Λίγα δεν είναι?
Λίγα δεν είναι?
Το σημαντικότερο ξέχασες να μας πείς...Αρχικό μήνυμα από KarlBarks
Να βρείς το μοντέλο και να το ψάξεις στο ιντερνετ, για την τροφοδοσία του. Ο ενισχυτής (το IC) τη γράφει πάνω?
Τα 1Α που αναφέρεις είναι λίγο ....
*** No GreekLish Please ***
Παρακαλώ γράφετε με ελληνικούς και μόνο χαρακτήρες
.............................www.howtofixit.gr
Πιστεύω πως φταίει αυτό: (όσο για τα αμπέρ δεν νομίζω να τραβάει περισσότερο απο 2Α γιατι φένεται ενισχυτής μικρής ισχύος)
DaNzA
τους πυκνωτές με τι να τους αντικαταστήσω με μεγαλύτερης χωρητικότητας η με όμοιους ?
αν μιλάμε για μεγαλύτερη χωρητικότητα ποιας τάξης ?
Βάλε ενα τροφοδοτικό της προκοπής, και μετά βλέπεις για τους πυκνωτές. Προφανώς αυτό που ζεσταίνεται και σου παραμορφώνει είναι το τροφοδοτικό. Πες μας τι γράφει πάνω το ολοκληρωμένο που είναι στην μεγάλη την ψύκτρα για να δούμε πόσα Watt είναι και τι μετασχηματιστή χρειάζεσαι.
Πριν γράψετε ένα νέο θέμα στο φόρουμ, ψάξτε ->εδώ<-, κάτι θα βρείτε που δεν ξέρατε.
OM83835
N9D1E2
HSH9930 3
της philips νομίζω
ρεσυ το τε μπορεί να φταίει αυτό: δεν έχουν όλοι οι μετασχηματιστές φίλτρο για τον θόρυβο του ρεύματος. αυτοι ειδικά οι μετασχηματιστές που λες δεν έχουν σίγουρα γιατί έχω δοκιμάσει k εγώ κάτι παρόμοιο! όσο για το κλείσιμο-χαμήλωμα κτλ μπορεί να φταίει λάθος τροφοδοσία επειδή αυτοί οι μετασχηματιστές δεν είναι k τόσο ακριβεις μπορεί να λέει 12V k να δίνει 13 οποτε γινεται αυτο που ελεγε ο moutoulos
δοκίμασε να ψάξεις να βρείς τον παλιό![]()
η βρες με ποσα A k V τροφοδοτείται κανονικά k αγόρασε ένα τέτοιο "μετσχιματιστη" με φίλτρο
k θα βρείς την "υγειασου"!![]()
το τουρμπιζειν εστει φιλοσοφειν!!!
αυτο που λες οτι ξαφνιακα πευτει πολυ η ποιοτητα του ηχου το κανει επειδη στελνει καποι τρανζιστορ στον κορο και οχι στη γραμμικη περιοχη δηλαδη δουλευει σαν διακοπτησ και οχι σαν ενισχυτησ δες το διαιρετη τασης στα τρανζιστορ μηπως εβαλες μεγαλυτερη τροφοδοσια η εχει πολυ μεγαλη κυματωση το δευτερο λυνεται με πυκνωτη στη τροφοδοσια αλλιως βαζεισ γεννητια στην εισοδο 1 Khz και βλεπεισ απολαβη στη εξοδο αν η κυματομορφη στην εξοδο δεν ειναι καλη τοτε ειναι το προηγουμενο που σου ειπα