εχω μια τρελλη βλαβη,λογω υπερτασης τα τηναξε ολα σε ενα τζενεραλ 14 του 92
καμενη ασφαλεια,διαλυμενο βαριστορ, καμενη ασφαλεια μετασχημ/στη,εγινε αντικατασταση των παραπανω και δεν μπορω να βγαλω ακρη, θα γινει πιο σωστος ελεγχος των κυκλωματων αυριο, νεμεσης για γινε πιο σαφης σε παρακαλω για τα οπτοτραιακ.
ευχαριστω
Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα για μια ερωτηση: υπαρχει περιπτωση να εχει μειωθει αισθητα η αποδοση ενος κλιματιστικου αν στις κυψελες (αν λεγονται ετσι εννοω το ψυγειο κατω απο τα φιλτρα) υπαρχει αρκετη σκονη;
Αλλο αυτο. Το ειχα για καμια ωρα και απο 28-29 βαθμους με πηγε σχετικα γρηγορα στους 25 και εμεινε εκει . Χωρις να εχω απωλειες σε χωρο που ειναι μικρος για 9αρι.
ε και πού είναι το πρόβλημα ?
αν και το 25 στα δικά μου αυτία για καλοκαίρι είναι λίγο....
καλά είναι να καταλαβαίνουμε τι εποχή έχουμε , απλά να το κάνουμε πιό υπεφερτό
στους 28 νομίζω τα πράγματα είναι εξαιρετικά τέτοια εποχή σε συνδυασμό με πολύ ελαφρύ ντύσιμο !
Καλη θερμοκρασια ειναι οι 25 και ισως χαμηλα αν μιλαμε για υπνοδωματιο αλλα δοκιμαζα την αποδοση του να δω ποσο κατεβαινει. Το οτι μου εριξε μονο 3 βαθμους σε σχεδον μια ωρα μου λεει οτι θελει σερβις. Και επειδη τα φιλτρα ειχαν τοση σκονη που τωρα θελει σκουπισμα και ξεσκονισμα ολο το δωματιο με εκανε να υποθεσω μηπως εχει παρει μεσα σκονη και εχει βουλωσει. Μες στη βδομαδα θα παρω καθαριστικο να το καθαρισω.
Και στους 28 μια χαρα εισαι αρκει να μην κανεις τιποτα, τωρα ειμαι στους 28 και ετσι και παω να κουνηθω περα απ' το pc θα γινω μουσκεμα απ' τον ιδρωτα.