυφο...αλλαξα το τσιπακι μα απο συναδελφους που ρωτησα αυτη καει και τα STK ...δεν τα βρισκω φυσικα...και παραγγελια ακριβουτσικα..δεν μου φαινονται ομως καμενα...την εμπειρια σας ...μια και βλεπω δυναμη εδω μεσα...να ειστε καλα
-
-
το λινκ που εδωσα δειχνει τους φακους απο τους προβολεις (#10)
-
-
Καλησπερα φιλε ,αυτη η tv μηπως εχει τα δυο stk πανω σε ενα πλακετακι ξεχωριστο βιδωμενο πανω δεξια ,αν ειναι αυτη δες αν εχει καμμενες 2 πρασινες ασφαλειες (σαν αντιστασεις) στο πλακετακι αν ναι ,τοτε τα stk θελουν αλλαγη,ως συνηθως χαλαει το ενα απο τα δυο,μπορω να σου στηλω με π.μ το τηλ. απο ενα μαγαζι στην Αθηνα που τα εχει φτηνα να τα παραγγηλεις αν θες.
-
-
...
ευχαριστω για την απαντηση...κατ αρχην..ναι αυτη ειναι οπως ακριβως την περιεγραψες με την πλακετα στο πλαι ...το τσιπακι κατακορυφου ηταν < τρυπημενο> και ειχαν σηκωσει πανω στη πλακετα που αναφερες τις δυο ασφαλειοαντιστασεις...την ειχαν για επισκευη μα δεν συμφερε μαλλον η επισκευη...και φυσικα δεν την εφτιαξε...και μου την εφεραν και αν αξιζε να την εκανα μια και μου εμεινε...εψαχνα για σχεδιο μα τιποτα,,εκτος απο τα datasheet των stk-393-40 αν δεν κανω λαθος,,,τα βρηκα σε -100 αλλα οντως ακριβα ..πανω απο 120 ε γιαυτο ισως δεν την εκαναν..να ειστε καλα
-
-
για δες εδώ το stk-393......17$ και κάτι ψηλά...
http://www.ciconelectronics.com/stk393-110.html
-
-
-
-
παιδια εγω με τον προβολεα με το υγρο τι να κανω για την projection tv ?
περιμενω τις απαντησεις σας για να μπορεσω να προχωρησω , ευχαριστω
-
-
...
ευχαριστω την παρεα..εδω μεσα...οντως υπαρχουν και φθηνα,απο το καταστημα που μου εδωσε ο jιm...να ειστε καλα
-
-
-
-
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δημιουργία θεμάτων: Όχι
- Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
- Σύναψη αρχείων: Όχι
- Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
-
Όροι Χρήσης